Snel en op de juiste plaats afgeleverd

Communicatie was goed. Via mail juiste tijdstip en afleverplaats besproken.

Er wordt vanaf de bestelling mee gedacht en eventuele veranderingen in de bestelling worden zonder problemen opgepakt. Erg klantvriendelijk en gericht op wat jij wilt

alles in orde

perfecte service , kwaliteit en kwantiteit in orde

Prima. Snel en duidelijk in de communicatie.

Prima.

volgens schema en heldere communicatie!

prima, vertrouwelijk en adequaat geleverd.

Alles vlot en correct verlopen

De bestelde polyvlokken zijn vlot en correct geleverd.

Makkelijk bestellen, makkelijke afhandeling

Alles goed geregeld. Top chauffeur die de bigbag precies waar ik hem wilde plaatste. Makkelijk bestellen ook en makkelijk uit te rekenen hoeveel je nodig hebt via de site.

Netjes en korect geleverd

Ik ben er goed over tevreden we hebben er een jeu de boelbaan van aangelegd

Super service, en de chauffeur was heel nauwkeurig!

Kan niet beter!

Duidelijke communicatie en keurige levering

Alles heel duidelijk en volgens afspraak geleverd. Super!!!

Super snelle levering, echt heel fijn dat ze er snel waren. Op vrijdag besteld en dinsdag al binnen. De chauffeur had ze netjes naast ons tuin neer gezet. Goede kwaliteit zand. Zeker aan te raden!

Helemaal prima

Bezorgd zoals bezorgd zonder thuis te zijn. Geen bijzonderheden

Snel gekregen waarom ik had gevraagd.

Duidelijke website, veel keuze, snelle levering.

Netjes snel en mooi zand!

Complimenten voor dit Super goede bedrijf! Twee weken geleden 3 zaken white split besteld. Keurig bezorgd maar helaas zat er in 1 zak erg veel zand. Hier een klacht voor ingediend en keurig een nieuwe zak ontvangen! Dank je wel!!

Dag vantevoren belde de chauffeur voor de bereikbaarheid,andere dag tijdens levering goed samen gewerkt tijdens het lossen en bepalen waar te storten,van het zand 13m2,

Uitstekende service, snelle levering

Prima te woord gestaan door klantenservice. Snelle levering en afspraken goed nagekomen

Bestelproces TOP, Contact voor levering TOP, Levering TOP

Dit bedrijf weet wat het is om service en kwaliteit te leveren! Bestellen via de website gaat heel makkelijk. Het leverings proces is heel soepel verlopen. Communicatie heel direct en correct!

Prima produkt, levering was minder

Speciaal gevraagd om levering met kooiaap. Chauffeur belde niet eens aan en wilde big bag gewoon naast vrachtauto neer zetten. Na enigszins aandringen was hij bereidt toch bij huis neer te zetten. Kwaliteit produkt is goed.

perfect

goede materialen, levering snel en vriendelijk.

Snelle levering, maar iets te vroeg id ochtend!

Beste, er werd tussen 7 en 9u in de ochtend als uur opgegeven. Toen mijn man om 7u de poort wou openzetten bleek de big bag al geleverd te zijn... op straat. Bedoeling was dat die op onze oprit zou komen te staan! Het is geen ramp maar het was veel handiger geweest en vooral dichterbij om zo de keien binnen te krijgen... Voor de rest alles prima! Enkel nog wassen blijkbaar want ze zijn zeer vuil en ze zijn voor binnen en daar regent het niet.

Compleet, goed en snel

Alles compleet, goed en relatief snel. Goede communicatie. Bedankt!!

super service!!

Op woensdagmiddag laat nog gebeld of ze voor het weekend grind konden bezorgen. Dat ging niet lukken volgens de super aardige meneer aan de telefoon, het zou pas dinsdag ná het weekend worden, maar ze zouden hun best doen. Vrijdagochtend 9.00 uur stond het grind al voor de deur!!! Helemaal fantastisch dat we het Pinksterweekend al aan de gang konden.

Alles is naar wens verlopen.

Groeneweg 62

4759BB Noordhoek - moerdijk