Uitstekende service

Ik had 4 gasveren nodig voor mijn keukenkastjes. Onduidelijk was welke gasveer (productnummer) de vervanging van de 380N moest zijn. Navraag leverde per omgaande het juiste productnummer op, waarna ik heb besteld.

prima service

de keuze is reuze met een prima werkende webshop.

Makklijke site om u gasveer te berekenen en te bestellen.

Simpel berekenen van de juiste gasveer die nodig is om een luik te openen. Opties om de gasveer te bevestigen zijn ook goed voorzien zodat je een deftige keuze kan maken. Daarna met enkele klikken besteld en snel geleverd.

Correct en snelle levering

Goede website en zeer snelle levering

Super service

Makkelijke rekentool, ideaal. Razendsnelle levering

Goede website met duidelijke keuzemenus om de juiste gasveer te vinden

Alles perfect verlopen

zeer goed

zeer duidelijke keuze van het product, zeer snelle verzending en levering top firma!!!

Prima. Goed en snel.

Goed produkt. Snel geleverd. Voldoet aan de omschrijving.

Kwaliteit

Het juiste product en snel geleverd.

super snelle service

super service heel snel en goed geholpen

het ging soepel en alles past

Het ging top.

snelle, correcte levering

zie boven

Wat men van een online shop mag verwachten

Zeer aangenaam.

Een mooie interface om een gasveer samen te stellen en te bestellen.

Snelle en efficiënte service

Medewerkers met kennis van zaken, vlotte en goede samenwerking. Kwaliteitsmateriaal met degelijke prijs. Duidelijke en verzorgde Montagetekening.

snel geleverd werking is prima

eerste ervaring is goed

het is heel goed gegaan

het is heel goed gegaan en het waren de goede veeren

Gewoon goed.

Goede service en vlotte levering.

eerste keer zeker nog meer

Perfecte service

Prima service snelle levering.

Toppie

zeer goed

goede snelle levering

Heel erg prettig

Ik was op zoek naar gasveren voor mijn badmeubel.De leverancier kon mij niet helpen,dus u zoekt zelf maar na de oplossing.Vele bedrijven benadert,maar niemand kon of wilde mij niet helpen. Toen ik in contact kwam met de Gasveerwinkel,kwam er wel een positieve reactie. Door wat e-mails heen en weer,kwam de oplossing in zicht. De aangeboden gasveren bestelt en geplaatst,werkt fantastisch.Wij zijn er heel erg blij mee. Bedankt voor jullie inzet,top!!.

Perfect!

PERFECT!