Super kwaliteit en goede service

Bestel nu al aantal jaar en eigenlijk gaat het altijd goed. vooral handig om met de rekentool te zien wat we precies nodig hebben.

Top spul

Zeer makkelijke met de rekentool en top spul wat snel geleverd wordt

Uitzonderlijk

Zeer vriendeljke, snelle en doeltreffende advisering en service. Die nog meedenkt ook, en bruikbare tips had voor de gasveer-leek. Terwijl we toch maar een kleine privéklant zijn. Dit maakten we online nog maar zelden mee. Hartelijk dank.

Zeer goed.

Snelle levering, kwaliteits onderdelen. Perfecte passing.

Topbedrijf

Goed produkt, snelle service

Het bootluik veert weer

Goede levering.

Zeer vlotte onlinebestelling!

Ik heb jullie filmpje bekeken; is het op termijn niet mogelijk om een bestaande gasveer opnieuw onder druk te laten zetten ipv steeds nieuw te kopen?

In een woord; TOPSERVICE!

Ik kon zelf niet goed de veren online configureren, werd meermaals heel snel en vakkundig geholpen en geadviseerd. Veren binnen 2 dagen in huis en werken precies zoals gewenst!

Alles Top

Snel, artikelen zoals beschreven en behulpzame klantenservice.

netjes geleverd

erg tevreden helaas heb ik wel te zware veren omdat ik er niet aan gedacht heb om het door 2 veren te delen is het nog mogelijk om ze te ruilen met veren die half zo sterk zijn ? mvg pascal boonen

Goed produkt

Topproduct

Montage en berekening van gasveren ging zeer vlot. Levering in een dag... Handleiding voor berekening werkt feilloos. Fijne ervaring...

Ruime keuze en handige zoekhulpen!

Fijn bedrijf met mooie website. Er zijn handige zoek mogelijkheden om altijd een passende gasdemper te vinden. Echt perfect!

Top !

Zonder ervaring was het moeizaam om de juiste keuze te maken. Dankzij de hulp van m.n. Claudia is dit perfect gelukt.

Pakket is niet geleverd

DPD koerier heeft het pakket aangemeld als geleverd. Op het moment dat we dit bericht kregen was er iemand aanwezig en er is niet aangebeld. Ook op de bewakings cameras is niets gezien. Deze klacht is ook al doorgegeven aan DPD, maar nog geen reactie. Mvg S.Van Hove

alles zoals gevraagd

Kan niet beter

Goede communicatie, deskundig, bereidwillig en dienstbaar

Goede communicatie, deskundig, bereidwillig en dienstbaar

top geregeld

orginaal nummer in gegeven op de website. geven ze zo de vervanger op. prima geregeld.

Heb ik niet

Het werkt goed

Hoe makkelijk kun je het je klanten maken

Ik had het ook een kapotte gasveer en had geen idee hoe waar ik die kon kopen. Op de oude (kapotte) stond jullie bedrijf en het serienummer. Op jullie webwinkel staan alle serienummers. Het was een kwestie van een paar klikken en de veer was besteld. Super!

Prima geholpen, snel alternatieven opgezocht en zeer kundig advies

Geleverd volgens specificaties.

Kwaliteit van een gasveer zal op termijn moeten blijken. Gasdichtheid en slijtvastheid zijn van belang. Ik zou eigenlijk over 5 jaar nog eens willen reageren.

prima webwinkel, maar DPD is hopeloos

DPD verandert afleveradres op eigen houtje van Patrijsweg naar Beatrijsweg en laat me het vervolgens in de Parcelshop ophalen. 5 sterren als een betere pakketdienst zou worden gebruikt.

Produst snel en goed geleverd

precies wat ik nodig had

Besteld en zeer snel geleverd. Prima !

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht