Snelle orderafhandeling en levering

Uitstekend service. Prettig persoonlijk contact!

Mijn bestelling prima en op tijd geleverd.

Blij met mijn aankoop

Geen spijt van ,product zoals afgesproken, Bedankt aan de chauffeur voor de goede service .. keurig

Vlot en snelle reactie

Snel en correct behandeld Levering binnen de afgesproken termijn.

Goede prijs kwaliteit en service!

Vooraf advies gevraagd over aanleg jeu de boules baan, en wat we nodig hadden. Bestellen ging gemakkelijk. Levering was snel, en de chauffeur heeft de big bags keurig voor ons in de tuin geplaatst. Dat was echt service!!

Superrrr

Makkelijk te bestellen en super snel geleverd Door chauffeur netjes op erf gezet Heel blij met dit bedrijf

Prima geregeld.

Lastige lokatie ,alles op tijdgeleverd.

Super service en levering

Vanaf eerste contact goed contact ! Met Melissa goed contact gehad Ze Dacht mee! Telefonisch contact ging ook prettig. Aardige mensen! Er moest een en ander worden gecanceld en ander grind moest er worden besteld Creditnota snel geregeld, geld direct terug Meegedacht over financiëel plaatje in mijn eigen voordeel. Netjes op tijd alles bezorgd! Super aanrader en het scheelt veel geld tov andere bedrijven! Bedankt bedankt

Snel en netjes geleverd op de aangegeven locatie.

Prima geregeld

Mijn eerste ervaring is goed.

Vervoer/levering OK, levertijd niet nagekomen

Vriendelijke klantenservice maar de levertijd van 1-3 werkdagen wordt niet gehaald. Werkelijke levertijd is meer dan een week (6 werkdagen). De chauffeur heeft de big bag wel netjes neergezet, conform onze aanwijzingen. Dat was prettig. Als excuus voor de levertijd werd de 'huidige situatie' aangehaald, prima, maar pas dan je website aan met de werkelijke levertijd. Verder, laat ook weten dat je later komt in plaats van dat de klant (ik) er steeds over moet mailen.

alles was simpel en snel geregeld

Product is mooi en super snel en goed geleverd

Wat was de bestelling enorm snel geleverd (vriendelijke chauffeur). Product is helemaal zoals gehoopt; we zijn enorm blij met het eindresultaat (en mooi grindpaadje van kasteelgrind)

Goede prijs

Goede prijs,snelle Levering en precies op de juiste plek geplaatst hoewel ik afwezig was!

Slechte levering van onverwachte kwaliteit

Een paar zaken vallen mij tegen in deze bestelling 1- Er zijn 2 zakken op elkaar gestapeld, terwijl er ruimte voldoende was. Ik zou niet weten hoe ik deze bovenste zak had moeten legen, met een keukentrap? 2- De stapeling was zo slecht dat de bovenste zak met schelpen uiteindelijk van de onderste zak af is gevallen. Dit terwijl ik uit een 3e zak aan het legen was. Was deze zak op mijn jonge zoon terecht gekomen, die mij aan het helpen was, dan had een ambulance niet meer kunnen helpen. Verder een halve middag bezig geweest de zooi hiervan op te ruimen. 3- Het gebruiken puin zit vol met glas, stukken hout en kunststof. Dit verwacht ik hier niet in zulke maten in terug te vinden. 4- Achteraf, en dat is mijn eigen kortzichtigheid heb ik wel erg veel voor gebroken puin betaald, waar deze elders €50,- per zak kosten ben ik hier ruim €90,- kwijt. Al met al

Alles is volgens afspraak gegaan.

Alles is volgens afspraak gegaan.

Super service, top dat de chauffeur de moeite deed om het op de juiste plek te zetten.

Alles naar wens en volgens afspraak

Mijn bestelling werd keurig op tijd geleverd door een vriendelijke chauffeur en werd geplaatst op de plaats waar ik het wilde hebben. Dik tevreden dus.....

Tevreden

Mooi split. Helaas leek de levering vertraagd te zijn. Achteraf werd het zonder melding alsnog bezorgd.

goede en snelle service

goede en snelle service

Heel goed geregeld

Was heel goed geregeld Vriendelijke chauffeut

Top. Snel geleverd goeie service

Kuub speelzand besteld in een big bag. Was binnen een week geleverd. Nette prijs, werd netjes op de plek gezet.

Bestelling netjes afgeleverd

Ondanks de afspraak dat er geleverd zou worden tussen tussen 08.00 uur en 12.00 uur werd het bestelde zand 2 uur later geleverd. Ik kon daardoor niet bij de aflevering aanwezig zijn. Desalniettemin werd alles goed bezorgd en ook op een voor mij goede plek bezorgd. Ook de prijs kwaliteit is zeer goed. Al met al een aanrader.

Goede professionele organisatie

Prima informatie gekregen vooraf om keuze te kunnen maken, prettige klantenservice. Goede update over levering.

Perfect geleverd

Volgens afspraak even gebeld en gestort. Vriendelijk personeel. Bedankt !

Groeneweg 62

4759BB Noordhoek - moerdijk