perfect ..alles volgens opgave

nogmaals alles goed en binnen de afgesproken levertijd

Perfecte gasveer alles werkt en past

Gemakkelijk te wisselen

Snel en een goede verpakking

Top zo als het moet gaan

supersnel geleverd, top

snelle levering, prima verpakt en vriendelijk geholpen.

eenvoudig te kiezen

duidelijke website

heel tevreden

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Handige rekentool en snelle levering

Dit is mn tweede bestelling bij Gasveerwinkel.nl en ben er zeer tevreden over! Vorige keer met behulp van de rekentool berekend wat voor gasveren ik nodig had voor een hardhouten dakluik om die makkelijke open en dicht te doen, nu ter vervanging van een veer in een liftdeur van een ander merk. Aan de hand van het modelnummer van de andere was meteen duidelijk welke ik moest hebben. Ook de materialen die benodigd waren voor de montage waren overzichtelijk en voorzien van duidelijke specificaties. De volgende dag keurig bezorgd en het inbouwen was daarna nog geen 10 minuten werk. Top!

Duidelijke tool op website

Op de website is een goede tool om de juiste gasveer samen te stellen. Het is allemaal heel duideijk. Levering is snel en netjes. De gasveerwinkel heeft de zaken goed op orde.

Positief

Snelle vlotte levering.

Vlug correct

Snelle en juiste levering

Gevraagde materiaal zeer snel geleverd

Correcte levering

Uitstekende site duidelijke uitleg en prima levering

uitstekend

zal zeker de volgende bestellng bij jullie doen

Goed en snel

Bestelde producten zijn en snel en in goede condities. Enkel blijf ik het ingewikkeld vinden om precies de juiste gasveer te bestellen. Ondanks de handig lijkende rekentool. Ik begreep niet meteen wat alle cijfertjes etc betekenen en hoe belangrijk precieze maten en gewicht zijn. Dat maakt het fijn, maar ook wel beetje lastig (elk geval voor mij). Ondanks dat erg positief

snelle levering duidelijke site

makkelijk om een bestelling te plaatsen, snelle levering

perfect goed geholpen

goed advies

Kordaat en snel

Zeer tevreden.

Duidelijke site, reageren snel op vragen ,bieden allerlei mogelijkheden aan. Super snelle verwerking en verzending. Dikke 10.

Goed product , snel geleverd.

Ik heb twee gasveren voor de deksel van mijn jacuzi besteld. Het was wel heel wat uitzoekwerk om de juiste veren en koppelingen te zoeken, maar in een keer goed gelukt. Voor een beetje doe het zelver goed te doen.

Top geregeld

Top geregeld .

Vooral bij een telefonische herhaalbestelling zeer goed geholpen

Ik werd erg prettig te woord gestaan en zeer snel geholpen. De herhaalbestelling werd meteen uitgevoerd en ik kon simpelweg achteraf met IDEAL betalen via een link in de factuurmail.

Prima webwinkel

Wat een prima website en rekentool voor de juiste gasdrukveer. Tevens bieden ze ook goede ondersteuning als het toch niet lukt. Zowel per mail als per telefoon. Echt super!

Snel en goed

Super geholpen goeie berekening Systeem die zelf uitvoeren

Super bedankt en tot de volgende keer

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht