goede afhandeling an mijn bestelling

had al gauw wat ik moest hebben en de bestelling ging goed

Vlotte, prettige en adequate service.

Ik werd goed en snel geholpen bij de berekening van de benodigde gasveren. De 1e opgave van mijn bestelling was niet goed geformuleerd en ik moest de gasveren retourneren/ruilen. Verliep soepel.

Probleemoplossend.

Ondanks een fout ingetikt adres toch op de juiste bestemming geleverd.

Duidelijke website, Snelle levering

Duidelijke website, Snelle levering

Zéér goed

Snel en goed geholpen.

Top service.

Met een origineel nummer heeft de medewerker de juiste gasveer voor ons kunnen vinden

Correcte levering

Precies de gasveer specialist die ik zocht

De gasveerwinkel is een geweldige plek om de juiste gasveer te vinden. Ze hebben alle maten, alle krachten en alle aansluitingen voor deze veren. De calculation tool die ze hebben maakte het echte verschil voor me. Ik wist niet wat de beste veer voor mijn applicatie zou zijn (hoe groot, hoeveel kracht). De reken tool stelt je in staat je eigen situatie te simuleren en vervolgens kun je gasveren wisselen, verplaatsen of krachten veranderen en ziet precies ziet wat het effect is van die veer in die situatie. De simulatie is zowel intuïtief met een hand die de klep opendoet maar ook technisch onderbouwd met een grafiek waarin je op ieder moment kan zien wat de krachten zijn en waar de klep naar toe beweegt. Als je klaar bent, kun je een bouwtekening laten maken. Toen mijn veer aankwam heb ik hem precies zo ingebouwd en de klep beweegt exact zoals de simulatie. De gasveer en aansluitingen zijn van zeer goede kwaliteit. Dit is exact de winkel die ik nodig had voor mijn gasveer.

een fijn gesprek gehad,met americo

het gesprek met Amerika ,dacht ik dat hij zo heet ? was goed, heeft alles uitgelegd, wat ik verkeert had gedaan dus nou hoop ik dat de veren langer mee gaan als 5 maanden ,de vorige 8 jaar bouwbedrijf de-mets

top service en zeer snelle levering

Ik had de verkeerde gasveren besteld en heb deze zonder problemen kunnen terugsturen. Aangezien ik deze nog niet gebruikt had, werden deze netjes terugbetaald. Daarna de correcte veren besteld en die doen nu uitstekende dienst. Bedankt!

Perfecte service.

Site is zeer gebruiksvriendelijk en de geleverde gasveren en plaatsingsvoorschriften werkte zoals aangegeven.

Een dikke 10 zeker waard.

Ruime keuze en snelle levering. Kunnen andere webshops nog wat van leren.

Prima gasveren, snel geleverd.

Bij andere leveranciers was het erg lastig om de goede veren te vinden. Bij Gasveerwinkel wordt veel informatie gegeven, bovendien staan er bij de veren duidelijke afmetingen bij. Top geregeld!

Prima namaak

Sterker als het orgineel ,

Geweldig dat dit bestaat!

In eerste instantie wilde ik uitzoeken of een gasveer een oplossing was voor het luik dat ik heb. Fantastisch om te ontdekken dat ik zonder kennis en ervaring een gasveer heb gemonteerd en dat het heel goed werkt. Gewoon een kwestie van de stappen volgen. Ook de kosten vielen me reuze mee.

uitekende webshop en prima produkt

geheel onervaren op het gebied van gasveren werd ik door de webshop 'bij de hand genomen' en door een zeer duidelijk proces geleid wat heeft geresulteerd in de aanschaf van precies de juiste gasveer die ik nodig had om van een kledingkist met zwaar deksel een veilige speegoedkist voor mijn kleindochter te maken. Gasveerwinkel zal ik zeker bij anderen aanbevelen!

Is nu eenmaal perfect

Een aanrader: 10u00>> mail gestuurd voor info en prijsaanvraag gasveren. 14u00>> antwoord ontvangen met al het gevraagde Onmiddellijk besteld. Dag nadien 11u00 alles ontvangen in Belgie. Wat kan beter?? voor mij 100 procent.

Uitstekend.

Uitstekend.

correcte levering

Het tijdstip van levering (tussen 8 uur en 18 uur) vond ik wel te ruim ivm aanwezigheid thuis. Voor de rest prima afhandeling

duidelijke site met uitleg hoe je een passende gasveer moet bestellen.

duidelijke site met uitleg hoe je een passende gasveer moet bestellen.

adequate ondersteuning

email correspondentie wordt prompt opgevolgd Begrijpen direct wat de bedoeling is. Komen met een bruikbaar advies.

Snel en goed

Bestelling goed en snel op gestuurd

Uitstekende gasveren . Prijs kwaliteit is ok

Nette, overzichtelijke website met nuttige FAQ Snelle en correcte levering

Gewoon perfect. Past perfect de bezorging netjes en het was goed verpakt .wij zijn zeer content.wij willen jullie bedanken voor alles gr fam Onkenhout.

alles goed verlopen

Stationsweg 41