goede producten, maar mag wel iets sneller versturen!

Degelijke en betrouwbare site. Correcte en snelle levering.

Degelijke en betrouwbare site. Correcte en snelle levering.

netjes

Goed, maar niet goedkoop.

Bij onze vaste materiaalwinkel zijn ze de helft goedkoper.

goed advies, snelle levering

goed advies, snelle levering

Prima, helaas had ik geen track and trace gekregen. Vrijdag(17:10) besteld woensdag in huis.

Gezien de drukke maand niet verrassend voor een wat trage levering al hoewel ik betwijfel of een gasveer een typisch schoen cadeautje is. Wel 4 beugeltjes niet geleverd en 2 andere beugels wel. Contact gehad en zonder dralen de 4 beugels opgestuurd. Zeker de rekenhulp en gelijk de bouw tekening er bij is SUPER handig.

prima geregeld

prima geregeld, alles ok

Eenvoudig te berekenen en duidelijke website

Situatie ingevoerd en ook de bevestiging erbij uitgezocht , snel geleverd en ge monteerd. 100% tevreden !

Goed product tegen scherpe prijs

Probleemloze afhandeling van mijn order. Goede producten tegen een scherpe prijs.

Snel en correct

Snelle en correcte levering, producten naar wens.

product en telefonische informatie waren duidelijk en goed levering had sneller gemogen

Snep en goed geleverd!

Makkelijk bestellen en snel geleverd!

Keurig Geleverd zoals besteld

Goed op de hoogte gehouden.

Supersnelle levering , top product

Snel geleverd en product voldoet voor 100 % aan mijn verwachting

Super snelle en hele goed service er advies en perfecte kwaliteit!

De Gasveerwinkel heeft ons uitstekend geholpen om de perfecte veer te vinden. Het was super snel geleverd en super kwaliteit!

zeer duidelijke calculator voor het zelf selecteren van de onderdelen

goed tot zeer goed en snel geleverd

het juiste product werd netjes en vlot bezorgd

Prima service van Gasveerwinkel.

Of het product prima is moet ik nog ervaren maar de hulp en klantvriendelijkheid zijn prima.

De hulp bij de keuze waren voor mij heel belangrijk.

5 sterren service

Prima producten. Goede site met klant ondersteuning voor de juiste keuze van je product. Online interactieve montagehandleiding werkt goed.

Snel en correct

Snelle verwerking en levering! Goeie tool om te berekenen!

Order corect en prima afgehandeld.

correct afgehandeld

gasveerwinkel heeft gehandeld zoals het hoort te zijn. de bezorger echter laat weer eens steken vallen,track en trace werkte niet. en ineens stonden ze aan de deur,maar ja das wel vaker met dpd

Snel en compleet geleverd!

Niets op aan te merken.

Perfecte service

Zeer goede ervaring. Snel geholpen en geleverd. Hoogstaande kwaliteit.

snel en correct

nvt