Super snel geholpen.

Super snel

Was iets niet op voorraad, even voor gebeld en samen een vervangend product gekozen en de volgende dag had ik het thuis..

goede en makkelijke website levertijd werd gerespecteerd

zeer goede firma

Meestal goed

Vorige leveringen prima. Helaas ontbraken bij de laatste levering de borgclips. Vorige week al een mail gestuurd met het verzoek om de ontbrekende delen op te sturen. Tot op heden nog geen antwoord of reactie

Goede informatie, klantvriendelijk, snelle levering

Goede informatie, klantvriendelijk en snelle levering

Prima contact en product.

Positief

Goed en snel geholpen

Makelijk te besteden goede informatie

Duidelijke site, makkelijk bestellen (als je eenmaal weet wat je wilt hebben).

Omdat van de oude gasveren de stickers onleesbaar waren heb ik eerst bij een andere zaak de verkeerde veren besteld, die waren te zwaar. Uiteindelijk kwam ik erachter dat de sterkte ook ingegraveerd was op de cilinder (bij goed licht en leesbril wel te ontdekken). Toen ik eenmaal de goede sterkte wist was het erg simpel bestellen. Als extra kreeg ik een A4 erbij met het op een goede manier verwijderen van de oude veren, dat is een goede zaak om zo verantwoord om te gaan met het afval.

Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen.

makkelijke site en snel geleverd

waren op zoek naar sterke gasveren voor een hef bed in een camper. deze makkelijk kunnen vinden op de site. en waren ook snel in huis. campercentrum Veldhoven

Perfect, super handige rekentool hielp de juiste keuze maken

De veren zijn besteld om een popup camper te bouwen op een pickup en doen exact wat er verwacht wordt.

zeer tervreden

vlotte service

Goed en snel geleverd

superservice

Hele fijne berekeningsmethode, die zeer behulpzaam is. En voor vragen direct contact per mail, heel prettig. En keurige retourservice.

Prima service en snelle verzending. Alleen lengte en breedte maten in de tool mogen iets duidelijker omschreven worden. Verder prima en duidelijk.

Snelle levering van een goed product.

2 gasveren voor cabriodak van Volvo C70. 4 sterren omdat de pasvorm niet helemaal goed was. Gelukkig de bevestigingsogen op maat kunnen maken met de slijpsteen. Verder prima.

Snelle en juiste levering.

De onderdelen kon ik monteren, na een eerste aarzeling en een contact met het bedrijf dat mij de nodige precisie gaf.

prima bedrijf

zeer goed

Duidelijke omschrijving van de artikelen

Overzichtelijk, compleet, correct

Onmisbaar!

Fijne simulatie tool

Het handige van gasveerwinkel is de online simulatie tool waaruit je al goede inschatting hebt hoe de veren gaan reageren. Installatie was daarom ook meteen eerste keer goed

Prima service.

Tweede keer gasveren besteld. Op de site is er makkelijk een alternatief te vinden voor de originele gasveren. Beide keren een goede levering en de gasveren voldoen prima.

Super Service

2e keer dat ik wat bij deze firma besteld heb. ook nu goed geholpen

Correcte levering

Keuze in gasveer was snel gemaakt. De levering ging heel voorspoedig, goed verpakt en de juiste toebehoren

IS goed ,snelle service

Stationsweg 41