Snel, volledig en met adviezen

Zeer snel geleverd

Super! Heel erg tevreden

Ik zocht een bepaalde gasveer en heb er zelf totaal geen verstand van. Ik ben erg goed geholpen via een advies wat per mail is doorgekomen. De gasveer past en werkt perfect!

Goed product en snelle levering!

Snelle levering en prima materiaal. Duidelijke website

Voor elk probleem een veerkrachtige oplossing!

Via het wereldwijde web bij onze geburen in Nederland terecht gekomen. Daar hadden ze een puike website te beschikking die nog voortreffelijk werkt ook! Voor elke toepassing is er wel een veer beschikbaar, die dan nog aan persoonlijke wensen kan aangepast worden. Zondag avond besteld en dinsdagavond was het reeds gemonteerd op onze opbergkast! Dus wat een puike service!! Ik keer tevreden terug!!

Zeer prettig bedrijf dat meedenkt.

Site is overzichtelijk en de telefonische hulp die ik nodig had was zeer prettig en legde alles heel duidelijk uit. De levertijd duurde wel veel langer dan aangegeven op de site.

Duidelijke site

Goede gebruiks aanwijzingen

Supersnel en voordelig

Supersnel en voordelig

ordentelijk

snelle correcte levering, volledig volgens berekening en tekening.

Gewoon zoals beloofd

Snel geleverd, moet nog monteren maar levering was n 10 in ieder geval

Snel en accuraat

prima site en zeer snelle levering, proficiat

Prima en overzichtelijke site en snelle levering

Super goede service

Veren besteld aan de hand van de rekentool en dat was niet eenvoudig omdat het moeilijk was de juisten getallen in te vullen. Het gewicht van de totale plaat was niet te meten en hebben dit met een personen weegschaal proberen te meten. Na montage van de veren ging het deksel van zelf weer open omdat we denkelijk met het invullen van de getallen het verkeerde ingevuld hebben, na overleg en een tweede berekening gemaakt, hebben we dit in de werkelijk uitgevoerd en werken de veren perfect. Ben super tevreden over de communicatie met het bedrijf om tot een perfecte oplossing te komen. Mijn dank is groot.

pico bello!!

Bestelmogelijkheid werkt uitstekend.

Degelijk materiaal

Snelle en goed verpakte levering

top bedrijf

goed advies

Besteld en via mail op hoogte gehouden van bestelling en correct geleverd

Duidelijke omschrijving artikel en zeer snelle correcte levering

Naar aanleiding van mijn defecte gasveer en jullie afbeeldingen en beschrijvingen,afmetingen en Ndruk weergave,kon ik snel de juiste gasveer vinden en bestellen. De levering binnen 48 uur was top. De zijklep van onze surftrailer gaat weer zonder moeite omhoog. Met vriendelijke groet, Kors Voorbach Vlaardingen

goede duidelijke site, producten makkelijk te vinden. zeer snelle levering

zie boven

Op zoek naar n klein onderdeel en gevonden!

Vlotte service

Rekentool had te sterke veer aangegeven, maar rechtzetting was snel en vlot geregeld...

Snel en correct geleverd.

Heel duidelijke website en product was razendsnel in huis.

Gasveren werken prima, zoals verwacht!

Prima ervaring

Stationsweg 41