Goede rekentool. Levering ziet er degelijk uit. Functie nog niet bekend

Uitstekende service

Had een gasveer voor mijn caravan gekocht, maar de schroefgaten waren te dik. Meteen gebeld en kreeg een medewerker aan de telefoon, die mij goed geholpen heeft om de juiste schroefgaten te krijgen. Meteen op de post gedaan en de volgende middag in huis.

10 op 10

Snel, zeer snel. Super

Handige tool en goede gasveren

Met de super handige tool op de site de benodigde gasveren exact kunnen berekenen. Er zit zelf een installatie instructie bij met alle maten. Ik had de gasveren in het weekend besteld en had ze dinsdag al in huis. Kortom top service en advies!

Makkelijke site en korrekte levering voor een redelijke prijs

Snel

Snel geleverd en onderdelen perfect terug te vinden in website.

Supersnelle levering en uitstekende (retour)service.

Supersnelle levering en uitstekende (retour)service. Prima tool op de website om te berekenen welke gasveer je moet hebben.

Goed, zoals het hoort.

Fijn bedrijf!

Goed geholpen door mevrouw C. Zelf geen ervaring met gasveren voor onze speciale toepassing, maar met hulp via de telefoon tot het goede product gekomen. Goede kwaliteit, snel geleverd. Mooi!

Hele snelle service.

Super geregeld!!!!!

Hier kunnen veel leveranciers een voorbeeld aan nemen.

Snelle levering, goede kwaliteit

Goede keuzemogelijkheid en duidelijke website

Top service en snelle levering

Optimaal, eenvoudig en snelle levering

Knap, nummer ingeven van pompje en 3 dagen later geleverd, Paste perfect !

De werking gaat zoals gedacht.

De inbouwspeling rondom de cilinder dient minstens 16 mm te bedragen. Dit staat nergens in de gegevens. De gasveer is ingebouwd in een liggend "vlucht" luik op een plat dak. Aan één kopse zijde van het luik zijn scharnieren bevestigd. Door de hellende horizontale plaatsing van de gasveer, voorkom ik het opwaaien van het luik en het met weinig kracht openen van dit luik.

Deskundig geholpen en snelle levering

Ik moest een gasveer vervangen en had per Whatsapp een foto van de oude gestuurd (met typenummer).. Per omgaande kreeg ik een link voor de nieuwe, zodat ik die direct kon bestellen. Levering na twee dagen. Prima dus!

Prima telefonisch advies gekregen.

Het was een orde

Tevreden over het product zo als de service.!

Ben super tevreden met het product maar zeker ook de snelle service.! het product wat snel geleverd. Mijn dank.!

Enkele gasveerpompen besteld voor een snelle herstelling voor een klant. Supersnelle levering, duidelijke webshop. Zeker voor herhaling vatbaar.

Top. Goede service

Snelle levering en prima kwaliteit

Snelle levering makkelijke en accurate rekentool goede service

Zeer goed en aan te bevelen webshop!

Goed geholpen met wat ik nodig had.

Goede begeleiding tijdens de koop en keurig optijd geleverd.

Duidelijke webwinkel.

In het menu van de website is het makkelijk om een prima vervanger voor mijn gasveer van de caravan te vinden. Snel opgestuurd prima pasvorm.

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht