heel goed advies

heel goed geholpen door Reinier, en nu heel blij met het resultaat. Het klopte allemaal volgens zijn berekeningen...

Uitstekende service van gasveerwinkel

Ik had 2 gasveren besteld en bij montage bleek er 1 lek. Gebeld met de winkel en p.o. werd een nieuwe gasveer opgestuurd. Snelle uitstekende service

Vlot

Snelle en vlotte levering

Prima ervaring

Snelle verzending. Alles naar verwachting. Geen klachten.

zeer tevreden

Goed advies, meedenken met de klant en oplossend bij problemen

Volledig naar verwachting.

Via de heel duidelijke configurator de gasveren geconfigureerd. Binnen 2 dagen geleverd volledig zoals besteld. Mijn garagedeur opent en sluit weer als een nieuwe.

Super bedrijf met echte support.

Per mail om advies gevraagd aangaande mijn toepassing. Kreeg direct antwoord. Besteld wat geadviseerd en alhoewel afwijkend van standaard nog geen 2 dagen later in huis. Werkte perfect. Een aanrader dit bedrijf. Prettige vervoerder, wat ook eens wel eens gezegd mag worden.

Handige reken tool !

Goede support en snelle levering

Snelle levering, correcte voorlichting

De reken tool op de site deed zijn werk perfect! De veren werken zoals ik het gewenst hebt, ook goed telefonisch ondersteund

Snelle reactie en goede service en helpdesk.

Vlotte service

De website bevat een zeer goede tool voor het samenstellen van de veren. Snelle levering van de bestelde goederen.

Hele eenvoudige duidelijke website en snelle verzending, gewoon top!

Duidelijke uitleg over hoe te meten en te bestellen

Snelle levering, goed product!

Super snelle bezorging. Daarnaast blij dat ik precies de juist gasveer heb kunnen vinden doe ik nodig was voor de vervanging.

Twee maal Top

vlotte levering

Prima producten en kundig advies.

heb twee keer gebeld voor advies en kreeg kundig advies. heb nu zelf iets kunnen repareren wat de fietsenmaker niet kon.

Slecht

Ik heb 2 gasveren besteld ( en weer retour gestuurd) voor mijn klep van de bbq huisje. Ik het begin goed geholpen omdat ik het niet voor elkaar kreeg via de app diverse vragen gesteld en helaas geen antwoord gekregen op mijn vraag en geen oplossing gekregen.

Simpel om te bestellen, snel geleverd

Het is heel makkeleljik om te bestellen, zowel met referentie als met de afmetingen of de configurator voor nieuwe toepassingen.

Perfect resultaat

M.b.v. de berekening op de website heb ik perfecte gasveer kunnen configureren

prima ervaring

Voor m'n caravan een gasveer besteld. Origineel was bij de dealer niet meer leverbaar, wel een vervangend exemplaar maar de prijs was exorbitant hoog. Na wat zoeken op het net hier terecht gekomen. Veel betere prijs ( verschil van € 30,-) en met 2 dagen geleverd. AANRADER!!

Snelle levering en degelijk materiaal

Goede site met heldere en duidelijke informatie. Snelle levering.

De volgende dag alles perfect geleverd.

perfecte service, prima product!

Goede vervangende gasveer voor het origineel defecte product.

top snel geleverd

erg blij met goede levering

Telefonisch contact gehad met een uiterst aardige dame. Heeft me fantastische geholpen. Bedankt

Fantastisch geholpen met probleem en zeer aangenaam telefonisch contact! Bestelling was er boven verwachting snel. Super tevreden waarvoor dank. Mvg

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht