zeer goede servies

kan better

zou alleen een andere vervoerder kiezen i,p,v dpd , pakket weer eens op het verkeerde adres afleverd na lang bellen weer opgelost jammer

Zeer behulpzaam snelle levering

vlotte en correcte levering

zeer goede ervaring

prima snelle goede levering

prima snelle goede levering

Goed verpakt en simpel te monteren. Tip: graag montage tekening bijleveren. Ik heb het via internet gevonden, was geen probleem. Zit deze bij de onderdelen dan sla je twee vliegen in een klap.

Goed en precies

N

Prima geholpen

Duidelijke website met goed overzicht van verkrijgbare producten

gewoon top info en afhandeliing

top

Bij dit bedrijf hebben ze verstand van wat ze verkopen,en ze denken met je mee.e

Mijn ervaring is positief ze hebben verstand van wat ze verkopen,denken mee in oplossingen en reageren super snel. Tiptop inorde

Zeer flexibel

Ik dacht nooit dat het zou lukken om nieuwe gasveer voir mijn oude keukenkastjes te vinden en instalkeren. Dankzij de heel vriendelijke configurator oo de website en goed telefonisch overleg met deskynige medewerkers is het gelukt. Dikke pluim .ook belangrijk dat men telefonisch goed bereikbaar is , geen lange wachttijden en na een bestelling ligt het onderdeel de volgende dag op de deurmat.

Correct

Vlugge levering en perfect produkt

super

Geweldige info via whats app en super snelle levering

positieve ervaring

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij Gasveerwinkel.nl, alles heel vlot verlopen.

Topservice

De eerste keer dat ik gebruik maak van de website. Van een meevaller gesproken.

De vijverpompen bak kan weer normaal open

Super geregeld snel geleverd fijn dat er een tekening bij zit hoe en wat te bevestigen

Snelle correcte levering

Snelle en correcte levering. Goede produktkwaliteit

Perfecte snelle levering

Besteld 1800 uur geleverd volgende dag 1100 uur

Goeie kwaliteit en een uitstekende service

Een heel uitgebreid aanbod, degelijke materialen, handige rekentool en een uitstekende service, ook na verkoop.

Goed en snel geleverd!

het bestelde klopte precies en goede uitleg!

heel vlotte levering

uitstekende kwaliteit

Service met een hoofdletter "S"

Fantastische ondersteuning vanuit de organisatie bij het tot stand komen van de keuze van de geschikte blokkerbare gasveer. Met dank aan Claudia.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering .

snelle service

zeer informatieve site en snel verder geholpen.

Heel goed geholpen en snelle levering

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht