Superhandige tool

De superhandige tool stelde mij voor wat ik moest bestellen. Dit ging perfect, de montage instructies waren niet perfect maar met een klein beetje denken en verplaatsen was het perfect. Snelle levering ook!

Prima service en duidelijke keuze-tool!

Het is even opletten bij het configureren van de gasveer, maar als je dat eenmaal doorhebt is het een prachtig gereedschap om de juiste gasveer samen te stellen. Misschien eens een andere koerier contracteren?

Goede producten, snelle verzending, goede service. Ook aftersales is prima in orde.

Goede service, snelle levering, stevige verpakking, degelijk product

supersnelle levering

snelle correcte levering, goed product, onze dank voor deze samenwerking

meer dan prima

Prima geholpen zowel schriftelijk als per telefoon

Geweldige service

Probleem met gasveer werd direct opgelost

Jullie producten zijn altijd goed maar DPD is de hel !!

Ik heb nog steeds niet mijn gasveren binnen, dat ligt niet aan jullie maar de verschrikkelijke dpd !! Ik heb best veel pakketjes, maar bij dpd gaat het altijd fout n!!! Ik hoop dat ik mijn gasveren nog hier binnen krijg en niet als diverse keren eerder, dat ik ergens mijn spullen kan gaan vangen !

Eenvoudig overzichtelijk en snel bestellen en geleverd

Zeer eenvoudig gasveren bestellen. De site wijst zich vanzelf. Levering was ook snel en alles netjes verpakt.

Overzichtelijke site en snelle levering.

Overzichtelijke site en snelle levering, met goede informatie.

Snelle en accurate service

Had online via de berekentool een gasveer berekend, bij het inbouwen bleek deze te licht voor ons gebruik en knikte direct bij het eerste gebruik. Na telefonisch contact met een goede uitleg werd direct een zwaarder model gasveer verzonden die we de volgende dag al in huis hadden. Goede en snelle service! Américo bedankt!

niet alleen het product (gasveer) is perfect, maar ook de service !

een duidelijk systeem van berekenen om tot de juiste gasveer te geraken.

Super snel

Alles prima verpakt en tot nu toe alles geleverd wat besteld is

Vlotte bestelling en ontvangst van bedoelde gasveer

Gasveer zonnebank stuk gegaan. via handleiding zonnebank betrokken zonnebank en afmetingen van de gasveer de juiste gasveer kunnen terugvinden op de website met de juiste begin- en eindstukken.

Uitstekend persoonlijk advies, razendsnelle levering

Hoe vind je in vredesnaam de juiste gasveer voor de achterklep van een oldtimer als het origineel mist? Vraag het Gasveerwinkel. Met hun rekentool, slimme trucs en een foto in no time opgelost!

Vakbekwaamheid, deskundige hulp, supersnelle verzending

Ik wist niet precies wat ik nodig had, na drie berichten werd ik geholpen met een link foto’s enzovoort. Hier kunnen veel bedrijven voorbeeld aannemen

Goede snelle service en advies

Deskundig en goed advies + meedenken in oplossingen

Snel en alles klopt

Goed meegedacht en goede service

Prima levering én service

Bestelde goederen snel en goed ontvangen. Helaas bleek één onderdeel een fabrieksfouten te bevatten. Na telefonisch contact direct een nieuw onderdeel toegezonden gekregen. Zeer tevreden!

perfect!

top product. service van leverancier: uitstekend. service vervoerbedrijf: klantgericht en vriendelijk minpunt: 4 keer naar afhaalpunt moeten gaan omdat ze het pakje niet vonden terwijl het er al van de eerste keer aanwezig was.

deskundig personeel

Deskundig geholpen .

Topservice en -kwaliteit!

Perfecte ervaring, snel en goed advies vóór de aankoop, het bestelproces verliep vlot, levering was snel en service achteraf was ook boven verwachting! Aanrader.

Geweldig !!!

Supersnelle levering en vriendelijke vrouw aan de lijn.

Gewoon goed

2x gas veer besteld via hun website met de reken hulp voor gasveren werk gewoon perfect bedankt

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht