Correcte en snelle levering.

Zeer hulpvaardig

Zeer hulpvaardig

Vakmannen waar je op kan bouwen

Gasveren gekocht voor caravanbed. Best wel lang over nagedacht zelf, toch even gevraagd om feedback. Ze kijken er serieus naar en helpen je goed op weg. Beugeltje was anders geleverd, maar ik kreeg wel de mogelijkheid tot na sturen. Caravanbed ging te zwaar dicht en te makkelijk open en hier hulp gevraagd. Heel snel goed advies gekregen en de gasveren iets anders gemonteerd. Perfect en het werkt gewoon.

Goede duidelijke website met uitgebreide informatie. Vlotte levering en goede service.

Vlotte afhandeling

prima opvolging en correct geleverd

Gasveer voor een keukenkast liftdeur besteld. De correcte gegevens voor de vervanging stonden op de site vermeld. Levering in België correct uitgevoerd twee dagen na bestelling. Degelijke kwaliteitsveer met de juiste info er bij. Ik kan niet anders dan zeggen dat dit prima is afgehandeld.

Goed via de mail geholpen om aan her juiste product te komen.

Prettig mailverkeer en tijdig geleverd in goede verpakking.

Snel en kwalitatief goed

Vlot verzonden Ruime keuze Duidelijke website Tevreden!

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Professioneel

Goede service en afhandeling!

Erg matig

Gebruik gemaakt van de rekentool op de website. Aan de hand daar van krijgen wij 4 gasveren van ruim 1 meter lang . 1000N per stuk. Onze kleppen wegen 45/50 kilo. Geplaats op de in de mail gestuurde berekening. Hierbij wouden de kleppen niet dicht en op de geplaatste afstand zouden de gasveren nog geen 20 cm sluiten. Inmiddels de gasveren terug gestuurd en in afwachting van een goede financiële afhandeling. MV Amusement & Entertainment.

Calculater had het bijna goed

Ik had zelf geen idee wat ik nodig had. Ik heb de configurator zo goed mogelijk in proberen te vullen. Wat toen geleverd werd was niet te instaleren met de abcd maten die ik daar zag. Ik heb nu een betere uitkomst gerealiseerd door daar van af te wijken. Maar het is nog niet helemaal top. Het luik van de kelder word in gesloten stand nog net iets te veel omhoog gedrukt.

prima en snel

x

Prima veer en snel geleverd

Prima veer en snel geleverd!

terugsturen van produkt

heb online de berekening gemaakt voor de aankoop van gasveren. bij ontvangst heb ik opgemerkt dat die gasveren te sterk zijn voor de toepassing waarvoor ik ze nodig heb. heb vervolgens een ticket aangevraagd om deze terug te sturen en zal vervolgens een nieuwe berekening maken voor nieuwe te bestellen. heb tot nu toe nog geen ticket ontvangen maar wek een beoordelings van jullie bedrijf. heb een beperkt aantal sterren aangeklikt (3) en ook op aanbevelen op Ja gedrukt in afwachting van nieuws van Jullie. mvg, Dominique Wicke

Gewoon goed geleverd, zoals 't hoort.

Snel geleverd en goed advies

Op de oude gasveer stond een oud nummer , via chat het goede artikel doorgekregen . Vriendelijk en snel

Snel en goed geholpen

Aan de hand van foto de juiste gasveren top

Duidelijke informatie en samenstellen, snelle complete levering

Op basis van de informatie en modules een setje samengesteld die na montage ook precies doet wat de verwachting was.

Top product en uitstekende dienst naverkoop

Het luik dat door de veren bediend wordt opent met een slag tegen de muur. Maar door Reiniers uitstekende en geduldige begeleiding hebben we het euvel samen kunnen verhelpen. Dank je wel!

Goed product, snel geleverd.

supersnel en het juiste produkt

via de live chat supersnel geholpen aan datgeen wat ik nodig had, super dit gauw nog even voor de vakantie het gas geveerde deksel van onze bagagewagen kunnen maken

goed georganiseeerd maar je betaald leergeld

Het samenstellen van een gasveer is niet zo duidelijk, ik had 2 iteraties nodig om de goede gasveer te kiezen. Het was me ook de eerste keer niet duidelijk dat ik nog iets moest bijbestellen aan de uiteinden. Nochtans is het eenvouding eens je het weet, model kiezen van de goede lengte en dan de kracht. Maar dat had ik de eerste keer niet door. Afwavhten hoe de retour verloopt. Ik heb dus wel wat leergeld betaald.

Zeer snelle levering.

Duidelijk webshop,en snelle levering van het juiste product.

Gewoon goed!

Door het gebruik van de configuratietool is alles goed verlopen.Bestelling,levering en plaatsing! Weet nu pas wat ik al jaren heb gemist zonder de gasveren.

Snel en eenvoudig de juiste gasveer gevonden

Door de handige tool op de website, snel de juiste gasveer gevonden. Door het artikelnummer van de oude gasveer in te voeren direct de juiste vervanger gevonden.

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht