Werkt wel, niet optimaal

De werkelijkheid is niet helemaal gelijk aan het bewegingsplaatje, de maten kloppen wel.

Ze zijn goed bereikbaar. Reageren snel op een melding van een niet goed werken produkt en zorgen voor een vervangend produkt dat al opgestuurd vóórdat ik het defecte produkt had geretourneerd. Prima service

Perfect geregeld en opgelost na defecte gasveer

Na contact over een defecte gasveer direct opgepakt en een heel goed advies gekregen en onder coulance een nieuwe gehad.

super

Super geholpen, makkelijk kunnen bestellen en snel geleverd

prima.

Alleen via de telefoon weinig ondersteuning.

Fijne webshop snelle service!

Tevreden met de service alsmede het product.

Goed product, vlotte levering

Via de chat goed geholpen bij de keuze van het juiste product en de wijze van montage. Na bestelling de veren binnen 2 dagen in huis en eenvoudig gemonteerd!

Supersnel geleverd en makkelijk te bestellen.

Alleen maar lof.

snel, doeltreffend en kwalitatief

De site is duidelijk, de gegevens kloppen, versturing is snel.

Het werkt gewoon, no nonsens

Configureren, bestellen en het werkt!!!

Geholpen vanaf nul tot en met de levering, super!

Het selecteren van een gasveer lijkt eenvoudig, maar valt in de praktijk niet mee. Ik ging voor 100% zekerheid en deed het met de chatbox en een tekening via de mail. Een perfect uitgebalanceerde gasveer berekend en geplaatst op mijn luik. met 1 vinger te bedienen top.

Snel geleverd, juiste maat

Via de website besteld, producten waren snel besteld en geleverd. Ook de afmetingen (zoals op de website bepaald) waren perfect. Een tevreden klant erbij!

Snel geleverd duidelijke website om de juiste producten te bestellene juiste

Een goed product

Goede product en snelle levering

Hallo , ik ombreekt twee artikel met nummer B 010820 en nummer B 010830 , ik had 2 g-G 0108160045,2 G 0108200045,2 G0108180045, en ik heb 2 kogelgewricht te weinig . kunnen jullie dat eens nazien dank u voor de moeten . Groeten Michel Haulet

Gasveer is identiek aan de oude. Deze had een ander nummer maar de nieuwe past prima. Weet nog niets over de kwaliteit

Goede website, veel informatie, vlotte bestelling en aflevering.

Het was even zoeken om de juiste veer te vinden, maar verder liep alles zeer vlot.

Snel en volledig

Makkelijk de benodigde gasveer gevonden. werd snel en compleet geleverd

Ben tevreden

Na één jaar en twee maand waren mijn veren defect, waarborg twee maand over tijd. Dus nieuwe moeten bestellen, heb wel 30% rabat gekregen als tegemoetkoming. Na levering waren de koppelingen er niet bij, die zijn direct en zonder kosten opgestuurd. Dus alles terug in orde, wel 83 euro armer.

Klantenservice

Ik heb een gasveer gekocht bij de Gasveerwinkel om een oude kapotte te vervangen. Toen ik deze thuis kreeg kwam ik er achter dat ik niet goed gemeten heb. De oude gasveer was half open blijven zitten, waardoor ik een langere moest bestellen. Ik heb direct de gasveer terug gezonden. Volgend de Gasveerwinkel was deze echter beschadigd. Een mini krasje. Na enige discussie hebben ze dit netjes opgelost. De tweede gasveer welke ik heb gekocht als vervanging werkt prima.

Bestelling telaat geleverd

Producten met een spoed toeslag van €35,- besteld voor een project zodat we deze de volgende dag in huis zouden hebben. De volgende dag om 14:30h zelf gebeld omdat er nog niet geleverd was. Pakket was niet verzonden en zou de dag erna worden geleverd. Kan natuurlijk gebeuren maar had dan even gebeld zodat wij onze klant hadden kunnen informeren. Spoed kosten worden wel netjes terug gestort

Snel en vlot geleverd

Snel en vlot geleverd. Enkel bij de berekening ontbreekt een tekening van een luik die horizontaal ligt en het luik naar beneden open gaat zodat ik twijfelde aan mijn bestelling.

snel en professioneel

correcte en snelle levering

snel, efficient en deskundig

Zoals boven beschreven. Niets aan toe te voegen

Top product.

De gasveer doet wat ze moet doen. De berekening klopt. Zeer tevreden over mijn aankoop.

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht