Pluspunten

- Ik heb bij jullie snel het product gevonden (via google). - De betaling en levering ging erg vlot. - Het product was geschikt voor zijn doel en werkt prima. - Het meegeleverde document geeft nuttige installatie tips en risico's.

- Het was mij niet meteen duidelijk dat het niet om een origineel stuk ging. Maakt weinig uit maar is wel goed om te vermelden. - Er waren geen moeren mee geleverd. Ik heb de oude hergebruikt.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Snelle accurate leveringen

Pluspunten

Over het product (RVS gasveer) ben ik positief. Over de service tav van de vervanging van de gasveer en de hulp met de website ben ik meer dan positief. Echter ik heb het product (vervangende gasveer) nog niet ontvangen, dus ik kan geen uitspraak doen over het versturen ervan.

Pluspunten

makkelijke site, snelle levering. Ik ben zeer tevreden

Pluspunten

Biedt kwaliteitsmateriaal aan; Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Vlotte no nonsense levering

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en meedenkend.

Kan niets verzinnen. Dus niet.

Pluspunten

Duidelijke website met goede informatie en prijzen. Snelle service, makkelijk retourneren van verkeerd bestelde spullen.

Iets beter letten op overdracht informatie uit mailtjes bij wissel van medewerkers (maar dit is bekend)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website waarop goed is te bestellen en een vlotte afwerking daarna

Pluspunten

Dit bedrijf levert snel en goed verzorgd. Ik heb het als gunstig ervaren een voor mij een goede vervanger van de door mij gebruikte gasveer te vinden. omdat Brugmann keukens mij met hun service in de steek liet werkt de klep van een keukenkastje weer perfect. De accessoires zijn ook compleet aan het gasveren pakket aangepast. Omdat ik een technicus ben zal ik zondermeer nog op de site terug komen.

Op dit moment heb ik geen verbeterpunten. Als ik verbeter punten heb kom ik daar zelfs ongevraagd op terug. Terugkoppeling is zeer belangrijk. Vaak breek je niet door barrières heen. Door zoals jullie middels de enquête doen berik je dit wel.

Pluspunten

Duidelijke en goede website Snelle levering

Nvt

Pluspunten

supersnelle levering, handige site met duidelijke configuratietool

geen , ga zo door!

Pluspunten

- perfecte website voor berekening gasveer - duidelijke montage handleiding - bij vragen, duidelijke uitleg - door mij verkeerd bestelde gasveren retour genomen en gecrediteerd

Pluspunten

Gewoon wat je mag verwachten. Maar dat is dan ook gebeurd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede site met coole rekentool, die zich nog moet bewijzen, want ik heb de gasveren nog niet gemonteerd. Maar ik heb er alle vertrouwen in.

Ik was ook op een andere gasverensite en daar LEEK alles goedkoper, maar de uiteindelijke rekening voor wat ik nodig had was hier toch echt lager. De gasveer was daar goedkoper, maar de aanbouwdelen veel duurder en daar heb je meer van nodig.

Pluspunten

Goede service, prima medewerker!

Geen, alles is prima verlopen

Pluspunten

Super snel en correct!

Pluspunten

Snelle leverijd, duidelijke informatie over het product en het transport

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering via derden.

1) De configurator van voorbeeld 3, van horizontaal naar -30 graden voor dicht, toont de luchtveren in positie. Deze positie is de uitgangspositie geweest van mijn configuratie, wat volgens de specialist niet goed was tav olie. Na vier bewegingen van de luchtveer behoort te vallen onder volledige garantie, ook al is de tijdspanne van een jaar voorbij. 2) Reactie op het probleem na de tweede email pas na bestellen en betalen van de te repareren luchtveer configuratie. 3) Telefonisch contact is niet mogelijk, men wordt doorgeschakeld naar een automatisch beantwoording systeem. 4) gemaakte foto's worden aangewend om onder garantie uit te komen. Getest door niet alle gegevens te geven. 5) De hint van wat er gebeurt is,is genegeerd. (gasveer kan de maximale druk bij inveren mechanisch niet aan. (haarscheur en losse bodem aan de voet van de gasveer). Wordt afgedaan met :" De gasveer kan geen zijdelingse krachten aan", wat niet relevant is. NAAR WAARHEID INGEVULD. Jammer Foto geeft de een situatie weer van een opstelling van een dag daarvoor. De beugels voor beide gasveren waren in eerste instantie correct gemonteerd, desondanks is er een van de twee gasveren stuk gegaan. Ik blijf bij mijn standpunt......jammer.

Pluspunten

snelle levering, prima in orde, duidelijke website

Pluspunten

Snell Korekt

Pluspunten

Duidelijke bestelmogelijkheid, snelle levering.

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht