Zelden zo'n goede online begeleiding gezien!

Perfecte rekentool, met uiteindelijk de perfecte gasveer voor een perfect sluitend luik, super tevreden!

Snelle levering en actieve klant ondersteuning

Het begint al op de site. Prima rekentool om de juiste gasveren te bestellen. Leuke en leerzame animaties over de werking. Levering met duidelijke montage tekening. Bij vragen staan ze snel voor je klaar met adviezen en meedenken.

Zeer snelle levering

De gasveren waren goed het keukenkastjes werkt weer

Slechte service

Slechte service en duur

Heel fijn geholpen

Heel fijn bedrijf zeer goed geholpen

Duidelijke website en snelle services!!

Medewerkers zijn vriendelijk en reageren snel op mijn mails. Bedankt voor de goede service.

Handige site om alles te berekenen en snelle levering

Alles nog eens berekend via de site, ik moest men vorige pompen enkel vervangen maar exact dezelfde maat was er niet. Dus herberekend en de nieuwe pompen waren snel ter plaatse...

Op de Site super uitleg hoe een passende gasveer te vinden.

Zelf goed te berekenen hoe je een gasveer kunt vervangen. Waar moet je op letten en hoe moet je de juiste maat berekenen. Levering snel en goed. Laat op de dag besteld, volgende dag al verzonden.

Prima geholpen en snelle levering

Alles oke

Het is mijn 2de keer dat ik mijn bestelling hier deed !! het ging uitstekend . Zeer tevreden !!

prima levering en product

De gasveren waren na 20 jaar inmiddels minder werkzaam. Maar omdat ze nog identiek te verkrijgen waren kon ik ze in een halfuurtje vervangen. Alles paste op de bevestigingsmaterialen die ik nog had.

Uitsteken

Makkelijk besteld. Snel geleverd

Duidelijker en sneller is onmogelijk

Al één en ander online gekocht, maar dergelijk snelle verzending en correcte verpakking spreken tot de verbeelding. Houden zo !

Het product beantwoordt aan mijn verwachting!

Echter heb ik eerder ter controle een berekening ingestuurd. De toegevoegde fotoos konden niet worden geopend. Daarna heb ik na overleg met een bekende techneut de gasveren besteld via de winkelwagen.

Goede en snelle services en levering.

Top bedrijf

Zeer goede ondersteuning met de selectie van de juiste gasveer en montage, ook een zeer handige selectietool op hun site. Er miste 1 onderdeel en is direct na gestuurd, top service.

Een overzichtelijke site waar je de benodigdheden makelijk naar wens kan samenstellen !kan sam

Een complete levering welke overzichtelijk op de site te selecteren is wat snel geleverd en goed en netjes ingepakt was !

makkelijk gevonden en snelle levering

uitstekend

Er was een foutje gemaakt bij de verzending, maar de ontbrekende onderdelen werden binnen een dag thuisbezorgd. Prima service

Zeer snelle levering!

Prima service!

Prima service!

Top producten

Ik kon de bestelling heel goed online plaatsen via de website. Vervolgens kreeg ik dan ook keurig de bevestiging via de mail. Mijn producten waren ook heel snel geleverd. De kwaliteit van de materialen is ook top!

makkelijk

duidelijk met de app en de tekening

Snelle service en oplossingen bij problemen

Na aanschaf van 2 gasveren, brak na montage 1 van de schroef draad van de buis van een veer af. Dit probleem wat ik waarschijnlijk zelf had veroorzaakt, is op een heel erg schappelijke manier opgelost. Zeer vriendelijke medewerker en de oplossing was binnen een paar minuten geregeld. Waren er maar meer van dit soort bedrijven waar klanten kostbaar zijn. Bestel hier zeker nog weer!

Perfect !!!!!!

geen klachten over de klantendienst en de snelheid

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht