Goed advies en correcte levering

Zie hierboven

Fijn bedrijf, snelle levering

Snelle levering en keurig verzonden.

Duidelijke website en mijn bestelling werd binnen 2 dagen geleverd.

Prima, op 1 foutje na

8 x 10 cm en 2 x 5 cm lakvilt besteld 3 x 10 cm en 12 x 5 cm ontvangen Pakje van 5 x 2 x 5 cm had 5 x 10 cm moeten zijn

inmiddels drie bestellingen gedaan

De eerste keer ging iets fout met de betaling, deze had ik betaald maar kreeg toch een aanmaning na meerdere malen mail te hebben gestuurd geen reactie ontving wel nog een aanmaning Ik heb toen gebeld en er nam een mvr op die heel bod zei een aanmaning dan heb je gewoon niet betaald de boekhouder is er niet en klaar af. Ik heb toen nogmaals een mail gestuurd. nu twee bestellingen verder die trouwens wel goed verliepen door het kiezen van een andere vorm van betaling. nog steeds geen antwoord en uitsluitsel over de eerste bestelling. dus verzending top maar is er wat is werk aan de servies

Goede ervaring.

Goede service, snel binnen en uitstekend verpakt.

goede prijs en heel snel geleverd

makkelijk te bestellen, goede prijs en supersnel geleverd!

Prima prijs, en snel geleverd.

Prima prijs, en snel geleverd.

snelle levering en juiste vervoerder

Goede service, deels door expeditiebedrijf teniet gedaan.

Verfgroothandel zelf heeft goed gepresteerd. Als hun bodedienst even goed had gedaan, had ik ze een 10 gegeven.

ZEER GOED

zeer snelle levering

verpakking kan beter

goed bereikbaar na bestelling nog kleur gewisseld, snelle levering

Prima website, duidelijke afspraken en je wordt goed op de hoogte gehouden vd stand van zaken mbt leveringstijden.

In een woord prima

Goed webwinkel

Toppie

Besteld en snel geleverd gewoon top.

snelle service

zie boven

Super snel

S morgen besteld volgende dag in huis

Duidelijk en snel met andere woorden top sevice

Alles goed geregeld

Alles klopt

Snelle levering, prettige site

Super snelle service en geschikt

Super snelle service

Xxxxx

Snelle levering, product correct geleverd

prima snel geleverd

helemaal goed

Goed en goedkoop

De Verfgroothandel levert verf en schildersbenodigdheden tegen aantrekkelijke prijzen.

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).