Zeer snel geleverd

Zeer snel geleverd

Bij klacht alles correct afgehandeld en de gemaakte onkosten vergoed

Top geholpen!

Wilde gasveren voor op mijn bagagewagentje. Alleen de beide zijkanten waren niet gelijk. Toen toch de suggestie gekregen er 1 in het midden te plaatsen. Met een beetje heen en weer mailen de juiste kunnen vinden en de volgende dag al in huis.

Goede website

ook voor vragen goed bereikbaar

Erg Goed

Goed op originele nummers te vinden

Complexe materie, maar tevreden met resultaat

Voor caravan bed 2 gasveren nodig. Na wat ophalen van middelbare school kennis gelukt om 2 passende te vinden.

de volgende dag geleverd; prima!

de volgende dag geleverd; prima!

Snelle levering binnen 24 uur

Goede snelle service

Goede delivery performance

Snelle levering en goede online service

De gasveerwinkel heeft een prima site die je goed helpt bij het kiezen van de juiste veer. Ondanks deze prima site wordt je ook zeer snel en vakkundig geholpen als je een ingewikkelder oplossing nodig hebt.

Perfect, leveren snel.

Handige site om de benodigde gasveer te configureren, snel geleverd!

Handige site om de benodigde gasveer te configureren, snel geleverd!

Snel geleverd en super handig met de rekentool. Perfect

Goede bereikbaarheid, prima website en levering binnen een dag.

Goed geholpen en extra goede service doordat ze op verzoek de gasveren nog dezelfde dag verzonden hebben, we hadden ze binnen een dag in huis.

Snelle service!

Gewoon goed en snel.

Binnen 24 uur geleverd.

Ge wel dig

Goede service, kloppende info. Perfecte kwaliteit.

Bijzonder goed en vriendelijk geholpen met een gasveer waarop een oud nummer op stond. In een korte tijd hadden ze een vervangend exemplaar voor mij.

Snel, correct en duidelijke rekentool!

Snel, correct en goede rekentool.

Snelle levering. Heldere site met goede tools.

De gasveer samenstellen en configureren met alle maten van de accessoires erbij is super!

Snelle levering en juiste artikel volgens art.nr.

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

top

zeer gemakkelijk en snel geleverd.

Juiste gasveer vraag de specialist

Het juist invullen van de rekentool blijkt voor een leek toch ingewikkeld te zijn. Helaas kreeg ik daardoor de verkeerde veer in huis. Na telefonisch contact te hebben opgenomen ben ik fantastisch geholpen. Uiteindelijk heb ik de juiste veer ontvangen. Mijn advies: ben je niet erg technisch aangelegd NEEM VOORAF CONTACT OP.

Goed advies via chat en zeer snel geleverd.

Als leek weet niet precies wat je moet bestellen. Even chatten en men zoekt het voor je uit. Ik bestelde maandagmiddag ongeveer 16.00 uur en de volgende dag om 10:10 uur had ik het in huis. Echt fantastisch. Zeker aan te bevelen. Top!

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht