Vlotte verzending.

Uiteindelijk werd de bestelling nog sneller bezorgt dan beloofd. Product is zoals beloofd.

gewoon top

snel en goed geleverd.

Precies wat ik zocht

Goede vervangende gasveer voor mijn camper hefbed gevonden via de site. Snel geleverd en paste precies waar de oude zat. Hopelijk hoef ik de andere kant niet te vervangen… niet de leukste klus. Maar mocht het nodig zijn bestel ik zeker nog een tweede veer hier.

Aan te bevelen adres!

Ik miste de aanwijzing dat de plaatsing van de vervangende gasveer moet beginnen aan de inhaakkant. Begin je aan de andere kant, wat ik deed, dan moet je de gasveer gaan indrukken wat niet aan te bevelen is. Verder zeer tevreden over de snelle bezorging en afhandeling teruggebrachte gasveer. Vriendelijke groet Guido Heijmans

Veelzijdige website, royaal overzicht

Ik heb een goede overzicht gekregen om mijn gasdrukveren te vervangen, gelukkig waren ze op voorraad in rvs 316 , en de berekening tool is erg makkelijk en handig om je gasdrukveren samen te stellen.

verkeerde producten geleverd en gasveer is minderwaardig

Bij de levering van de bestelling van 12 kogelgewrichten zijn er 8 geleverd en 4 andere die niet besteld waren. IK heb 6 gasveren besteld voor 3 kastdeuren Bij het plaatsen van de gasveren is gebleken dat deze niet voldeden. Bij het bestellen zijn dezelfde specificaties gebruikt als deze die gemonteerd waren en moesten vervangen worden. Oude zijn 700 N en de nieuwe ook, maar de gasveren kan de kastdeur niet openhouden. Hebben jullie hier soms een verklaring voor? Ik heb nu een nieuwe bestelling gedaan met 2 gasveren van 1000N, in de hoop dat deze voldoen. Bestelling : WS 106445NL Ik zit nu wel met 6 gasveren die ik niet kan gebruiken. Hieronder de vraag : aanbevelen of niet ? Als dit correct wordt afgehandeld wel maar voorlopig niet. U kan mij contacteren op het nummer +32 (0)473.62.34.03 Met vriendelijke groeten Michel De Stobbeleir Zaakvoerder Limeco Belgium

Top product, snelle verzending!

Top product, snelle verzending!

Dankzij de rekentool en daaruit komende montage tekening was montage redelijk eenvoudig. En werkt voor mijn toepassing op de aanhanger deksel perfect.

Perfecte service

Zeer goede en correcte service!

Realistische simulatie op de site en met de juiste gegeven ook in realiteit een perfecte set aangeleverd gekregen. Sterk werk. Er was een onderdeel te weinig geleverd maar ze hebben onmiddellijk nageleverd. Thx

Ik dom geweest

Door een domme fout van mijn kant, is het pakket tot 3x terug gestuurd. Perfecte service en geduld bij dit bedrijf. Heel erg bedankt

Snel geleverd top kwaliteit

Product snel bezorgd en dankzij de duidelijke website makkelijk kunnen bestellen.

ideaal, goede berekening , snel geleverd

Heel fijn dat je kunt berekenen en simuleren wat je nodig hebt. goed instructies voor montage. snelle levering.

Top product. Makkelijk geïnstalleerd

Makkelijk te bestellen met het oude onderdeelnummer. Duidelijke omschrijving van het product en prima verzending. Gasveren zijn makkelijk te installeren. We kunnen nu weer onze dakkoffer inpakken zonder hem open te moeten houden. Top!

Goed geholpen

Heb staen gasveer besteld, maar die was niet leverbaar. Ben netjes gebeld dat rvs wel op voorraad was. Deze besteld omdat ik hem direct nodig had

zeer vlot

vlugger dan gedacht ontvangen

Heeft lang geduurd maar konden zij niets aandoen

Levert waarom wordt gevraagd en was deze veer niet op voorraad waardoor het wel wat lang heeft geduurd. Maar blij mee dat zij het toch konden leveren en netjes verder

fantastische website

werkt allemaal zoals het zou moeten... geweldig goed in elkaar gestoken!

Goede uitleg en mooi op tijd binnen

Uitstekend.

Helemaal perfect

Wij hebben 2 gasveren besteld voor het bed in onze camper. De calculator rekent alles voor je uit en dat hadden we wel nodig. Alles is helemaal perfect gelukt. Heel blij! Daarnaast ook super snel verzonden.

Zeer snelle levering

Men kan snel en makkelijk via de app de juiste samenstelling maken

Duidelijke website goed product geleverd in mooie verpakking en snel niet goedkoop wel prima in orde

Perfect geregeld!

Perfect geregeld

Goed product met goede service

Ik heb via de configurator de gasveer samen gesteld. Dat ging heel eenvoudig echter had ik niet in de gaten dat nadat ik andere aanbouwdelen had gekozen, de lengte was gewijzigd. Mijn mail daarover werd heel snel beantwoord en ze hebben mij heel netjes geholpen met het oplossen van mijn fout.

Gewoon tevreden

Bestelling eerst niet compleet. Na eerste verzoek spullen snel nageleverd.

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht