Geweldige service

geweldige service en super snelle levering

Snel en goed!

De bestelde spullen werden keurig op tijd geleverd . Ziet er prima uit, top dus!

Snel en vlgs afspraak

Geen commentaar

Een ramp

Zoekwoorden worden vreemd geïnterpreteerd, waardoor een order plaatsen een langdurige en vervelende kwestie wordt. Tik bijv. eens masker in en kijk wat er gebeurt. Uw bedrijf is ook klantonvriendelijkheid op een andere manier. Wanneer iets vergeten wordt bij een grote order en een kleine herstelorder plaatst, wordt gestraft met een toeslag, hoewel duidelijk moet zijn dat een en ander bij elkaar hoort. Reclameren is zinloos.

Top !!

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering. Kortom voor het eerst maar niet voor het laatst.

Prima levering.

Het plaatje van de lak die ik kocht was de oude versie. Die wilde ik graag. Kreeg echter de nieuwe versie. Niet erg, maar is even aanpassen.

Goed product

Vlotte levering

Goede service en dienstverlening zoals altijd

zeer snel geleverd

bestelling zeer snel per koerier geleverd

Enorm opletten met bestellen

Natuurlijk doe ik het zelf, maar ik vind de kleuren keuze voor de antifouling niet voldoende duidelijk Vorige keer had ik per ongeluk Ook al de verkeerde kleur besteld omdat de website default Zwart kiest in plaats dat je bewust een keuze moet maken. Eigenlijk zou de site Zo gemaakt moeten zijn dat zolang je niet uitdrukkelijk Zelf op een kleur klikt, je niet Kan bestellen. Omdat het blik al open geweest was (heeft ook een mooie Blauwe plastic ring aan de bovenkant met Zwarte verf als inhoud) heb ik de verf met (behoorlijk) verlies via Marktplaats verkocht. De levering is super snel!

Goede verf snelle levering

Dik tevreden ga zo door

Prima. Niets te klagen

Alles prima geregeld

Bezorging liet erg lang op zich wachten.

Geen retour opties in de doos. Website niet heel duidelijk hierover. Uiteindelijk de pot maar gehouden komt vast nog wel eens van pas

Prima product

Maar heb ik wel een opmerking betreft de levering die werd gedaan door Packs Leerdam , die is zeer bedroeft , zeggen dat het is afgeleverd , maar niet dus , met het bedrijf meermalen proberen in contact te komen , niet dus , volgende dag Verfgroothandel zelf maar gebeld , en contact gehad met Mevr, Piek , deze verzocht mij een mail te sturen , en probeert dan het evt op te lossen , mijn dank gaat naar haar toe , nog geen uur later stond de levering voor onze deur , zonder maar enige excuus . Dus ik zou zeggen ,zoek een andere partner die jullie levering verzorgen. Met vriendelijke groet, J.R

betrouwbaar,snel en voordelig

Snel geleverd!

Snel geleverd!

pijlsnelle levering

yuguouihpujio[

Goede ervaring

Goed en optijd

Kan beter PostNL als verzender nemen

Duurt lang dat het geleverd wordt

Snel en accuraat geleverd

Van mij hoeven firma's sowieso niet te concurreren met "voor 23:00 besteld morgen in huis" Ik heb dus wel wat meer geduld en vond de lichte Corona vertraging waar je als firma toch niets aan kan doen helemaal geen probleem. Een indicatie van de levertijd stel ik wel op prijs en ook dat was prima verzorgd. Top

goede communicatie en een snelle levering.

goede communicatie en een snelle levering.

Als vanouds, gewoon correct.

zie boven

snelle, correcte levering

Alleen maar 1000 mtr afzetlint besteld, maar ook dit snel en correct geleverd.

Keurig netjes en de volgende dag al in huis :)

Keurig netjes en de volgende dag al in Huis

Verf voldoet aan de verwachtingen en werd heel snel geleverd.

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).