Behulpzaam, en duidelijk

Ik werd goed geholpen. Er ging even wat mis met de eerste levering. Maar ook meteen opgelost. Ik wist niet hoe alles werkte dus hij heeft alles in mijn winkel wagen gedaan. En uitgelegd hoe ik het moest passen en meten.

Uitstekende service

Na telefonisch contact de perfecte oplossing!

pakket is niet aangekomen

bericht dat pakket is verzonden, en via distributie centrum verder in getransporteerd maar pakket komt niet aan op bestemming parcelshop. navraag gedaan bij DPD pakketservice: Weten het ook niet, zoeken nog .....

geen problemen

Net niet de juiste, scheelde 1 nummertje

Ik was opzoek naar een 588637.00 werd een 588638.00 Helemaal oke

vlot het juiste product gevonden, verzonden en ontvangen.

vlot het juiste product gevonden, vlot verzonden en snel ontvangen.

alles is inorde,aoals bestelling en leveing.Bedankt

Zeer goed.

Correcte en snelle service - het product doet wat het belooft.

Met de handige online configurator kom je na het invullen van enkele vragen en parameters snel tot de juiste configuratie voor de toepassing. De afhandeling van de bestelling verliep heel vlot en correct, binnen de 3 werkdagen was het product reeds geleverd. De installatie was eenvoudig a.d.h.v. van het meegeleverde schema.

Gasveren

Hebben gasveren geïnstalleerd en ze werken perfekt

Geleverd zoals gevraagd

Alles prima

Snelle levering, met het juiste artikel

vooral de tool om te bepalen welke gasveer je nodig hebt is erg handig

vooral de tool om te bepalen welke gasveer je nodig hebt is erg handig. op onze oude gasveer was bijna niets meer te lezen maar met behulp van de tool was het heel makkelijk om te bepalen welke gasveer de juiste zou moeten zijn. alleen kon ik niet de gasveer helemaal zo plaatsen in de 2d-tekening zoals de oude gasveer zat. het enige nadeel daarbij is dan dat de kracht (N) misschien niet helemaal is zoals het zou moeten zijn.

3x verkeerde levering gehad

De medewerker was zeer sympathiek en servicegericht en het product is perfect. Alleen de juiste de levering heeft wat voeten in aarde gehad. Het zal een samenloop van omstandigheden zijn geweest. We hebben er alle vertrouwen in dat het bedrijf hier ook van gebaald heeft en er alles aan zal doen dit in de toekomst te verbeteren.

De juiste gasveren + snelle levering!

Gasveren besteld en daarvoor de rekentool gebruikt. De gasveren passen perfect, de klep opent en sluit perfect!

Superhandige tool

De superhandige tool stelde mij voor wat ik moest bestellen. Dit ging perfect, de montage instructies waren niet perfect maar met een klein beetje denken en verplaatsen was het perfect. Snelle levering ook!

Prima service en duidelijke keuze-tool!

Het is even opletten bij het configureren van de gasveer, maar als je dat eenmaal doorhebt is het een prachtig gereedschap om de juiste gasveer samen te stellen. Misschien eens een andere koerier contracteren?

Goede producten, snelle verzending, goede service. Ook aftersales is prima in orde.

Goede service, snelle levering, stevige verpakking, degelijk product

supersnelle levering

snelle correcte levering, goed product, onze dank voor deze samenwerking

meer dan prima

Prima geholpen zowel schriftelijk als per telefoon

Geweldige service

Probleem met gasveer werd direct opgelost

Jullie producten zijn altijd goed maar DPD is de hel !!

Ik heb nog steeds niet mijn gasveren binnen, dat ligt niet aan jullie maar de verschrikkelijke dpd !! Ik heb best veel pakketjes, maar bij dpd gaat het altijd fout n!!! Ik hoop dat ik mijn gasveren nog hier binnen krijg en niet als diverse keren eerder, dat ik ergens mijn spullen kan gaan vangen !

Eenvoudig overzichtelijk en snel bestellen en geleverd

Zeer eenvoudig gasveren bestellen. De site wijst zich vanzelf. Levering was ook snel en alles netjes verpakt.

Overzichtelijke site en snelle levering.

Overzichtelijke site en snelle levering, met goede informatie.

Snelle en accurate service

Had online via de berekentool een gasveer berekend, bij het inbouwen bleek deze te licht voor ons gebruik en knikte direct bij het eerste gebruik. Na telefonisch contact met een goede uitleg werd direct een zwaarder model gasveer verzonden die we de volgende dag al in huis hadden. Goede en snelle service! Américo bedankt!

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht