Top materiaal

Met behulp van de rekentool is het een makkie om je klus af te ronden. Alles ingevoerd qua maten en afmetingen. Een technische tekening kun je uitdraaien en alles gedaan zoals op de beschrijving staat. Het werkt top!!

Keurig telefonisch geholpen en goed besteld en snel geleverd

Top gadaan

Duidelijke site, top product en snel verzonden!

Duidelijke site, goede kwaliteit gascylinder en snel verzonden!

Snelle levering en degelijk product

Hier een gasveer besteld welke nodig was voor een tuinstoel. Achteraf bleek dat ik niet de juiste had besteld. Samen met een medewerker via de mail er achter gekomen dat ze de veer die ik nodig had helaas niet in het assortiment hadden wat natuurlijk kan gebeuren. Netjes een retourformulier via de mail ontvangen. cijfer een 8 omdat de collectie groot is, maar helaas niet groot genoeg want mijn veer hadden ze dus niet. Juiste veer wel gevonden bij een collega alleen vele malen duurder en ik denk iet beter of slechter dan de veren die hier verkocht worden.

Top bedrijf

Kennis is super

Snel antwoord, deskundig advies en vriendelijk.

Goed advies en snel geleverd

Ik had een Engelse gasveer die defect was. Ondanks de rekentool goed advies gekregen.

Perfecte kwaliteit en goede service !!!

Veren besteld en snel gekregen . Ik had te sterke veren besteld ( te veel Newton) heb ze mogen terug sturen en zijn vervult met minder Newton!!! Mvg Danny

Zorgvuldig, professioneel en plezierig geholpen door medewerkster van de klantenservice.

Top: zie hierboven.

Nu weer beter als het nieuw was.

De beste oplossing, motorkap kan niet meer vanzelf naar onder komen, nu beter als nieuw.

Snel geleverd en product is goed

Gasveren snel geleverd en zijn goed

Betrouwbaar

Prima service met uitstekende levertijden

Snelle en juiste levering

Ondanks ander type van het kapotte onderdeel werd het juiste onderdeel binnen een dag aangeleverd. Top.

Super geholpen.

Aangezien het geen standaard project is/was een is door Reinier een passende oplossing aangeboden.

Behulpzaam en klantvriendelijk

Omdat ik een fout had gemaakt ik mijn berekening heb ik de vereerde gasveren besteld. Met ondersteuning van de klantendienst werd op basis van de info die ik had doorgestuurd een correcte berekening gemaakt. Gasveren zijn geplaatst en werken prima. Bedankt voor de ondersteuning en service Met vriendelijke groeten, Younes El Yousfi

Precies de juiste gasveer en de volgende dag geleverd!

Onze keuken was 17 jaar geleden geplaatst. De afgelopen 10 jaar waren onze gasveren van onze keukenkast defect en hielden de klep van onze hangende keukenkast niet meer open. Als bewoners waren wij hieraan gewend en wisten niet beter meer. Een gast, die dit niet wist, liet de klep echter met een knal dichtvallen. Deze gast heeft ons getipt dat er vervangende gasveren te bestellen zijn. Na een snelle zoekopdracht kwam gasveerwinkel naar voren en heb ik in enkele seconden de vervangende gasveren kunnen vinden en bestellen. De volgende dag werden zij per post bezorgd, waarna de klep van ons keukenkastje nog diezelfde dag weer perfect open bleef staan!

Duidelijke webshop en snelle levering

Duidelijke webshop die alle parameters weergeeft Snelle levering na bestelling. Wel op letten dat alle afmetingen overeenstemmen. Er zijn verschillen in bepaalde hoh afmetingen, waarbij de slag en lengte wel dezelfde zijn, maar bij inbouw toch niet passen en een aanpassing aan de constructie de enige oplossing is.

Goede en snelle levering en goede rekentool

Goede en snelle levering en goede rekentool

Perfecte vervanging.

Gasveren van mijn Peugeot dakkoffer waren versleten. Hoefde alleen maar serienummer in te voeren en vervangende set werd aangegeven. Passen perfect en supersnel geleverd. Goed verpakt en met duidelijke aanwijzingen wat wel en niet te doen. Top!

Top tool, top producten. Top service

Uitstekende took voor berekenen gasveer in veel situaties. Bestellen eenvoudig, bij afwijking door incorrecte/onvolledige invoer werd vervangend onderdeel meteen opgestuurd. Uitstekende communicatie en vervolgservice

fantastische service

een mailtje met foto's van de oude gasveer en de volgende dag had ik de nieuwe al in huis. Zeer goede service.

vlotte en correcte afhandeling van de bestelling

snelle en correcte afhandeling van de bestelling

Doen wat ze beloven.

Alles in het bestelproces verliep voorspoedig. Niks te klagen. Keurige levering ook.

x

x