Slechte communicatie

Gasveer besteld in week 16, maar levering zou pas mogelijk zijn in week 17. Op de vrijdag van week 17 gebeld en het zou die dag verzonden worden. De track & trace werd niet actief en is dat nooit geworden. Op maandag van week 18 gebeld omdat het niet geleverd was en te horen gekregen dat de levering niet eerder dan woensdag plaats kon vinden, tot mijn verbazing werd het toch op dinsdag geleverd. Beetje verwarrend deze communicatie.

Krijg wat je vraagt

Zeer correct

Goede en snelle levering.

Ik wist wat ik zocht, maar niet wat ik nodig had. Dankzij de online tools op de site van gasveerwinkel heb ik de correcte veer voor mijn toepassing gevonden. De gasveer is correct en goed verpakt geleverd en past perfect op het luik van mijn foodtrailer. De tweede veer is ondertussen ook besteld om de andere kant te vervangen.

Snelle levering van het juiste product

Keurige snelle levering. Klein aandachtspunt is dat ik pas bij de levering een briefje kreeg van de gewenste montagerichting van een druk en een trekgasveer.

. Snelle reacties...mee denken. Vriendelijk aan de telefoon ..behulpzaam

goed geregeld

Goeie site snelle levering

Heldere duidelijke site Makkelijk te vinden welke je moet hebben Zeer snelle levering. Na montage helemaal top in het gebruik

Snel geleverd en precies pas

Gasveren voor de vouwwagen besteld. Volgende dag binnen. Mooie tool om bestaande veren om te zetten naar een artikel van gasveer winkel.. In 5 min gemonteerd.

Top product en snelle levering.

Topproduct en snelle levering.

Snelle levering, prima

Snelle levering, prima

Top service,

Eergisteren besteld, gisteren geleverd !! Top service. De gasveer werkt perfect op de achterklep van de paardentrailer.

Beste, Heb het bestelde materiaal zeer goed ontvangen. En is best snel geleverd. Alleen de persoon die het brengt dat vond ik iets minder. Belt gewoon aan en plaats het aan de deur en vertrekt. Zou fijn zijn als hij even kijkt of er wel iemand thuis is. Maar denk dat dit niet altijd mogelijk is voor de persoon die het levert. Maar voor de rest ben ik heel tevreden.

Top bedrijf

Had een artikel te weinig besteld na een prettig gesprek kreeg ik het artikel gratis nageleverd .dat is toch serves .

Positief

Zeer goede en duidelijk advies en uitermate vriendelijk

Binnen twee dagen conform bestelling geleverd.

Binnen twee dagen conform bestelling geleverd.

nog niet gemonteerd maar het lijkt goed te zijn

uitstekende rekentool en website, snelle levering

Met het rekentool kon ik eenvoudig bepalen welke gasveer ik nodig had. Ook kun je goed rekening houden met de dimensies waarop de gasveer geïnstalleerd moet worden door te spelen met de parameters. Eenmaal besteld super snelle levering. Top

Prima winkel

Duidelijke berekeningstool

Geweldige sit

Snel geholpen, afwikkeling helemaal goed Zeker een aanrader

Prima product

Prima gasveer.

Super snel en goed

Een aanrader

super

besteling gedaan , factur gekregen , onmiddelijk betaald , en volgende dag geleverd , super

Misverstand

Het was niet duidelijk wanneer mijn pakje geleverd ging worden, daardoor is mijn pakje teruggestuurd, Gasveerwinkel heeft dit snel opgelost, het probleem lag bij de site van de kourierdienst. Pakje de dag daarna toegekomen, Topservice

zeer goede servies

Stationsweg 41