prima service en snelle bezorging

De medewerker Reinier Bos dacht proma mee om het probleem op te lossen en reageerde steeds heel snel op mijn mails

snel en goede service

snel en goede service

Prima service, goed kwaliteit product

Supersnel

topservice, snelle levering en calculator voor berekening werkt perfect.

vanaf nu bestel ik mijn gasveren altijd op deze webshop!

perfect

snelle levering, prima materiaal .

levering prima op tijd

prima drukveer . Moest alleen stukje van öogje"afvijlen i.v.m. maatvoering

heel goed

vlotte levering

Snel en goed advies en snelle levering

Snel een duidelijk antwoord op mijn vraag ontvangen. Vervolgens een snelle levering. Product ook met zorg verpakt!

Na het mislukken via iDeal, toch verzonden met factuur. Perfect

Netjes geleverd

Handig en duidelijk hulpmiddel om vervangende gasdruk veer te selecteren. Snelle levering incl. Communicatie.

Prima geregeld !

Snel binnen. Goede service

De bestelde gasveren snel geleverd gekregen.

Ik heb de door mij bestelde gasveren snel geleverd gekregen. Op mijn vraag over een andere gasveer kreeg ik ook een goed antwoord. Nog even bedenken of ik deze ga bestellen. Heel fijn om te weten dat ik hier terecht kan voor mijn gasveren.

Goed geholpen per mail om de juiste gasveer te vinden Super blij mee Vandaag op de garagedeur gemonteerd Dankjewel nog

super goed en kundig geholpen

Ik had obv eigen berekening met de calculator een veer besteld maar had per abuis gewicht verkeerd ingevuld waardoor de veer te zwaar was. Na snel, uitvoerig en deskundig te zijn geadviseerd door America Pennja (productspecialist) een nieuwe veer besteld en die werkt perfect. De andere kon ik retourneren en zeer vlotjes 't teveel betaalde terug ontvangen. Kortom, zeer blij mee. Ga ik zeker aanbevelen.

Vlot geleverd en product exact goed

Zie eerste zin

Heel goed.

Zeer snel geleverd na mijn bestelling. Zeer tevreden.

Goed product, snelle levering

Product is exact als omschreven, goede kwaliteit en volgende dag al geleverd.

Ik heb besteld en product is correct geleverd.

Goed product, keurig verpakt en, zoals aangegeven, tijdig geleverd. Ik ben dus tevreden.

Snel geleverd en alle keus

Snelle levering en hebben alles voor gasveren, ruimassortiment.

Ben zeer tevreden.

Heel uitgebreid en duidelijk bestelformulier. Perfecte gasveren. Precies op maat. Zal ze zeker aanbevelen.

100% tevreden

Goede service en snelle levering.

Netjes geregeld, mooie spullen

Tot twee keer toe foute artikelen geleverd, maar netjes opgelost! En spullen prachtig, werkt perfect!

Zeer vriendelijke en snelle hafhandeling van de bestelling

Gewoon TOP!

Alles perfect gegaan