2 sterren: slechter dan verwacht
Pluspunten
Eerste reactie: Ik had in 2014 2gasveren van 300N en in 2015 1gasveer van 800N bij jullie gekocht voor een camperbed schuin op te lichten. De camper is in 2015 en 2016 dus 2 jaar 4 weken gebruikt. Dus in totaal 8 plus een paar dagen hier in Nederland; dus stel HOOGUIT 10 weken. Let wel ook niet continue, hooguit 4 keer per dag. Ja stuk dus net voor onze vakantie in 2017. Heeft ons veel ergernis gegeven ivm het optillen van de bed-deksel. Ik weet geen andere leverancier van gasveren te vinden! Want dit mag toch niet voorkomen!!!!! Vind ik nergens naar lijken en ik hou mijn hart vast voor de nu zojuist door jullie geleverde 3 gasveren van elk 700N. Maar meer N gekozen omdat ze dan wellicht meer kracht hebben en het langer uithouden.Ik mag toch hopen dat die jaren meegaan. Dus sorry, wel bij jullie gekocht maar ik heb er geen goed gevoel bij.
Tweede reactie:
Ik heb eerste reactie niet geschreven om te claimen. Na het posten van 1ste reactie direct contact met me gezocht hierover-goede after sales! Ik heb diverse foto's gestuurd en informatie. De gasdrukveercylinder had ik met het huis/zwart boven en de stang onder moeten hangen; was hun advies. Dan kan de afdichting niet zo snel uitdrogen bij weinig gebruik. Ik had vlgs mij geen garantie meer. Toch hebben ze 1 van de 3 gasdrukveercylinders vergoed; terwijl ze dat vlg mij niet hoeven. Wel heb ik 6 groter bevestigingsogen voor de nieuwe stangen circa €25 weer moet kopen, 8 ipv 6. Nu afwachten!!!
Henk van der Pot, Steenberge
Verbeterpuntenzorg voor kwalitatief hoogstaande gasveren die zelfs bij intensief gebruik (niet bij ons het geval geweest overigens) het jaren volhouden.