product voldeed volledig

Op de website was mijn gekozen product op voorraad. Na bestelling en betaling bleek dit toch niet het geval en zou ik een week moeten wachten. Dit werd mij meegedeeld via mail maar ik had het product toch binnen de week en het voldeed volledig aan de eisen. Dus alles was in orde.

Netjes verpakt en op tijd afgeleverd

voor de derde maal een bestelling gedaan en alle keren netjes afgeleverd Voor mij geen andere leverancier

Goed product, goede service

Snelle levering. Had zelf een fout gemaakt in de berekening, meteen rechtgezet door hulpvaardige helpdesk.

Deze gasveren hebben we al vaak besteld en zijn perfect. Omdat we aan boord vele hiervan hebben, bestellen we ze vaak bij hen.

Goed advies en daarna goed product

Vlotte levering en normale prijs maken de ervaring compleet

goed verloop van de bestelling

alles oke

Spullen makkelijk te bestellen en ook snel geleverd

goede service

goede ervaring

Alles was prima verzorgt,en snel geleverd

Een goed ,en snel bedrijf degelijk, en de juiste gasveer zo gevonden.

Uitstekende service

Het pakket was bij DHL wel erg lang onderweg. Door de Gasveerwinkel werd onmiddellijk actie ondernomen en een nieuw pakket werd dezelfde dag nog opgestuurd. Ook werd er snel gereageerd op mailberichten. En ook niet onbelangrijk: de geleverde producten zijn van goede kwaliteit.

Prima product

Het product uitgerekend met de rekentool en klopt in praktijk.

Duidelijke omschrijving goede levering

De doen hun best, om je een goede product te leveren, wat bij je past Ze geven snel, en een duidelijk antwoord Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen ze geven je een goed gevoel,dat je een klant bent, die duidelijkheid wil

snel geleveerd en goede kwaliteit

Zeer snelle levering/scherpe prijzen en goed materiaal.

snel en correct

Prima site met duidelijke uitleg en ondersteuning voor het plaatsen van de gasveren.

Goede en snelle levering

duidelijke website en snelle levering

Perfect geholpen, service goed, advies goed en product goed. Thx

Perfect geholpen, service goed, advies goed en product goed. Thx

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en goed verpakte levering

Gemakkelijk en snel besteld

De gasveer werkt perfect. Gemakkelijk kunnen bestellen en snel geleverd. Top!

Goede service en snelle levering

Mijn ervaring als volgs, had niet verwacht dat ik het zou vinden. Maar via een link toch gevonden bij Gasveerwinkel. Hartelijk dank hier voor.

handige website, snelle levering.

De website is duidelijk en makkelijk te gebruiken.

Netjes geholpen, Op tijd geleverd.

goede vriendelijke hulp

goede vriendelijke hulp en uiteindelijk de goede gevonden

Waanzinning goede interactieve site

Na het bezoeken van vele gasveren sites met onbegrijpelijke rekenbladen kwam ik toevallig op gasveerwinkel.nl terecht. De interactieve rekenhulp op https://www.gasveerwinkel.nl/gasveer-berekenen/ was gewoon in één woord uitstekend (wel de uitleg lezen!). Het enige minpunt was het ogenschijnlijk ontbreken van de informatie over de maten van de bevestigingssteunen, maar na een telefoontje was dat ook opgelost (ze zaten verborgen achter het knopje "2D", het enige verbeterpunt). Ter controle mijn berekening en gewenste gebruik via het formulier opgestuurd, en bijna meteen teruggebeld met hun commentaar. Besteld, en de volgende dag al geleverd. Super service!

snel geleverd

gisteren besteld vandaag geleverd