Geleverd zoals afgesproken!

Gasveren geheel conform specificatie geleverd. Met advies over plaatsing en ondervanging van mogelijke afwijkingen aan de vaste bevestigingskrukken.

Perfecte begeleiding bij keuze, snel geleverd, prima materiaal!

Geweldig .

Ik heb gasveren besteld voor mij zelfgemaakte container omkisting. De klep ervan weeg 13,3 KG en sluit en gaat open als een veertje . Super blij mee.

Perfecte vervanging

Het type gasveer dat ik nodig had, bestaat niet meer. Maar jullie hebben het perfecte alternatief voor ons gevonden! Ook goede beschrijving en afmetingen verkregen vooraleer we bestelden.

Zeer goede site

Heldere site

Razendsnelle levering, zelfs in de vakantie.

Configuratie van gasveer was eenvoudig en werd de nog dezelfde dag afgeleverd bij koeriersdienst.

besteld en de volgende dag reeds geleverd, exact als omschreven.

Prima gasveer. Klik een connect

Prima gasveer. 1 op 1 vervanging van het origineel. Maar dan goedkoper. En betere stalen "kogelkommen" ipv de kunststof variant.

Juiste product snel geleverd

Duidelijke webshop zodat het juiste product kiezen geen probleem is. Uitstekende kwaliteit want het was een vervanging van een drukgasveer die intensief ruim 20 jaar gebruikt is. Snelle levering met een instructie voor monteren.

Deze merk is goed , mijn eerste is jaren lang

Snelle inleveren Tijd en datum correct

Professioneel

Voor mijn vlizotrap een gasveer besteld, geen idee hoe deze werkte en de nieuwe zag er hetzelfde uit als de oude. Om kort te zijn, na een telefoontje bleek met de oude gasveer niets aan de hand. Retour zending (adres per e-mail) en terugstorten verliep probleemloos. Top!

Goede kwaliteit.

Prima kwaliteit maar nog wel andere aanbouw stukken nodig. Die ga ik nog bestellen. Heb namelijk een kogelgewricht nodig voor in mijn dakkoffer.

Ruime keuze, makkelijk bestellen en snelle levering.

De gasveren zijn van uitstekende kwaliteit.

Top service en super snelle levering

Voor mijn motoraanhanger was de enkele gasveerdemper niet goed meer Dus ik wilde een nieuwe maar dan 2 stuks, voor beide kanten 1 DIt omdat een enkele veer de klep wat scheef trok bij dichtdoen Op de oude veer bijna geen informatie aanwezg, dus heb ik met Gasveerwinkel gemaild met de gegevens die ik zelf had kunnen achterhalen En ik er niet uit kwam ondanks de handige en makkelijke rekentool op hun site Super bijgestaan door de technische dervicedienst in toch wel veel mail wisselingen Uiteindelijk bij een setje gekomen die goed was voor mijn aanhanger Ik heb ze direct besteld en had ze de volgende dag al in huis Als je op zoek bent naar gasveerdempers, dan is Gasveerwinkel zeker een aanrader

Super goed en snel.

Super kwaliteit wie gewend van "ProTemp". Graag meer als alleen gasveren uit het assortiment van ProTempo.

super ervaring!

Nadat ik door een auto-onderdelen leverancier, de firma Kismet in De Liede, was gewezen op het bestaan van Gasveerwinkel liep daarna alles op rolletjes. Via enig email verkeer en de juiste inbreng door Gasveerwinkel werd mij de juiste gasveren toegestuurd. Het oude model - (meer dan dertig jaar oud) werd door mij beschreven, wat zeer vergemakkelijkt door de voorbeelden met beschrijvingen van hun producten. Als leek en dus amateur was dit DE sleutel tot succes! Op hun verzoek heb ik enige foto's gemaakt die alsnog worden opgestuurd. Waarschijnlijk zal ons gebruik, als hefveren voor een bescherm-hefklep van een keuken magnetron, nieuw zijn.

geen ervaring , de gasveer is niet geleverd

niet geleverd

Gekregen wat ik gevraagd heb

Handige tool voor berekening

Snelle Service

Makkelijk bestellen en producten zijn zoals besteld.

super service, maar product is net niet passend

Je kunt veel parameters mbt je benodigde aanpassen bij gasveerwinkel, echter er zijn geen keuzes mbt de montage ogen die aan de gasveer vast geschroefd worden. Die moest ik zelf aanpassen. Dat is jammer. Maar product voldoet verder aan alle wensen.

Makkelijke berekening - snelle levering

Nooit eerder gasveren besteld maar op deze manier, wordt het wel makkelijk gemaakt.

Info gekregen, waarom gevraagd werd. Bestelling ontvangen die georderd was. En wel per omgaande.

geweldig, het kon niet beter

Ben geweldig geholpen bij het bepalen van de benodigde drukveer kracht. uitgebreide top website en ook nog daarbij een fijne menselijke ondersteuning. Dit bedrijf is een aanrader en verdient een groot compliment. Alles tot in de perfectie goed geregeld van uitleg, ondersteuning, bestelling, prijs, betalingsmogelijkheden en stipte levering!

Alles verliep naar wens

Fijne en snelle service

vlug geleverd, goede uitleg en perfecte pasvorm

Goede hulp gekregen bij het uittekenen van de rekentool, na het doorsturen van enkele foto's en mijn eigen ontwerp hebben ze deze aangepast en na een vlugge levering heb ik deze perfect kunnen monteren en de krachten kloppen perfect. Top

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht