Heel goed.

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding. Goed advies.

heel goed

snelle levering goede kwaliteit.

prima site ,en producten

Als je met de configurator werkt ,dan komt het helemaal klaar, en bestellen maar.

Netjes geleverd en geen gedoe over retour sturen

Super ondersteuning

Prima rekentool en super persoonlijke ondersteuning, met na bestelling, snelle en correcte levering.

betere verpakking van dit artikel

Tot twee keer toezenden nog steeds geen veer. 1e pakket bezorgd 😩 helaas er zat niets in pakket. Gat in de doos. Na reactie naar bedrijf omtrent bovenstaande wordt een tweede pakket verzonden. Helaas wij zijn niet thuis DHL bezorgd pakket Bij afhaalpunt. Afhaalpunt accepteert pakket niet, in de doos zit een gat en de veer ligt los in de auto. DHL neemt pakket weer mee voor retourtje afzender. Dus na 2 weken nog geen veer. Waarom de veer niet steviger ingepakt zodat niet uit de doos kan vallen? de pakbon niet op de doos plakken,zodat niet iedereen kan lezen wat erin het pakket zit.

Prima info op de website en vervolgens zeer snelle en correcte levering

Zoekende met de oude gegevens werd op deze website een vervangende gasveer direct aangegeven met alle details duidelijk daar tegen een zeer scherpe prijs. Vervolgens de bestelling geplaatst. Per email werd ik prima op de hoogte gehouden van de verwerking van mijn bestelling en de bestelling werd prima op de tijd die per email werd aangegeven afgeleverd. Volgende keer dat ik een gasveer nodig heb is de " Gasveerwinkel.nl " beslist mijn eerste keuze.

Goede telefonisch advies

Kreeg zowel per mail als telefonisch goede begeleiding .

uitstekende ervaring

Product makkelijk te vinden via website, snelle levering. Om 15:00 uur besteld volgende dag voor 12:00 uur geleverd echt klasse.

perfect

gemakkelijk om de juiste gasveer te bestellen, uitgebreid assortiment aan verbindingstukken. zeer rappe en duidelijke levering

Geweldig bedrijf

Voor het eerst hier besteld voor een zware deksel. Nu had ik zelf een fout gemaakt met de berekening van deze gasveren en daardoor waren ze te licht. Even met hun gebeld en een mailtje en kon de veren terugsturen en deze worden kosteloos aangepast. Dat noem ik nu service. Top bedrijf

Goede hulp bij modelkeuze en vlotte levering.

Handige interactieve hulp bij het bepalen van het type gasveer. De bestelling en levering was correct en vlot.

Snelle en goede feedback

Per mail mijn situatie en wensen doorgegeven. Met een dag antwoord met advies en meerdere opties.

Vlug & top kwaliteit

fantastische

snel en professioneel

Super snelle levering

Snelle levering. Nette prijs kwaliteitsverhouding.

Prima, duidelijk hoe je gasveren voor verschillende toepassingen kan uitrekenen.

Zeer positief

Snel antwoord en service

zeer goede en snelle levering perfect

zeker aan te bevelen

Snelle levering, fijne website voor berekenen

Prima winkel, Snelle levering, fijne website voor berekeningen. Gasveer werkt perfect op zwaar kelder luik.

uitstekend

Snelle afhandeling Product goed verpakt Geen gezeik

Correct

Positief

Snel en gemakkelijk

Snelle service, redelijke prijzen, makkelijk te bestellen.

besteld en volgende dag geleverd

zeer uitgebreide keuze, en de levering was super snel

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht