super

zeer goede

Zie onder

Het bestellen ging goed; de aflevering was snel en goed en het product functioneert. wat wil je nog meer

Snelle en goede levering

Dit was weer precies het product wat ik zocht. Snelle levering tegen een redelijke prijs.

Toppers

Lang geleden veren besteld. Na een telefoontje had ik zo weer een nieuw setje binnen

Vlot keuze menu , snelle levering en prima klantenservice achteraf

OP zoek naar een passend model, kwam ik deze site tegen, die mij een verrassend grote keuze bood, jammer genoeg koos ik verkeerd, maar werd zeer vlot uit de nood geholpen. Toppie

Perfecte service en producten

Super sterke gasveren en americo heeft me onwijs goed geholpen. Alleen de gebruiksaanwijzing moet iets meer uitgebreid.

Duidelijke website en snelle levering

Geen verdere toelichting nodig!

Duidelijke omschrijvingen, juiste prijs en levertijd.

Als ik weer op zoek ben naar een gasveer kom ik hier terug.

ervaringen zijn super

van bestelliing tot aflevering,alles past super

Zeer vlotte en perfecte levering

Top over de ganse lijn. Een aanrader. Geen minpunten

Mijn probleem is opgelost

De gasveren van de bergruimte onder het bed van mij caravan waren aan vervanging toe. Bij de caravandealer wist men dit niet deugdelijk op te lossen. Bij de gasveerwinkel: gasveersamensgesteld (=duidelijke site) , besteld, 3 dagen later in huis en alles prima volgens afspraak.

Ruime keuzempgelijkheid

Snel en goed afgelevetd

Wordt altijd prettig en accuraat geholpen. Snelle levering

Mijn ervaringen zijn ronduit positief. Wordt goed geholpen. Leveringen snel.

Ging heel best

Ging heel best

Service en voorlichting van Gasveerwinkel is goed. Aflevering is slecht. Volgens dpd 2x aan de deur geweest? Waarom dan geen briefje in de bus. Laatste keer waren we zeker thuis. Met Gasveerwinkel keurig opgelosd waar pakketje was

Goede service en kwaliteit.

Omdat ik twijfelde over de beste vervangende gasveer stuurde ik een mailtje en kreeg ik uitgebreid antwoord en later 2 concrete voorstellen. De gekozen gasveer is perfect. Dank daarvoor.

super snelle en correcte levering !!

op woensdag besteld en vrijdag ontvangen is voor mij een supersnelle en correcte levering!!

Tevreden

Snelle en prima verpakking, levering op anderhalve dag bij mij ben best tevreden. Tot ziens

Heel vriendelijk , correct en de onderdelen top en snel geleverd

Genoteerd als leverancier .

super snel ontvangen en goed verpakt

super snel ontvangen en goed verpakt

Ok

Ok

niks te melden

Top, zeker met het rekenmodel rekenmodel

Nog niet gemonteerd maar de basis is perfect. Heb zelfs een klant van mij verwezen naar de website.

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht