Makkelijk te bestellen

Goede tools om alles te bepalen, top

Goede prijs/kwaliteit verhouding, ruime keus en snel.

Eenvoudig vervangende gasveer te vinden op webpage, veilig betalen en snel geleverd.

Snelle reactie en goed geholpen

Snelle reactie en goed geholpen bij het vinden van een product.

Handig en snel

De “Tool” is goed en zet aan om het concept van de bestaande gasveer aan te passen en te verbeteren. Snelle levering, ‘s avonds bestelt s’morgens geleverd.

Snel en goed

Prima product

goede service en nog betere after sales service

Tijdens het bestelproces was er op 1 onderdeeliets fouts gegaan.Dit werd kosteloos opgelost. Super!!!

Fijn meedenken met mijn wensen

Super advies en medewerkingen

Uitstekend geregeld

Bestelling gedaan via internet met de rekentool als leidraad. Zondag besteld, maandag behandeld en afgestuurd en dinsdag op tijd binnen gekregen. ZEER TEVREDEN.

goeie service, snelle levering

goeie service, snel geleverd, niet duur

snel geleverd

ga zo door

snelle levering, goede kwaliteit

Prettig en eenvoudig bestellen en snel in huis.

uitstekend

hele goede snelle levering en service

Goede service bij het zoeken naar de juiste alternatieven voor de trailer.

Goede service bij het zoeken naar de juiste alternatieven voor de trailer. 2x 2000N werkt perfect.

Goede gasveer

Makkelijk een gas veer te configureren op de site.

Goede feedback en snelle levering

Goede feedback en snelle levering

correct

Er wordt op tijd en correct geleverd voor een aanvaardbare prijs.

Goed advies na een vraag en de bestelling super snel bezorgd en de veer is perfect voor mijn trailerklep. Mijn dank daarvoor

Meedenkend en servicegericht

Goede ervaring. Hebben meegeholpen met rekenmodule om juiste gasveer te bepalen. Na ontvangst en installatie bleek de gasveer te sterk. Zonder vragen werd een andere set toegestuurd ter vervanging.

Via website simulatie is het mogelijk om eenvoudig de juiste gasveren te bestellen

Na montage conform de simulatie/berekening voldeden de gsveren compleet aan mijn verwachting.

Snel en goed geleverd

Goed en snel geholpen

Goed materiaal en snel geleverd.

Goede website met een prima rekentool.

Perfect in orde en snel geleverd

Zoals steeds daags nadien mooi in een doosje geleverd. Uitpakken en plaatsen. Wat moet eens mens nog meer. Bedankt!!!!!

Goede Website en snelle levering. Uitstekend verzorgd.

Prima, duidelijk en snel

Voor de eerste keer besteld na gebruik van de site om de passende gasveer te berekenen.

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht