goed snel en goedkoop

Bij andere site soms lastig om de juiste kleur te kunnen kiezen dat was hier niet het geval (duidelijk en snelle service)

Heel vlot geleverd

vlot geleverd

Een heel fijn bedrijf om bij te bestellen/kopen.

Op woensdag beits besteld en op donderdag al in huis. Top! Snelle levering en ook nog eens de goedkoopste.

Besteld en snelle levering, ervaring van de zomer met verf voor de boot was dik in orde vandaar nu ook weer verf bij jullie besteld voor in huis. Nu nog aan de slag!

Een tevreden klant

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop de klant bij jullie kan bestellen en de goede en snelle wijze waarop de bestelling wordt afgeleverd.

Veel op voorraad en vlot geleverd.

Snel en netjes geleverd volgens bestelling

Prima geleverd. Wel jammer dat er slechts een roerhoutje werd geleverd terwijl er meer blikken verf waren besteld.

Snelle levering nette prijzen

Al vele bestellingen gedaan en zeer tevreden

op tijd en netjes afgeleverd

Normaal iets besteld en correct afgeleverd , meer ook niet!

Prima webshop, netjes verpakt en op tijd geleverd

Goed product,maar post bezorging kan beter

Alle lof over het product,..Top! Maar wel een paar verbeterpunten over FRL post,met name onduidelijke tracking,contact via mail en geen 'niet thuis' kaartje in de brievenbus gehad,terwijl we wel thuis waren.

Goed.

Goed en keurig verpakt. Roerstokjes voor de geleverde verf zou handig zijn, ontbraken nu.

Snel en goed

Levering ging zoals verwacht.

Fijn en makkelijk bestellen

Jullie hadden precies wat ik nodig had. Telefonisch kontakt was heel beleefd en vriendelijk. Spullen op tijd ontvangen....

Goede zaken gedaan en zeer tevreden. Bedankt de volgende keer bestel ik weer bij jullie. Gr Roelf Swarts

snel / concurrerend

Makkelijk en snelle levering

Zoals het hoort goed en correct

Gewoon goed

Snel en goed geleverd

Goede prijs en de volgende dag al in huis!

Goed voor elkaar

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).