Duidelijk en betrouwbaar

Als leek een gasveer voor ter vervanging gekocht,maar op deze site heel duidelijk uitgelegd waar ik op moet letten. Met in de beschrijvingen de precieze maten. In 1x de goede in huis voor een redelijke prijs.

uit voorraad leverbaar

Snelle levering en beantwoorden van vraag.

Professionele organisatie. Klantvriendelij.

Prima, snelle levering

Prima, snelle levering

snelle verzending en duidelijke instructie

Duidelijke site waar je goed een berekening kunt maken

Alles perfect

Via Google gevonden, super uitleg gehad over de bestelling en supersnelle levering.

Service, advies en perfectie

Nadat we gasveren hadden besteld in overleg met het bedrijf, gingen ze na enkele weken steeds meer kraken, bij navraag hebben ze ze nog bijgevuld en het resultaat is geweldig! We zijn heel blij dat het zo goed is opgelost! Dit bedrijf is een aanrader!

Mooie kwaliteit.

Snelle levering, duidelijke website en ideale rekentool. Daardoor een perfect werkende zelfsluitende deksel op het huisje voor de vijverfilter-installatie kunnen maken. Gasveren doen hun werk, precies zoals verwacht. Hopelijk gaan ze lang mee, daar kan ik nu nog niets van zeggen. Maar tot op heden alles top!

Veren werken vooralsnog perfect en snel bezorgd

Het stappenplan is eenvoudig te volgen. Veren installeren was eenvoudig. De deksel van mijn bak is eenvoudig te openen.

Corr

Korrekte service .

dat ging zeer vlot

ik ben zeer tevreden

Perfect in een woord!

Bijzonder veel keus en mogelijkheden op de website en gebruiksvriendelijk tool voor het bepalen van de gasveer. Ook veel tips bij het monteren van de gasveren.

Goede spullen, werkt perfect

Fijne service

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak

very quick service and delivery!

very quick service and delivery!

goed toegankelijke website, snelle levering tegen goede prijs

goed toegankelijke website, snelle levering tegen goede prijs

snelle correcte levering

snelle correcte levering

Zeer behulpzaam

Zeer goede klantenservice

hele goede support bij vragen

Ik heb goed antwoord gehad op mijn vragen die ik had over een gasveerberekening en ben prima geholpen.

Diudelijk en snel

Correct en goed

Prima site en snelle levering

Gewoon prima.

Perfect,snelle service

Berekening van de gasveren was goe Grt Johan

Super service en kundige medewerkers

Kon het betreffende item niet zo snel op de site vinden. Effe bellen en super vakkundig geholpen, dank u wel XXXXXXXXX

100 punten

zeer goed geregeld simpel en snel

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht