Goede webpagina

Zeer goed systeem in de webpagina voor een leek als ik om toch de juiste drukveren te kopen/bestellen.

Uistekend

Maandag besteld, dinsdag in huis, achteraf betalen, prima zo.

Zeer behulpzaam en klantgwricht

Prima geholpen

Er stond een bestelling in nalevering. Ik kwam er op tijd achter dat het beter was een iets zwaardere gasveer te monteren. Ik ben heel goed geholpen de order te veranderen door een van de medewerkers. De andete gasverwn waren wel op voorraad en zijn super snel geleverd

super

Snelle levering, goede service.

netjes snel overzichtelijk

Overzichtelijke website en snelle levering

Goede website, veel uitleg, snelle verzending

Prima geholpen, heel handige website met veel info. Berekening vooraf om de juiste veer te ontvangen. Telefonisch contact gehad met de eigenaar was ook heel prima. Aanrader.

Alles in orde!

Zelden zo'n fijne webwinkel ervaring gehad.

Perfecte ervaring, grote complimenten. De site loodst je perfect door alle stappen heen als je de maten en gewichten opgeeft. Op het einde een animatie van je gasveer toepassing en met 1 klik is het ook besteld en de volgende dag had ik het al in huis. Overal goede uitgebreide uitleg bij, aan alles is gedacht. En het werkt inderdaad perfect, goeie gasveren, op het einde remmen ze een beetje, heel fijn. Keurige en duidelijke montage instructie in de mail, ik kan echt niks bedenken dat beter kan. DPD als verzender ben ik alleen nooit zo gelukkig mee, die geven slecht aan hoe laat het pakket komt, daarvoor moet je dan de klantenservice van DPD bellen en je pakket nummer doorgeven, dan hoor je wel een interval van een uur, daar had ik dan graag updates van gehad, maar dan ben ik aan het muggenziften denk ik.

Vriendelijk en erg goed geholpen aan de telefoon

Hele goede informatie en levering al de volgende dag.

Prima ervaring

Hele handige tool voor het berekenen van de juiste gasveer. Snelle levering.

goed geholpen tel door medewerker

goed geholpen door ameriko snel geleverd

Configurator voor gasvelden werkt perfect

perfecte service!!

snel, correct, prima service

Prima, duidelijke website, snelle levering

Duidelijke instructie om te bepalen welke type gasveer ik nodig had. De levering was keurig binnen drie werkdagen, prima service!

Vlot geleverd en werkt prima

Snel geleverd. Goed product

snelle, correcte afhandeling met alle nodige informatie inzake type, kostprijs, levering

Een versleten gasveer dient vervangen te worden door het exact overeenstemmende type; op basis van de beschikbare gegevens adviseerde de gasveerwinkel mij de correcte gasveer ter vervanging. afrekening, verzending en levering verliepen correct en snel. aankoop verliep zoals het hoort. dank.

Goed advies en snelle levering.

Ik was een gasveer nodig voor een heel oude zonnebank. Veer was door de zonnebankleverancier niet meer te leveren. Gasveerwinkel dacht goed mee en leverde een alternatieve veer. Snelle levering en snelle oplossing voor mijn probleem.

snel en voordelig

snelle levering, uitstekende functies in de webshop

Goede overzichtelijke configurator online die productkeuze makkelijk maakt. Bevestigd met telefonisch dit controleren voor deze eerste keer, toch even twijfel aan mijn keuze. Maar dat was niet nodig geweest, het klopte prima. Next day delivery en binnen twee dagen na de panne had ik de nieuwe veer al werkend.

Snel en voordelig

Prima service, snel geleverd. Past perfect op mijn atec 1/5 paardstrailer!

keurig en snel

bestelling netjes en snel afgehandeld

Zowel producten als retourzending

Top adres

Daar ik zeer vriendelijk en zeker door iemand met veel kennis van zaken ben geholpen.

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht