Soepel om te bestellen en conform afspraak geleverd. Circa half uur voor levering telefoontje van chauffeur dat hij eraan komt. Top

Zeer te vrede

De chauffeur kwam wel een half uur eerder dan vermeld was. Maar alles is goed gegaan het zand is keurig gestort op de paddock . Heel blij mee en me paard ook met een droge paddock

Snel en makkelijk

Zand snel geleverd en de bigbags mooi langs elkaar op de oprit gezet

duidelijke website, goed product en snelle levering!

duidelijke website, goed product en snelle levering!

Levering liep precies zoals afgesproken.

Bestelling snel en op afgesproken tijd keurig afgeleverd bij Tennisvereniging TESKWIK te Ede. Chauffeur gaf dag voor levering de tijd per Whats ap aan mij door.

vlotte levering

Er zou een berichtje verstuurd worden als de levering ingepland was. Wij hebben geen berichtje ontvangen maar wel een vlotte levering en vriendelijke service. Dus prima in orde. Jammer dat wij te weinig besteld hebben, hierdoor hebben we nu terug de leveringskosten voor een 2e identieke bestelling.... Toch hebben wij terug bij zandcompleet besteld, ondanks de prijs.

Snelle en perfecte levering

Eenvoudig met bestellen, betalen en binnen 2 dagen geleverd. Alles top.

Top, super service

super snelle service

zeer positieve ervaring. Telefonisch contact gezocht of er een snelle levering mogelijk was. Werd na paar minuten teruggebeld, dat mijn bestelling de volgende dag geleverd kan worden.

Zeer klantgericht

van orderintake tot levering perfect..chauffeur belde zelfs kwartier vooraf dat hij eraan kwam om de big bac zeker op de goede plaatst te zetten

Helemaal super hoor

Perfecte potgrond, perfect geregeld, faire prijs

Ja hoor, ze bestaan nog wel; bedrijven die hun zaakjes goed voor elkaar hebben en een goed product leveren voor een redelijke prijs. Zand compleet hoort bij die almaar kleiner wordende groep. 3 M3 potgrond in bigbags via het internet besteld en enkele dagen later keurig op de oprit neergezet door een bijzonder vriendelijke Amsterdamse chauffeur. Er was zeker niet op een schepje nauwkeurig gekeken. Het was ruim 3 M3. Heerlijk luchtige potgrond met veel organisch materiaal, geen andere rommel (onkruid, plastic, bonken zand) aangetroffen. Ook mijn fout opgeven van ons huisnummer werd keurig opgelost. Samengevat: klasse!

Alles conform afspraak geleverd op de juiste datum.

Zie boven.

toppie

mensen met vakkennis, geven goed advies, handelen snel en komen hun afspraken na. Heel tevreden, zeker aan te bevelen!

Goede communicatie en nette en snelle levering

Goede ervaring

Prima advies en vlotte levering

Tijdens een plezierig persoonlijk gesprek uitgebreid advies gekregen over de verbetering van onze paardenbak. Ook nadien plezierige contacten en na vlotte levering. Stabiliteit van het zand is significant verbeterd. Zeer tevreden ruiter(s) en tevreden paard(en).

"Ruim" Tevreden.

Zand besteld op woensdag, dezelfde dag nog gebeld om het tijdstip van levering door te geven. Ook precies binnen het tijdstip geleverd. Het ging om een levering van 2m3 ophoogzand los gestort, Laat ik het zo zeggen.. de 2m3 was ruim :)

Prima afhandeling; de volgende aankoop doe ik weer bij Zandcompleet.

goede website goede prijzen eenvoudige bestelling snelle levering afspraken worden nagekomen

prima service, goede communicatie, zeer vriendelijk

Levering snel en correct. Duidelijke communicatie wanneer geleverd zou worden. Goede feedback bij vragen. Over het algemeen zeer tevreden.

Top!!

Netjes en snel geleverd op de juiste plek

Heel goed!

Prima levering. Op tijd en zeer netjes weggezet. dank.

top geregeld

top geregeld, zelfs mijn verzoek om de bestelling af te leveren achter thuis als er mocht er niemand aanwezig zijn, is uitgevoerd...

topprodukt

Kubiekzak was gescheurd tijdens transport? Was improviseren samen met de chauffeur om de levering optimaal te lossen! Toch prima verlopen dankzij een top-samenwerking! Kan ik eventueel nog een 1/2 kubiek afhalen? Tegen welke prijs kan ik als bestaande klant zelf afhalen? groet, ANDY DE KEYSER

Voor het eerst besteld bij Zandcompleet: Snelle, correcte service

op tijd geleverd

chauffeur belde ook nog van tevoren.

Groeneweg 62

4759BB Noordhoek - moerdijk