Mijn ervaring met gasveerwinkel zijn zeer goed.

Uitstekende site om je gewenste gasveer te vinden / snelle levering / en ook na een hiaat aan het geleverde product en goed bereikbare service afdeling en het probleem werd snel opgepakt en opgelost( erg werd zeer snel een tweede product geleverd ) helemaal top. Met vriendelijke groet Pieter.

Past perfect, werkt prima

Ik had gegoogled naar een type nr. Dit bedrijf kwam met een alternatief, het paste, en werkt perfect

Snel geleverd en snel retour.

Snelle levering. Wegens niet functioneren in onze omstandigheden snel en makkelijk geretourneerd.

Ik heb gasveren voor mijn t3 bus besteld, kreeg goede informatie welke ik moest hebben en zijn ook snel geleverd bedankt !!

PRIMA

BESTELD EN SNEL IN HUIS

Vlotte en kundige afwikkeling

Snelle correcte levering

Prima winkel

Prima geholpen om de juiste veer te kunnen kiezen

Mijn situatie week af van de standaard configuratie. Via de chat en e-mail ben ik geholpen om de juiste veer te kiezen. Hij functioneert zoals de bedoeling was

perfect

Snel, vriendelijk advies via telefoon, en past perfect. Het was voor een zeldzame auto, waar nu weer volgens de originele specificaties de kofferbakklep weer netjes tegengehouden wordt.

Simpel en snel

Nummer invullen en bestellen! Makkelijker kan niet

Snel en goed

Fijne website goede producten snel geleverd.

Communicatie is top

Jammer van de levering.... De dozen gasveren gewoonweg over een poort van 1.5 meter gedumpt

Netjes en snel geholpen

Wel bijzonder om een vraag in het Nederlands te stellen en in het Duits antwoord te krijgen.

gewoon goed!

Met de tool gasveer berekening de juiste gasveer gevonden en montage tekening. Alles snel geleverd. Gewoon super!

Prime geholpen met vervangend produkt

Gasveren kofferklep kapot. Met enig zoeken en passend advies het juiste vervangend produkt gevonden

Keurig geregeld

Vlot en goed

Goed bedrijf

Goed geholpen door medewerker met veel productkennis.

goede service

Door een misverstand is de 1ste levering misgelopen en werd het product teruggestuurd. Het bedrijf heeft het product zonder poespas nog eens toegestuurd.

Gasveer prima, levering kan sneller

Maandagochtend 1 gasveer besteld, stond 'op voorraad'. Kwam pas donderdag binnen (dit lag niet aan de bezorgdienst). Webshop was wel goed, prijs heb ik niet vergeleken dus kan ik niets over zeggen.

Geweldige service!

Prima gasveren alleen verkeerde bevestigingsplaatjes besteld, meteen goed geholpen en heel snel de juiste ontvangen, top!

Goede communicatie

Goed advies en snelle reactie

Op aangeven van mijn gegevens een goed product geadviseerd! Snelle levering en reële prijs kwaliteit. Top!

Prima, goede service

geen opmerkingen, gewoon goed

Uitstekend service

Had de gasveren besteld voor een deksel van 10 kg , later bleek de deksel 18 kg te wegen . Ze hebben de gasveren kosteloos bijgevuld. Top service

Was snel geleverd .top .

Stationsweg 41