Afspraken zijn Afspraken, in 1 woord top!

Perfect! En zeer snel geleverd..

Zand besteld en de volgende dag netjes geleverd op de aangegeven plek Voor dat ze op bestemming waren ben ik netjes gebeld.

Heel tevreden

De website was duidelijk en had een ruim aanbod. De vragen die ik had werden snel en duidelijk beantwoord. Er was een duidelijk communicatie over de levering. Levering verliep vlot en stipt. Vriendelijk personeel.

order prima uitgevoerd

levering ter plekke uitstekend vriendelijk chauffeur die tijdig contact opnam en aangaf hoe laat hij kwam leveren.

Vlot en goede communicatie

Zeer goede ervaring.

Super snelle levering zeer goede feedback over de status bestelling en levering en ook de service bij het afleveren was uitmuntend.

Goed en snel geleverd

Makkelijk bestellen en redelijke transportkosten.

Zeer goede service

Ik twijfelde over het geleverde product nl drainage zand doordat het er anders uitzag dan een eerdere bestelling. Maar na een telefoon gesprek en een goede uitleg per email was ik vol vertrouwen dat het in orde was.

Snel en efficiënt

Gewoon top en snel geleverd

Netjes op tijd geleverd en prachtig mooi Ardennen split top

Optijd geleverd en zeer goede kwaliteit top

Juiste levering en goed advies

Juiste levering en goed advies

Uitstekend! Supersnel geleverd!

Zeer tevreden!

Prima service en afspraken nagekomen.

Prima service en afspraken nagekomen.

Betjes afgehandeld… keurig telefoontje dat chauffeer eraan kwam

Op tijd en correct afgeleverd.

n.v.t.

Snelle levering en bijzonder vriendelijke medewerkers

De bestelde 0,5 m3 grind was van goede kwaliteit en werd op tijd geleverd. Prima communicatie over orderstatus. Medewerkers van het transportbedrijf waren uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Snelle goede levering, prima zand

Bestellen was gemakkelijk en duidelijk, levering lekker snel.

Snelle en nette levering

Snelle en prima levering Door de chauffeur netjes op de plaats neergezet waar het moest komen te staan

Prima zand

Bestelling was makkelijk geregeld, levering best goed gepland, uiteindelijk wel later dan aangegeven, maar verkeersomstandigheden zullen zich altijd voordoen.

Prima, makkelijke website, snelle levering en duidelijke informatie.

Heel goed, informatie over levering was op tijd en duidelijk, product is goed.

snel en goed. wat wil je nog meer

Prijs was goed levering was sneller dan ik gedacht had. Wordt geleverd met een kooiaap dus precies waar ik het wilde hebben.

Top aflevering

Tijdig, goed geïnformeerd. Bij aflevering vroeg diegene wat de beste plek was om de big bag neer te zetten en plaatste het daar. Service tot aan de deur.

Top bedrijf met top service.

Donderdagmiddag 5 kuub zand besteld, de afleverdatum zou maandag zijn, jammer maar helaas, bij bestelling gevraagd of ze het toch nog vrijdag of zaterdag konden leveren, en ja, donderdagmiddag werd ik al gebeld dat ze vrijdagmorgen kwamen. Top service.

exellente service

eerste maal dat ik bij jullie grind koop vanaf de bestelling tem levering altijd zeer goede feedback gekregen en op tijd geleverd zoals beloofd

Goede communicatie, zeer geschikte chauffeur

Prima producten geleverd.

Groeneweg 62