Zeer goede ervaring

Goede service, behulpzaam en prima retour service

Correct opgestuurd

Gewoon goed

Het contact met de medewerkers van de gasveerwinkel verliep echt goed. Denken echt mee met de klant dat die juiste gasveer bestelt. Vragen ook foto’s van hoe en waar de klant de gasveren wil plaatsen. Helemaal perfect geholpen. Bezorging gaat snel. Prima winkel.

tevreden klant

na lang zoeken op internet op de goede website terecht gekomen en correct vervangstuk ontvangen

the place to be voor gasveren

zeer gebruiksvriendelijke tool om de juiste gasveer te vinden. Prima duidelijke handleiding meegekregen. Installatie vlot kunnen uitvoeren en gasveren doen wat verwacht werd. Top. Besteld en de volgende dag geleverd.

Gewoon perfect

Goed product tegen een goede prijs.

Supersnelle levering!

Goed product, past perfect, maar jammer van de hoge prijs.

Helder advies, goede service en snelle levering!

Goede tool met helder advies, prima service en snelle levering!

Goed vooruit geholpen

Snel en netjes geleverd. Prima dus

Regeren snel, duidelijk omschrijving van het product

Ik vind dit bedrijf echt goed ,ik kan het iedereen aanraden !

Goed, makkelijk te bestellen

Foto gemaakt van het type plaatje, met Google opgezocht en ik was zo op de site. De cilinders zijn exact het zelfde als de originele.

Kon makkelijk de suspa veer omnummeren

is niet geleverd door dpd

nog niks ontvangen zijn week verder hoop dat het opgelost wordt

Bestelling is niet geheel correct geleverd

Morgen bellen met de klantenservice om dit te herstellen. De gasveren zijn prima, maar de materialen voor de begin en eindpunten kloppen niet.

Snel, doeltreffend, top service.

Had een tiental gasveren nodig voor de kleppen van een grote slaapkamerkast. De website helpt je heel goed met het ontwerpen, berekenen en uittekenen. En tóch had ik zelf een foutje gemaakt door niet met alle omstandigheden rekening te houden. Het was geen probleem om de verkeerd bestelde veren te retourneren. Nu werkt alles perfect. Mijn zware MDF-deuren zoeven nu open als of zij featherlight zijn. Met een duwtje en het zelfde zoevende geluid gaan zij net zo makkelijk weer dicht.

Très bons produits !

De très bons produits et beaucoup de professionnalisme !

goede service en vriendelijk personeel

Doordat ik de gasveren nodig heb voor mijn verkoopwagen op de markt omdat de kleppen anders zo zwaar zijn om te openen was er wat haast bij. Er werd gelijk actie ondernomen en alles z.s.m. te verzenden . Gewoon goed en snel geregeld. Top!

Ik had een probleem dacht ik, door de handige tool en simulatie probleem opgelost. Netjes gemonteer

Perfecte site en service. Kreeg teveel geleverd 4 gasveren ipv 2 door een systeemfout. Had dit doorgegeven, maar mocht de gasveren gewoon houden voor garantie. Dank!

Uitstekend!!

Bij het configureren van de gasveren ben ik uitstekend door het menu geleid door de medewerker. Chapeau !! De defecte gasveren zijn inmiddels vervangen

gasdrukveer prima vervangen door gelijkaardig model van een andere firma

Vlotte levering en vrij snel. Prima wisselstuk met zelfs plaatsing uitleg erbij.

Duidelijk en op tijd geleverd

Duidelijke site en levering kwam op tijd.

goede en snelle service

de tweede keer dat ik bestel bij gasveerwinkel. werd snel geholpen.

Helemaal af

Duidelijke website, goede uitleg, snelle levering compleet met aanwijzingen voor gebruik en afvoer.

Correcte vervanger originele demper snel vindbaar

Correcte vervanger originele demper snel vindbaar