top

Snel en adequaat geregeld

goed product, snelle levering

goed product, snelle levering

Zo hoort het te zijn

Goede mogelijkheden om uit te zoeken wat je precies nodig hebt via een goede website en als je dan toch nog een vraag hebt wordt deze keurig beantwoord. Spullen zijn netjes geleverd en ziet er kwalitatief prima uit.

prima levering

goed en snel geleverd

prima service en kwaliteit

Heb alleen via internet contact gehad met bestellen. Ging uitstekend!!

Goede ervaring.

Onderdeel supersnel meegeleverd.

Makkelijke site en top snelle levering.

Mooie en makkelijke site om een gasveer te bestellen... ik miste alleen het bericht dat de bestelling in werking was gesteld en het track and trace traject. Maar de bestelling was er binnen 2 dagen, dus helemaal top.

goed degelijk product

toch nog wel ingewikkeld om de juiste kracht te bepalen

goede helpdesk

Het vinden van de juiste gasveer is niet eenvoudig, en de online simulator gaf me niet voldoende informatie. Dus de helpdesk gebeld. Er werd goed geluisterd en adequaat ingegaan op de vragen en problemen. Een verbeterpunt was misschien de verstaanbaarheid van de medewerker, maar een extra keer vragen is geen probleem.

Duidelijk en goed

Goede uitleg en Info op de site en snelle levering.

geweldig getedaileerd

Voor ons als gebruikers is het makkelijk dat alle maten voor de installatie weergegeven worden in de tekening. Wij plaatsen de gasveren op houten barluiken

Efficient geholpen zonder te veel stappen

Zeer snel bij het juiste product op de site en snelle levering.

Goed advies en snelle levering

In eerste instantie wat moeite met het vinden van het juiste artikel, maar via de mail prima op weg geholpen. Inmiddels is het artikel, geheel naar tevredenheid, in gebruik genomen en voldoet het 100% aan de verwachting.

Doen waar ze voor staan, alles prima geregeld.

Goede keus mogelijkheden op de site en bestelling in de juiste tijd afgeleverd.

Ruim voldoende.

Voor een leek is het wel lastig om de juiste materialen te vinden.

goed geholpen en geadviseerd

Ik ben heel goed geadviseerd en geholpen over het product dat ik wilde bestellen. Uiteindelijk besteld en meteen de volgende dag in huis.

Professioneel, snel en zéér behulpzaam

Snel geleverd en adhv die handige reken-tool, met kort telefonisch overleg, de juiste drukveer besteld. Bij montage bleek dat ik was uitgegaan van verkeerde maten. De veer was te kort en de druk te hoog. Na opnieuw overleg met een zeer geduldige medewerker (Américo) kreeg ik netjes andere maten die wel werkten. Dankjewel!

Goed en gemakkelijk.

Bestellen was makkelijk ik had nl een serienummer ook al was dat nummer van 2005. Dus top geregeld.

uitstekend

mooie prijs een snelle levering

Goede info en snelle levering.

Heb 16 jaar gasveren in gebruik en waren nu aan vervanging toe. Ben zeer tevreden met deze gasveren.

Werkt

Prima producten, een aanrader

Dit bedrijf zou ik aan bevelen. Site is Overzichtelijk. En de levering is snel.

prima geregeld

duidelijk overzicht en goede verwijzing

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht