Goede site met goede tools. Fijne Service.

Het kost even wat meetwerk maar met de rekentool kun je een goede keuze maken. Voor extra hulp kun je bij de helpdesk terecht! Goede stevige gasveren met goede bevestigingsmiddelen.

Handige en makkelijke tool om gasveren te configureren en bestellen. Snelle en correcte levering, vrijdag besteld, maandag al geleverd... Een adres om te bewaren !!

Correct en snel

Makkelijk de toepassing op de website simuleren, waarna duidelijke schets. Zondag besteld, dinsdagochtend geleverd, dinsdagmiddag gemonteerd.

Snelle levering!

Mijn probleem was snel opgelost

Goede service!

Was een onderdeel vergeten te bestellen. Gemaild naar gasveerwinkel, werd na geleverd zonder verzendkosten! Chapeau!

Goed product? Prima bestelproces, snelle verzending

Mooi product met duidelijke installatie tool

Functioneert goed en goed afgewerkt product. Dankzij de configuratie tool de juiste gasveer kunnen bestellen. Handig is dat ook de afmetingen worden gegeven waar je het moet bevestigen. Jammer dat er bij de levering een onderdeel ontbrak. Deze wordt hopelijke zsm nageleverd.?

top

makkelijk uittellen op de site met de juiste montage afmeting perfecte levering

uitstekend

duidelijke site voor bestelling op tijd geleverd

Prima website, snelle levering

Prima, tot nu toe altijd goed!

makkelijke plaatsing

houten frame moest wel verstevigd worden; De veer vervormde dit. Werkt perfect, zachte sluiting en gaat met weinig moeite open en toe.

Goed product.

Goed advies gekregen en snelle levering. Gasveer past uitstekend.

Super tevreden

simpel te instaleren ! Mijn luik gaat nu soepel vanzelf open en dicht. Bedankt !

Geen gasveer zonder service

Ik had gasveren nodig voor een niet alledaagse toepassing. Dat was even puzzelen, rekenen en een keer omvullen. En dat was me niet gelukt zonder de onvermoeibare steun van Gasveerwinkel.

Alles is perfect verlopen , snelle levering.

Geen enkele negatieve opmerking , hetgeen ik had besteld is snel en perfect toegekomen.

Top service!

Netjes en snel nieuwe drukveren gekregen nadat de eerste niet leken te doen wat ze moesten doen.

Positief

De website werkt handig, ik had alleen niet door dat ik ook eindogen aan basiszijde bij moest kopen.

perfecte afhandeling en zeer goedkoop

zelf verkeerde type gasveer besteld, werd perfect afgehandeld en de goede types binnen gekregen

Prima, mooie rekentool en snelle levering!

Zeer goed!

Prima, snel geleverd!

idem.

Perfect en snel ontvangen.

Vrijdag middag besteld maandag middag binnen.

Vlotte levering

Vloog no nonsens-levering en prima kwaliteit

Niks mis mee

Handige tool om keuze te maken Snel

Gewoon helemaal goed op alle fronten.

Prima website, heldere uitleg en levering volgens afspraak. Top

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht