Hoge kwaliteit, snelle levering.

Met de online configurator is het makkelijk de juiste combinatie te bestellen die vervolgens snel en in een goede verpakking worden uitgeleverd. Zeer tevreden.

Goede en snelle service

Zeer tevreden, goede uitleg, prima product en werkt perfect!

Snelle levering en goede service achteraf

Als je nooit iets met gasdrukveren hebt gedaan, dan is het best wel even lastig als je je oude gasdrukveren wilt gaan vervangen. De site geeft voldoende uitleg en heeft een goede configurator. Toen ik mijn gasdrukveren had ontvangen schrok ik omdat ik de veren niet ingedrukt kreeg (met mijn volle gewicht) Daarop heb ik de servicelijn gebeld en kreeg direct een aardig en deskundig persoon aan de lijn. Ik kreeg duidelijke uitleg en werd ook gerust gesteld indien de gasdrukveren teveel kracht (600N) zouden hebben dat dit in fabriek eenmalig kan worden verlaagd (indien nodig) .

Perfect geholpen. Sticker op de oude veer klopte niet met huidige gegevens. Precies goede veer terug gekregen.

Reageert snel op vragen en lossen het perfect op.

super !

Zeer goede gasveren ,betaalbaar en snel geleverd.

Voor de vervanging van een gasveer was het artikelnummer (van meer dan 20 jaar geleden) voldoende om een exacte kopie te mogen ontvangen. Ook vragen werden per omgaande beantwoord.

Snel, goed, gemakkelijk bestellen

Ik bestelde een gasdrukveer voor het luik van de disselbak. Had snel gevonden welke ik ter vervanging nodig had. Besteld, betaald en binnen enkele dagen in huis. Heb nu een goed werkend luik.

Uitstekende service

Hun online tool heeft me goed geholpen om aangepaste gasveren te vinden. Het is nog niet 100% wat ik in mijn hoofd had. Maar het is ook een complexe materie. Ik sta momenteel nog in contact om de gasveren zo aantepassen/ te positioneren dat alles wel naar wens is. Zeer toegeweide service na verkoop.

Geen opmerkingen, alles volgens bestelling verlopen en heel snel geleverd.

Goede communicatie super vlotte levering en afhandeling

Goede communicatie super vlotte levering en afhandeling

Binnen de 24 uur hebben wij onze bestelling in België ontvangen.

De juiste gasveren die geschikt zijn voor de dissel van onze oude caravan heb ik bij jullie kunnen bestellen. Deze zijn reeds gemonteerd. De dissel is nu terug perfect in orde.

snel en accuraat

gemakkelijk besteld met juiste artikelnummers, daarna vlotte en juiste bezorging. Montage gemakkelijk

Snelle correcte levering

ok

ok

onderdeel ontbreekt

een onderdeeltje ontbreekt. Dus niet zo'n heel positieve ervaring

Waren alle webshops maar zo

Zeer goed, waren alle webshops maar zo snel. Geleverd binnen de 48uur ! Minpuntje : verpakking was beschadigd (bij transport ?) en ik vreesde dat de gasveren beschadigd waren, maar gelukkig was dit niet het geval. Persoonlijk zou ik - uit voorzorg - de gasveren extra verpakken in een bubbelfolie.

Na diverse pogingen geen goed werkende gasveer gekregen.

de gasveren teruggestuurd en gasveerwinkel heeft netjes het aankoopbedrag teruggestort.

snelle goede service

Goede service Snelle verzending Makkelijk te bestellen

Vriendelijk behulpzaam oplossing voor mij bedacht. Ik had al eerder bij jullie besteld met de zelfde goede ervaring

Prima en snelle service

Ik had een onderdeel nodig van een gasveer. De website is zeer duidelijk en het juiste onderdeel had ik snel gevonden. Bestellen en de levering ging snel.

En garantie!

1 veer ging na 1 jaar kapot bij de kop van de deksel van de houten kast. Gewoon netjes vervangen

Snel geleverd, conform specificaties. Werkt weer prima!

Ik heb mijn probleemsituatie met foto's opgestuurd, en kreeg snel en keurig een voorstel voor een oplossing. De bestelling werd snel verzonden maar door problemen met DPD werd het niet tijdig afgeleverd. Van Gasveerwinkel kreeg ik de optie om een nieuwe zending te krijgen, maar het werd toch uiteindelijk via DPD opgelost. Ik heb de belangstelling en ondersteuning erg gewaardeerd.

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht