Geweldig assortiment, snel geleverd !

Heb eerder dezelfde gasveren besteld, met het juiste bestelnummer hoef je niet te tweifelen.

werkt goed en geen te lange levertijd in deze moeilijke periode

zoals ze zelf omschrijven handige configurator en voldoende keuze om je gading te vinden

Degelijke producten, technisch zinvolle en mooi uitgewerkte software ondersteuning met de krachten, inbouwmaten, snelle levering, onmiddellijke repliek op mails. Zeker aan te bevelen, met dank, Peter Vranckx

Goede kennis en duidelijke info

Goed gesprek aan telefoon, duidelijke uitleg over , hoe de veren toe te passen. Goede berekening gehad en tekening hoe de steunen te monteren. gr, William proper project solutions

Snel

Snelle en goede reacties alsook levering

Zeerr tevreden

Product is goed, levering was uitzonderlijk snel, zeker in deze tijd. Top.

correcte en snelle levering

ondanks dat ik per vergissing een te zware veer had besteld, is juiste veer vrij snel daarna de juiste opgestuurd. super service

vlot prima en deskundig

Goede site waarkeuze gemaakt kan worden en het versturen, vlot en goed verpakt. Bij geleverde bevestiging spullen prima...

De goede gasveer snel gevonden en met de configurator en de rekentool ook het juuste type en juuste gasveerdruk is het uitstekend gelukt, top 👍👍👍👍👍

Goed en vakkundig

Ik ben zeer goed en vakkundig aan de telefoon geholpen.

Goed product, prima levering

geweldige service.

Gasveerwinkel heeft voor mij de berekening gemaakt, omdat ik er ondanks mijn technische kennis niet geheel uit kwam. Gasveerwinkel heeft, na foto's gestuurd te hebben en extra info, mij een gasveer gestuurd. Na installatie, installatieafmetingen waren bijgevoegd, werkte het als een tierelier, chapeau gasveerwinkel.

configurator werkt perfect

snelle levering, keurig verpakt, mooi spul!! d.m.v. de configurator die toegankelijk is via de website, is de bestelling kinderspel.

in

in goede orde ontvangen

Geweldige service

Geweldige snelle service

Goed en Snel

Producten snel geleverd.

Product is

Alles prima, goederen ontvangen bij de krantenwinkel, nog niet aan plaatsing toegekomen, maar tot nu toe ziet het er allemaal goed uit!

Snelle levering goede info op website

Duidelijke info snelle levering.

Geen problemen. Goede service en producyen

Goede service probleemloze levering

snelle levering. kwaliteit product

perfecte en snelle levering

super tevreden !!! bedankt voor de snelle service

beter en sneller kon het niet . Bedankt mvg Lieven

Zeer Goed

Snelle levering en prima produkt

Past perfect

Gasveer precies op maat en volgens specificatie. Hef de werkt weer als vanouds.

veel keuze, snelle service

duidelijke site om te zoeken wat je nodig hebt ivm lengte, kracht, uiteinden...

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht