Zeer goede service

Ik twijfelde over het geleverde product nl drainage zand doordat het er anders uitzag dan een eerdere bestelling. Maar na een telefoon gesprek en een goede uitleg per email was ik vol vertrouwen dat het in orde was.

Snel en efficiënt

Gewoon top en snel geleverd

Netjes op tijd geleverd en prachtig mooi Ardennen split top

Optijd geleverd en zeer goede kwaliteit top

Juiste levering en goed advies

Juiste levering en goed advies

Uitstekend! Supersnel geleverd!

Zeer tevreden!

Prima service en afspraken nagekomen.

Prima service en afspraken nagekomen.

Betjes afgehandeld… keurig telefoontje dat chauffeer eraan kwam

Op tijd en correct afgeleverd.

n.v.t.

Snelle levering en bijzonder vriendelijke medewerkers

De bestelde 0,5 m3 grind was van goede kwaliteit en werd op tijd geleverd. Prima communicatie over orderstatus. Medewerkers van het transportbedrijf waren uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Snelle goede levering, prima zand

Bestellen was gemakkelijk en duidelijk, levering lekker snel.

Snelle en nette levering

Snelle en prima levering Door de chauffeur netjes op de plaats neergezet waar het moest komen te staan

Prima zand

Bestelling was makkelijk geregeld, levering best goed gepland, uiteindelijk wel later dan aangegeven, maar verkeersomstandigheden zullen zich altijd voordoen.

Prima, makkelijke website, snelle levering en duidelijke informatie.

Heel goed, informatie over levering was op tijd en duidelijk, product is goed.

snel en goed. wat wil je nog meer

Prijs was goed levering was sneller dan ik gedacht had. Wordt geleverd met een kooiaap dus precies waar ik het wilde hebben.

Top aflevering

Tijdig, goed geïnformeerd. Bij aflevering vroeg diegene wat de beste plek was om de big bag neer te zetten en plaatste het daar. Service tot aan de deur.

Top bedrijf met top service.

Donderdagmiddag 5 kuub zand besteld, de afleverdatum zou maandag zijn, jammer maar helaas, bij bestelling gevraagd of ze het toch nog vrijdag of zaterdag konden leveren, en ja, donderdagmiddag werd ik al gebeld dat ze vrijdagmorgen kwamen. Top service.

exellente service

eerste maal dat ik bij jullie grind koop vanaf de bestelling tem levering altijd zeer goede feedback gekregen en op tijd geleverd zoals beloofd

Goede communicatie, zeer geschikte chauffeur

Prima producten geleverd.

Goede service vriendelijk personeel

Alles is perfect en zonder problemen verlopen.

De correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling kon ik zeer waarderen.

Snel en goed

Product dat ik zocht op voorraad en snel geleverd in een nauw aansluitende verpakking. Top dus!

Alles is super geregeld

Een aanrader

Alles goed verlopen

Op tijd het verkeerde zand geleverd.

Ik had straatzand besteld maar heb opvulzand gekregen. Ik heb besloten dat toch maar te gebruiken. Had nog wat te weinig en heb daarom met mijn aanhanger nog een halve kuub straatzand gehaald in Dintelmond, koste maar een tientje. Je begrijpt dat ik gemengde gevoelens heb overgehouden aan deze bestelling.

Afspraken worden nagekomen

Duidelijke communicatie, snel aanpassen als je dat wenst. Klantvriendelijk. Goed gevoel bij.

Groeneweg 62

4759BB Noordhoek - moerdijk