Pluspunten

snelle en perfecte handeling

Pluspunten

Maken waar wat ze beloven!

Pluspunten

correcte en snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede tel. uitleg

Pluspunten

Fijn berekening en simulatie via de berekeningstool

Duidelijker aangeven als er gegevens missen voor de rekening. Heeft evengeduurd voordat Ik in de gaten had wat ik nog Moest selecteren.

Pluspunten

snelle levering maar er moet wel iedere keer afgetekend worden kan dit niet op betere manier afgehandeld worden bv door bericht te sturen naar klant om dit pakket te aanvaarden

bij nieuwe klanten die niet zo vertrouwd zijn met plaatsen gasveren een betere uitleg te geven om deze te plaatsen

Pluspunten

Zeer snel geholpen. Op 2 dagen was het pakje er al. Zeer tevreden.

Pluspunten

Makkelijke site en snelle levering. Goed advies

Pluspunten

De afhandeling van de bestelling ging erg vlot, ik had een vervanger voor een Protempo gasveer nodig. Het Protempo nummer invoeren en klaar. Gelijk de eerstvolgende werkdag verzonden. Prima dus! Tot mijn verbazing blijkt het een Protempo gasveer te zijn waar ik een eigen merk verwacht had. Dit alles is dus erg positief ontvangen, enige minpunt vond ik de verzending via DHL. Dit werkt zakelijk prima, maar is minder geschikt voor de particuliere markt.

Particuliere verzending werkt beter met PostNL, zij hebben overal servicepunten en bezorgen vaak ook in het begin van de avond. De bezorging van DHL ging nu als volgt: * Eerste bezorging was ik niet thuis, wordt volgende dag dus. * Tweede bezorgdag wel thuis maar geen DHL, via de Track en Trace komt er na 18 uur een melding dat er vertraging is en het naar de volgende dag wordt verschoven. * Derde bezorgdag is het pakket (gelukkig) door de buren aangenomen. DHL heeft op zijn site een verhaal staan over bezorger gemist en een code dir je dan in kunt vullen, echter is er op het formulier wat in de bus lag geen code te bekennen. Dit werkt dus niet waardoor je ook niet kunt voorkomen dat er voor niets wordt gereden. Op zich zijn bovenstaande ervaringen geen minpunten voor het bedrijf maar kun je er ,als bedrijf, misschien wel je voordeel mee doen.

Pluspunten

Pluspunten

hulpzaam en snel te woord te staan.

Pluspunten

Erg behulpzaam en zeer ruim assortiment. Aanrader.

Pluspunten

Snelheid & online berekeningsmodule

Pluspunten

Vlotte service

Geen opmerking

Pluspunten

UItstekend product en vooral complimenten met de website die het mioj mogelijk maakte een juiste veer te componeren.

Wel mag er nog iets meer uitleg bij over hoe precies het komt waar de veer bevestigd wordt; over de gevoeligheid voor de positie van de bevestigingspunten.

Pluspunten

altijd moeilijk om uit te zoeken wat je precies nodig hebt. na div.mailtjes en een telefoontje heb ik wat ik moest hebben. duidelijke uitleg gehad waarvoor mijn dank. ik heb nog geen gelegenheid gehad om het artikel te monteren dus kan ik daar nog niets over zeggen. en na betaling zeer snelle levering!

geen

Pluspunten

Prima ondersteuning bij de keuze voor gasveren. Het optillen van mijn camperbed is nu een vederlichte activiteit. Wat 'n kracht hebben die veren!

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht