Volgens berekening besteld en werkt super!

Alles verliep super

Goed uitgelegd op de website kwa maatvoering etc. Levering ook goed

snelle en correcte levering

Product duidelijk omschreven en eenvoudig te selecteren.

snel geleverd en werkt

Ik had 2 nieuwe gasveren nodig voor de kofferbak van een C70. De veren waren op voorraad en werden snel geleverd.

positief

Product zeer snel en netjes afgeleverd

top service, mooie producten, webshop is super..

top service, mooie producten, webshop is super..

Mooie gasveren, niet sterk genoeg

Had stel gasveren berekend via de rekentool op de website. Helaas niet sterk genoeg. Lengte wel perfect

Super service vooraf en uiteindelijk snel het juiste geleverd.

Ik had vooraf wat vragen, omdat ik niets van gasveren wist. Deze vragen zijn allemaal snel en goed beantwoord. Uiteindelijk snel geleverd.

Gekozen vanwege handige rekentool

Nog nooit ervaring gehad met het bepalen welke gasveer je nodig hebt voor een luik. Met behulp van de super duidelijke rekentool op de website perfect kunnen bepalen. In de praktijk komt het prima uit. Goed geregeld dit!

Prima volgens afspraak Goed product

Snel en goed

Alles is goed en snel verlopen.

Snelle levering, doen wat beloofd is.

Juiste product snel geleverd. Wel aandacht hebben voor de verpakking. Artikel was door de doos gestoken en schroefdraad beschadigd hierdoor. Draad moeten natappen.

Fantastic!

Fantastic variety of products and easily to navigate through their website. I used their configurator tool which allowed me to order my custom length gas struts for my trunk, easily and hassle free! What was even nicer is that they were delivered within 2 days to me!

Snelle en goede levering

Via keuze hulp de juiste gas eten besteld en netjes en snel geleverd. Werken naar behoren.

Goede telefonische productinfo. !!

Vriendelijke en deskundige hulp

Klantenservice top!!

Snelle en correcte afhandeling.

Product werkt perfect. Werd snel geleverd.

Goed en snel

Goede service snel geleverd

snel geleverd

er is duidelijke informatie gegeven en snel geleverd

2x zaken mee gedaan, 2x 100% tevreden

Goed bereikbaar en professioneel advies. Heerlijk om te zien dat zulke bedrijven nog bestaan.

Pandura veert mee

Zeer goed geholpen door Américo Peña Panduro met deskundig advies op maat

Prettig zaken doen

Heb telefonisch contact gezocht en werd keurig geholpen om mij gasveer samen te stellen. Binnen 3 dagen had ik ze in huis. Top!

soepel gasverende klep

De deksel van de vuilnisbakkenbox is vernieuwd en voorzien van twee nieuwe gasveren. Afmetingen 144 bij 76 cm en dikte 1,8 cm Douglas hout. De instructieberekening en met de uitleg is geweldig en je hoeft geen bijzondere technische opleiding te hebben om het geheel te bestellen en te installeren. Nu kan een ieder met een pink de klep van ca. 15 kg openen en die blijft dan open staan. Met iets meer kracht sluit de klep. Geweldig.

Uitstekende configurator, snel geleverd

Met experimentele projecten is het altijd voor een deel berekenen en voor een deel hopen dat het klopt. De configurator van gasveerwinkel was al vast voor het eerste een geweldige hulp. Ik hoef niet vaak gasveren te berekenen, dus een tool die dat makkelijker maakt, heeft echt wel nut voor mij. De levering was twee werkdagen later, perfect op tijd, veilig verpakt. De trap scharniert nu gladjes omhoog :)

Uitstekende webshop

goed assortiment, snelle verzending, prima prijs