Prima product geleverd!

Specificaties kloppen en snel geleverd!

super

super en snel

Valt niets aan te verbeteren!

Goede en vriendelijke communicatie, heldere site, snelle respons op vragen: een voorbeeld voor heel veel anderen!

Snel en professioneel

Duidelijke site, vlug geleverd

Prima producten voor een goede prijs en vooral snel geleverd!!!

Een extreem tevreden klant!

Kan niet tegen een klein beetje koppel

Goede service heb weer een nieuwe gekregen

Site en gasveren werken prima

W

W

Gaf verkeerd besteld na een belletje alles opgelost fijn bedankt

Komen afspaken na

Snel en goed

Custom made volgens mijn wensen.

Tevreden

Fijn en snel contact via mail.

Goede configurator, vlotte levering.

De website heeft een duidelijke configurator waarbij 'een kind de was kan doen'. Keuze uit verschillende basistypes, daarna de lengte, gewenste aansluitingen (koppelingen) en de nodige kracht kiezen en bestellen maar. De levering duurde maar vier dagen, dat lijkt veel in een tijd waarin alles 'morgen' geleverd wordt, maar voor een product op maat vind ik het best bijzonder!

De berekening klopt niet , de gasveren gaan extreem zwaar

Exact gemonteerd zoals de berekening, Na het voor de helft laten leeg lopen van de veren kwam er enig beweging in.

Moet de gasveer nog monteren ,gasveer ziet er goed uit

Goede levering maar vindt de verzendkosten aan de hoge kant.

Goede levering maar vindt de verzendkosten aan de hoge kant. Heb twee bestellingen gedaan en bij de tweede bestelling waren de verzendkosten zelfs even hoog als de kosten voor de bestelde onderdelen.

Zeer goede ervaring

Heldere site + efficiente helpdesk brach mij bij passende veer.

Prima past precies

Snelle service en gedegen kennis

De zeer handige rekentool op de site vormde de basis van mijn keuze om hier te bestellen. Bleek ik later toch de verkeerde gasveer te hebben, kon ik deze terugsturen en gratis opnieuw laten vullen. Ook een zeer snelle verzending, goede bereikbaarheid en medewerkers die snel en vakkundig op jouw vraag op de e-mail reageren, ervaar ik als zeer positief.

Top Service

Met enige twijfel of ik de juiste keuze maakte, koos ik er voor om wat advies in te winnen. Dat werd super opgepakt. Helaas hadden wij de veren verkeerd om gemonteerd en gingen ze snel stuk. Gelukkig waren ze zeer coulant en hebben we met een flinke korting ze kunnen vervangen. Dat ik ze verkeerd gemonteerd had, die instruktie zit er bij, maar wellicht mag die nog wat duidelijker (of dat ligt aan mij!

top wat betreft kwaliteit en levering

Degelijke kwaliteit tegen een goede prijs

Zocht schroefogen voor de gasveer van mijn aanhanger, besteld en snel geleverd in de kwaliteit die ik verwachtte.

Super service!

Zeer snel geleverd alles netjes verpakt! Helaas ben ik zelf verkeerd geweest in mijn berekening en ga ik de pomp proberen terug te sturen en nieuwe bestellen met de juiste afmetingen!

Jaha... erg goed bedrijf en fantastische service

Goed en vakkunndig geholpen met de gasveren voor ons bed in de Camper.

Vriendelijk, accuraat, behulpzaam

Stationsweg 41