perfect

Mooie site en makkelijk alle maatvoering in te vullen waarna er de juiste gasveer uitkomt. Is al gemonteerd en werkt naar behoren.

perfect in orde

alles was correct en de levering ging vlot

goed en snel geleverd

ik heb specifiek 1 onderdeel nodig.

positief

keurig verzorgd en op tijd

Klantvriendelijk

Opgestuurde kogelgewricht paste niet. Hier prima op ingespeeld door passende oplossing aan te dragen.

correct volgens afspraak

zeer gemakkelijk met de rekenmodule

Gasveer disselbak caravan was kapot. Via gasveerwinkel vervangend type gevonden. Snel geleverd en bij informatie over de veer ook duidelijk vermeld dat maatvoering iets anders is. Daarom een hele dikke 9. Was een 10 geweest als exact hetzelfde type geleverd had kunnen worden.

Twee onderdelen nodig voor gasverlichting.

Kon niet tot de juiste onderdelen komen, met de configurator. Nr. Van gasverlichting gechat, kreeg binnen een kwartier feedback voor de juiste onderdelen. Goede, en degelijke service. Bedankt

uitstekende berekening gasveer

Tot 2 maal toe een gasveer via de site besteld op basis van hun rekentool. Duidelijke uitleg en prima verpakt.

na bestelling volgde snelle levering

na bestelling volgde snelle levering

Snel en duidelijke tool om de gasveer te berekenen

Prettige en overzichtelijke website

Bij het selecteren van de gasveer is meteen te zien wat er mogelijk is en of de spullen op voorraad zijn. Mocht het niet op voorraad zijn dan wordt de verwachten beschikbaarheid ook weergegeven, erg handig als je nog even de tijd hebt.

we zijn tevreden

De goede gasveer hebben we gevonden. Het zoekprogramma om de goede gasveer te vinden vonden we niet zo gemakkelijk

perfect materiaal met een perfecte service

zeer goede keuzehulp op de website . ook zeer snelle service . levering nl-be binnen anderhalve dag . vervanging van eenzelfde gasveer van 1993 en past perfect

Geweldig bedrijf, super service

Ik wist niet dat je zoveel rondom een gasveer kon doen. Deze webshop maakt het wel heel makkelijk allemaal. Begint al met de berekeningen en voorbeelden op de website/shop. Als je dan telefonisch contact hebt, is eigenlijk alles mogelijk en niets teveel. Echt een hele fijne ondersteuning wordt er dan geboden. Top! Ga zo door.......

Snelle levering en meteen de goede maat ondanks mijn meting

Snel en goed

Elke keer dezelfde goede service!

Heb elke keer afwijkende wensen, Américo komt altijd met de juiste oplossing. En bestellen is in 1 klik gebeurd. Nogmaals topservice!

Goede ondersteuning en perfecte afhandeling

Als je een gasveer nodig hebt, leidt de site je via een berekening tot het juiste product. Je kunt vervolgens specifiek voor jouw situatie een montageschets downloaden. Het ontbreekt je dus aan niets.

Denkt mee

Prettige ervaring

snelle service

zeer snelle service

Zonder problemen geplaatst. Werkt perfect. Hele goede informatie gekregen welke gasveren te kopen .Echt super.

Prima geregeld

Duidelijke website kon er snel vinden wat ik nodig had, besteld en snel aanwezig, moest het bevestigingsoog aanpassen maar dat was bekend. Prima product, nu blijft het caravanbed omhoog staan.

Mijn ervaring met gasveerwinkel zijn zeer goed.

Uitstekende site om je gewenste gasveer te vinden / snelle levering / en ook na een hiaat aan het geleverde product en goed bereikbare service afdeling en het probleem werd snel opgepakt en opgelost( erg werd zeer snel een tweede product geleverd ) helemaal top. Met vriendelijke groet Pieter.

Past perfect, werkt prima

Ik had gegoogled naar een type nr. Dit bedrijf kwam met een alternatief, het paste, en werkt perfect

Snel geleverd en snel retour.

Snelle levering. Wegens niet functioneren in onze omstandigheden snel en makkelijk geretourneerd.

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht