Goed product

Zeker aan te bevelen goed product.

Vlotte service, correct.

Geen problemen. Alles correct en vlot afgehandeld.

Uitstekende service

Ik heb al een paar keer gebruik gemaakt van de online site en alles was prima verlopen zowel de betaling als de levering.

Helemaal top!

Met hulp de juiste gasveer besteld. Super snel geleverd. Helemaal top.

Goede service. Snelle reactie bij vragen

Gasveren zijn niet het makkelijkste product om te kiezen / installeren. Een goede begeleiding is dan ook noodzakelijk. Deze heb ik zeker gekregen. Een opsteker voor de technisch adviseur.

Makkelijk en snel perfecte alternatieven voor de stabilus gasveren en snel geleverd.

Kwaliteitsmateriaal

Zeer overzichtelijke webwinkel met een enorme keuze aan verschillende gasveren en opzetstukken. Daarbij ook een zeer snelle levering. Top gewoon! ;-)

snelle levering en goede service

Na bestelling kreeg ik de gasveren 2 dagen later geleverd. Door een fout van mij was de gasveer te zwaar afgesteld. De webshop heeft dit keurig opgelost door de gasveer gratis opnieuw te vullen.

Gasveer nodig snel in huis

Wij zochten een vervanging voor een uitgewerkte oude gasveer. Snel besteld, niet al te duur en snel in huis. Prima dus. Vanuit praktische overwegingen had ik de veer graag ingedrukt ontvangen.

Snelle productie en levering. TOP

Super website. Handig om alle gegevens in de tool in te kunnen voeren. Al een paar keer gasveren besteld. Iedere keer zeer correct en erg snel in huis.

Slecht

Niet zozeer mbt Gasveerwinkel zelf want zij zijn mij aanbevolen door een goede relatie. Ik heb mijn spullen echter nog steeds niet en dat komt door jullie bezorgpartner DPD; die laat mij op geen enkele manier weten waar mijn spullen zijn. Ik moet nu mijn klant terleurstellen en ik heb geen zin in gedoe. Ik bestel dus niet meer bij Gasveerwinkel vanwege hun keuze DPD.

Snel, goed product, prima prijs

Heel erg blij met de nieuwe gasveren.

Gasveren besteld voor de keukenkastjes. Vrij snel geleverd. Ze werken prima.

Na meer dan 25 jaar het juiste artikel te kunnen vinden is een compliment.

IK heb thuis een klep met 2 gasveren, echter die zijn in 1998 geplaatst en zijn allebei door de tijd niet meet werkzaam. Vandaar dat ik op zoek ging naar nieuwe gasveren en door de sticker op de gasveer, kon ik zelfs nog een artikelnummer vinden. Met dat artikelnummer kwam ik bij jullie uit en was in staat om dezelfde veren te vinden en te bestellen. EN ze waren ook nog op voorraad. Klasse en nu installeren, zodat alles weer werkt naar behoren. Hartelijk dank.

Goede en duidelijke site. Ook voor een leek ,makkelijk in te vullen.

Makkelijk samen te stellen en snel geleverd.

Prima geregeld

Zeer snelle offerte binnen, en ook vlot afgestuurd, prima bedrijf

Duidelijke website, vlotte levering en perfect afgehandeld

Alles ok

top

geen aanmerkingen

perfect

Prima website om het juiste product te bestellen. Goede communicatie over de levering. Vlotte bestelling. Het bestelde product (gasveer voor de klep van mijn caravan) werkt prima.

Goede levering

Goeie site en overzichtig. Snelle en correcte levering. Had verkeerd product besteld en retourneren ging vlot om formulier in te vullen om terug te sturen.

Zeer snel en accuraat bij het corrigeren van mijn bestelfout

Zeer positief. Kan ik iedereen aanbevelen

Goede calculator en snel geleverd

Erg simpele en gebruiksvriendelijke calculator op de website, makkelijk uit te rekenen welke gasveren ik nodig had.

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht