De dame dacht echt mee. Verzending zeer correct verzorgd en snel geleverd

Fantastische webshop met hele aardige mensen erachter!

Gasveerwinkel heeft een geweldige rekentool online. De eerste keer begint alles te duizelen, maar als je jezelf erin verdiept wordt het al snel duidelijk. Gasveren zijn sowieso technische hoogstaand producten en het gebruik ervan is ook ervaring opdoen. De mensen achter deze webshop zijn erg aardig, professioneel en behulpzaam. Kortom, een zeer deskundig team en een professionele webshop voor bedrijven en particulieren. Het wordt gewoon bijna leuk om gasveren te bestellen zou je zeggen...;-)

Fantastische webshop met hele aardige mensen erachter!

Vlotte afhandeling en levering!

Vlotte afhandeling en levering!

Goede gasveren, prima service

Fijne samenwerking

goede snelle levering product

Prima service bij defect in levering

Goede servicen na levering van defecte gasveer met snelle vervanging zonder discussie

snel geleverd

zocht een gastrekveer voor mijn oprijplaat kwam er niet uit maar werd fantastisch geholpen aan de telefoon, Top

snelle en goede service

zeer behulpzame servicedesk

Prima geregeld.

Prima geregeld

Snel en perfect

Website met ruime keuze. Scherpe prijs. Snelle levering

Goede prijs-kwaliteitverhouding, vlotte levering

Prima kwaliteit, heldere website , vlotte levering.

Mooie site om de juiste gasveer samen te stellen

Zeer degelijk produkt.

Met de samenstellingstool was het heel eenvoudig om de juiste gassdrukveren te bestellen.Enkel had ik graag gezien dat de ingestelde kracht 400N ook vermeld stond op de sticker op het apparaat.

Simpel, en gewoon goed

Heel simpel via de rekentool op de website ingevuld. De gasveertjes Gedragen zich zoals gewenst. Erg tevreden!

Vandaag besteld, morgen geleverd! Fantastisch!

Binnen het uur antwoord via mail op een vraag. Bestelling de dag erna ontvangen. Perfect!

Commande et service OK . Livreur KO

La première livraison a été faite le mardi en mon absence (pas de message envoyé du livreur pour spécifier une heure approximative de livraison), avis de passage laissé signalant un nouvel essai le lendemain. J'ai pris contact avec la société pour demander un report de la livraison le vendredi. On m'a répondu "aucun problème, on la programme pour vendredi". Le livreur est quand même passé le lendemain et a déposé le colis sur le trottoir !

Snel en perfecte service

Snel en perfecte service

Zeer goed.

Correcte firma.

Zeer duidelijke timing qua levering,Top top top

Beste, Ik kan alleen maar met lof spreken over de levering en de duidelijke webshop waar heel duidelijk de juiste producten gemakkelijk te vinden zijn. Thanks voor de snelle en duidelijke levering van jullie producten. Top,

Helemaal top!

Na meerdere vergeefse pogingen om via onze keukenleverancier twee vervangende gasveren voor een vouwklepbovenkast te regelen, recent maar 's zelf gaan zoeken en al snel bij deze webwinkel terecht gekomen. Nadat ik zelf een gasveer heb durven/kunnen verwijderen simpelweg merk en typenummer ingevoerd waarop direct een vervangende gasveer gevonden, twee stuks besteld en via iDeal betaald. Had ik dat maar eerder geweten... Heldere website en berichtgeving per e-mail over levering(stijd), netjes verpakt (in doosje op maat), vlotte levering via DPD koeriersdienst en probleemloze plaatsing. Klep functioneert weer als vanouds!

de gasveerconfigurator is top en maakt het voor iedereen toegankelijk om een gasveer te bereken. houden zo.

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht