top

snel en goed geleverd

Topwinkel

Goede site en snelle levering!

Zeer goed advies

dmv configuratietool gasveer berekend. Echter heb ik een afwijkend model. Geen probleem, vraag gesteld en dezelfde dag een nieuwe berekening gekregen met duidelijke uitleg. Er zit meteen een bestelknop bij wat ervoor zorgt dat men ook meteen de juiste spullen bestelt. Niet de goedkoopste maar wel de beste. In één keer de juiste gasveren. Met uiteraard de garantie, mochten ze niet goed zijn (onbeschadigd) dan kunnen ze worden ogeruild of retour worden gestuurd. TOP!

super

geleverd dag na bestelling , TOP

Super snelle levering

Op maandag een gasdrukveer besteld op dinsdag in huis de juiste maat met de juiste applicaties en specificaties voor een scherpe prijs. Top mensen bedankt.

Goede en overzichtelijke site. Leverdatum vlgs. afspraak!

Originele gasveer nergens meer te krijgen, wel een ander merk (exact de zelfde afm.).

Zeer duidelijk en overzichtelijk

Heel makkelijk wat uittekenen betreft op de website. Ook makkelijk om parameters van plaatsing aan te passen en resultaat te bekijken. Eenvoudige bestelprocedure.... en snelle levering Wat moet je nog meer hebben!!! Top!

Degelijk

Veer gemonteerd met de uitleg van het bedrijf nu

Excellent service Commande reçue le lendemain !

Gevonden wat ik nodig had en op een snelle juiste manier verstuurd.

snelle levering, gemakkelijke bestelprocedure

snelle levering, gemakkelijke bestelprocedure

perfect geregeld

alle opties komen voorbij,dus snel de goede vervanger kunnen regelen

Top product, top werknemers, snelle actie/reactie

Enigste minpuntje of opmerking van kritiek is dat de rekenhulp op de site wel erg lang en daardoor naar mijn idee minder overzichtelijk word. Voor de rest prima prima service

snel & perfect

zondag besteld en dinsdag al ontvangen, makkelijk kunnen monteren, dankzij plan....TOPPIE

Goede website. Simpel de juiste maten en specs opgeven en na het weekeinde de juiste spullen in huis. Ga deze website en leverancier vaker gebruiken. Top

Precies goed!

Goede site en berekentool. Goede montagetekening. Snelle levering. Goed produkt

Geweldige service. Zeker ook dankzij de site die alle info en hulpmiddelen geeft die nodig is. Na bestelling supersnel geleverd.

Naar verwachting geleverd.

Prima. Jammer dat ik geen link kreeg over het moment van uitlevering. Ik was toevallig even thuis, dus verder geen ramp.

Uitstekende service

Zeer behulpzaam bij het oplossen van problemen.

alles vlot verlopen

Mijn zoektocht en bestelling zijn prima verlopen zeer vlotte levering

zeer goed

snel en goed

Prijs kwaliteit verhouding & snelheid top.

Prijs kwaliteit verhouding & snelheid top.

snel geleverd mooie gasveren.

site was erg duidelijk kon aan de afmetingen van de oude gasveren snel de juiste er bij vinden top!!

Graag altijd standaard de montagehandleiding toevoegen. Volgens mij een kleine moeite

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht