Goed advies en een professionele website.

geweldige hulp en levering

Kwam niet helemaal uit wat ik moest bestellen en heb gemaild kraag gelijk hulp en een link toegestuurd. Na deze te hebben gelezen besteld ook via dezelfde link en de volgende dag in huis. in 1 woord geweldig!!

Snelle en goede service

Gasveer besteld voor de caravan disselklep. Kwam binnen 2 dagen netjes via DPD. Veer is netjes verpakt en van goede kwaliteit. Werd geleverd inclusief nieuwe kogelbevestiging. Top service.

Prima geregeld

snel< safe en simpel.

Precies zoals verwacht.

goed , wordt snel en goed geholpen, snelle levering

Na de gegevens ingevuld te hebben super snel geleverd en past perfect!

Duidelijk, goed en snelle levering.

Overzichtelijke site, je komt snel bij hetgeen je nodig hebt. Levering correct en prijs is oke.

Gewoon goed

Niets op aan te merken gewoon goed.

prima levering

geleverd volgens opgave

Groot assortiment

Telefonisch bestellen is niet mogelijk en niet juist geadviseerd.

4x gebeld voor juiste product informatie. Werd gegarandeerd dat wat geadviseerd was te bestellen goed zou zijn. Niet dus. Was erg belangrijk gezien we weer open mochten met de marktkraam na ruim 3,5 maand gesloten te zijn. Nu kan de klep dus niet open! Erg jammer! Verzenden was super snel! Daar pluspunten voor. Helaas vrijdag niet bereikbaar en extra gesloten ivm Koningsdag.

Zeer snelle en correcte levering

Het bestelde product lag binnen 24 uur in mijn brievenbus. Dus zeer snel en correct.

Prima service met met name de rekentool

Fijn

Je krijgt wat je wil

Vooral omwille van de verdomd handige rekentool

Perfecte levering

Snelle levering en precies wat ik bedoelde!

Snelle levering van de aangepaste (vervangings)gasveren.

Bovendien praktische webstek met app's om de juiste gasveer te vinden.

Heel goed webwinkel

Goeie maten en tips het klopte allemaal

Snel geleverd, handige manier om op te zoeken wat je nu precies nodig hebt op de site.

Keurige levering!

Keurige levering!

TIP TOP

tip top

Prima item. Mijn dank

Keurig de dag na mijn bestelling geleverd.

Goede webshop

Gemakkelijk gevonden wat ik nodig had en heel snel geleverd

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht