Keurig bedrijf

4 gasveren besteld voor dakluik en disselbak van caravan. Op de site zijn ze onvindbaar, maar via Google bij de site uitkomend, vindt je ze wel. Oude gasveernummers ingetikt bij Google, en gasveerwinkel geeft dezelfde of een alternatief. Maandag besteld en dinsdag op de mat, keurig! Misschien niet de goedkoopste winkel, maar wel goed geregeld.

Snel en keurig

Ik had een gasveer besteld met de verkeerde kracht, foutje van mij dus, maar nadat ik hem had terug gestuurd had ik binnen een paar dagen mijn geld terug. Keurig.

goed product, snelle en goede levering

Had een gasdrukveer besteld voor een camping aanhanger met hulpstukken. De producten worden weergegeven inclusief goede tekeningen met afmetingen en bijbehorende specs. S' avonds besteld en 2 dagen later in huis. Goed verpakt, precies dat wat nodig was. Oude gasdrukveer verwijderen en nieuwe met nieuwe hulpstukken installeren, vastzetten en weer een werkende deksel die opengaat met een gasdrukveer, Top product/levering/service. Ook op mail wordt snel geantwoord. Aanrader.

Vlotte en snelle levering van de artikelen en duidelijk te bestellen via de site

Top product, prima service

Erg handige website om gasveren te bestellen. Met name de tool om te berekenen wat je nodig hebt. Hierbij wordt een prima service geleverd. Ik had zelf een fout gemaakt met het invullen van gegevens en dit werd keurig en snel verholpen. snelle levering, alhoewel DPD geen geschatte tijd opgeeft. Dat ligt echter niet aan de gasveerwinkel

Snelle levering.

Een super snelle levering en makkelijk om de gasveer te bestellen.

Uitstekend.

Jullie zijn goed en professioneel bezig. Dank voor jullie diensten

geweldig

zeer snelle levering!

Makkelijk bestellen en vlot geleverd

Het uitzoeken van een vervangende gasveer is simpel middels de wizzard op de website. Na bestelling direct een bevestiging en de volgende dag al in huis. Verder een goede handleiding bijgeleverd. Kortom tot nu toe erg tevreden.

TOP

Fijne website die doet wat het beloofd.

Top website met tools

Gebruiksvriendelijke website met tools. Snelle levering. Kwaliteit nog weinig van te zeggen. Ziet er wel degelijk uit

DOET WAT HET BELOOFD

de ontwerptool heel precies gebruiken ,op de mm

zeer snel en kwaliteit

Gemakkelijk bestellen en vlotte levering

Zoals steeds een positieve ervaring met deze webshop. Gemakkelijk besteld en snel geleverd. Dank!

prima geregeld

Goed advies, snel , helemaal goed!

Prima advies

De rekentool is erg handig om de juiste gasveer te selecteren.

Goede rekentool en snel besteld

Door de zeer duidelijke rekentool voor de gasveer was het snel berekend en besteld. Duidelijke plaatsing plan en werkt perfect.

Geweldige service.

Deze winkel kan ik absoluut aanraden. Handige tool op de website en snel geleverd. Er miste een onderdeeltje maar dat werd na melding direct nagestuurd en kreeg ik de volgende dag al binnen. Super service dus!

Prima service en snelle levering

Tweemaal telefonisch overlegd over gasveren voor een toegangsluik voor een boot. Eerste stel voldeed niet. Retourneren was geen probleem. Tweede set was perfect. Prima geholpen.

snel en goed

snel en goed

Fijn geholpen, goed product

Blijkbaar komt het bestellen van een gasveer nogal nauw. Op de website mbv de configurator mijn best gedaan, maar gelukkig was klantenservice behulpzaam en geduldig. Na in 1e instantie een gasveer met een te lang huis, in 2e instantie een prima set gasveren kunnen monteren.

Kwaliteit snel geleverd

Duidelijke website, snel en goed verstuurd. Goede kwaliteit gasveer,

Ben zeer te vreden over de makelijke website en snelle levering.

Het zoeken naar de juiste drukveer was simpel en duidelijk. De levering ben ik ook zeer over te spreken. Binnen 2 werkdagen en dan nog wel zondagavond besteld. Top. Ga zo door zou ik zeggen.

snel en correct

Je word goed te woord gestaan als je een telefonisch vraag stelt. Verder worden de goederen snel afgestuurd en zijn ze daardoor snel binnen

Duidelijke gang van zaken

Ondanks enkele aanpassingen in de bestelling ontving ik steeds een toelichting. Goede kwaliteit van de geleverde spullen.

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht