Prima service, hulp en levering!

Ondanks mijn eigen foute berekening ben ik heel goed, vriendelijk en snel geholpen! Ze hebben zelfs meegedacht en gerekend naar de beste oplossing. TOP!

prima en volledige uitleg, fijn voor een nieuweling als ik

zie omschrijving.

Besteld en 2 dagen later in huis, en ondanks iets afwijkend past het verder prima en "doen" onze kastjes het weer

snelle levering en ruime keuze en makkelijk samen te stellen.

Super snel

Snelle levering en goede kwaliteit

Supersnel & goede kwaliteit

Snelle levering Prima kwaliteit Handleiding mag uitgebreider

Prima levering, voldoende informatie over montage, codering klopte als een bus...

Oude gasveren van de frontklep van de caravan waren versleten, functioneerde niet meer. Merk wordt niet meer geleverd. Via gasveerwinkel prima geholpen met de gegevens van de oude set veren. Maatvoering en materiaal prima. Ook luxe: je kunt zelf de gasdruk opgeven. Nog wel een vraag: gasdrukveren versus gasdrukveren? Uitleg had beter gemogen, met een voorbeeld.

Het juiste artikel snel geleverd

Voor één gasdrukveer had de verpakking wel wat kleiner gekund

Super snel bestellen en leveren.

Het monteren was in 1 minuut voor elkaar. Het paste allemaal perfect.

snelle levering goed product

in een dag bestelling binnen vlugger dan de t&t werkt

een vriendelijk professioneel advies

er is goed geluisterd naar onze vraag en daar is een serieus advies op gegeven, we gaan het nu uitproberen kijken of het ook klopt

gasveer te kort en te sterk

Veel aanpassingen moeten doen en een veer te veel druk afgelaten , nu dus te slap.

Op site nergens vermeld stuk of set

Pas op met alles is 1x is maar een stuks !! Het wordt meestal per set 2x verkocht op site wordt 1x vermeld wordt niet vermeld per stuk of per set, met alles heb je 2x nodig net als je auto lamp je kan niet eentje vervangen en ander laten zitten halve werk 40,- euro betaald dus nog een keer bestellen nu de ander kant van de vaatwasser. materiaal wat ze verkopen is wel goed

prima afhandeling en snelle levering

De producten waren als verwacht en werden snel geleverd. Top

Super snel en correcte levering

snel , correct te berekening online.

Goed geregeld, past en werkt perfect

Weet natuurlijk pas op de langere duur of ook kwaliteit gehandhaafd blijft!!

snel, goed

prima kwaliteit, goed plan

Snel geleverd goede kwaliteit

perfecte hulp bij de berekening , bestelling eenvoudig in te geven , snelle levering

zeer professionele hulp bij het berekenen , nadien alles eenvoudig te bestellen en zeer snel geleverd , vanaf bestelling tot levering : 48 uur

Goede website, duidelijke technische omschrijving.

Snel en goed

Duidelijke configirator

Goeie service

Ondanks dat de levering in eerste instantie verkeerd was heeft gasveerwinkel het adequaat hersteld

Top! Snelle levering en handige rekentools.

Een duidelijke website met handige tools. Hierdoor kon ik snel de juiste gasveer vinden voor mijn ‘bouw’ project.

Fantastisch voor wensen onervaren man als ik

Geen ervaring mee, maar met de rekentool precies ontvangen wat ik wilde en lekker snel. Werkt fantastisch! Blij mee

Goede simulator Levering op tijd Is volledig naar wens Zeker een aanrader .

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht