Perfect!

Had snel twee veren nodig, werden dezelfde middag nog gemaakt en verzonden. Product voldoet aan prima aan de verwachtingen. Een eerdere levering was ook perfect voor elkaar, die veren draaien hier al een jaar mee.

fantastische service en betrokkenheid!

De gasveerwinkel heeft een erg mooi systeem op de site waarmee de druk van de veren te berekenen is. ik had hier mee een fout gemaakt, en de verkeerde gasveren besteld. tot twee keer toe hebben zij, mij kosteloos geholpen. Ook reageren zij snel op mailtjes en helpen ze goed mee. al met al ben ik erg tevreden

ok

perfect

Zeer snel

Zeer snel geleverd.

keurig geleverd

goed afgehandeld

Goed product, snelle levering

Goed product, snelle levering

Makkelijk zoeken en netjes de juiste gas veren gekregen

Snel de juiste artikelen gevonden en besteld en netjes de volgende dag al in huis.

Snelle en adequate service

Na bestelling bleek een ander bevestigingsmechansme noodzakelijk te zijn. Zonder omwegen en vooruitbetaling meteen geleverd. Rekentool op site is ook zeer nuttig.

Volledig naar verwachting.

Ik had achteraf de losse aanbouwdelen niet mee hoeven te bestellen. Lastig voor een leek om te bepalen hoeveel Newton je nodig hebt. Dat was een beetje een gok die goed uitgepakt heeft. Grt.Marc

Enorm tevreden

Snelle reactie op email correcte info en snelle levering aan scherpe prijs

prima gasveer, helaas bevestigingspunten niet juist

De bevestiging zou middels een gaffelverbinding mogelijk moeten zijn bij deze (450N) gasdruk

Ff bestelwijze doorkrijgen, daarna top!

Op eigen artikelnummer besteld. Maar op verkeerde plek. Vriendelijk persoonlijk mailtje gekregen met juiste adres. Direct ontvangen en exact wat ik bedoelde. Goed verpakt ook.

Snelle levering, top website met goede tools voor selectie en plaatsing!

Ik ben gelukkig!

Product snel geleverd. Fantastische support afdeling.

Online berekening voor het bepalen van de gewenste gasveer is zeer doeltreffend. De gasveren waren snel geleverd. Bij montage de helpdesk benaderd voor vragen, welke zeer professioneel behandeld werden.

overzichtelijk en gemakkelijk te bestellen

ok

super snelle levering

duidelijke tool

prima kwaliteit

zeer snelle levering,goede kwaliteit.

duidelijke website en snelle bezorging

Zeer behulpzame uitleg en hulp bij het oplossen van een probleem met vervolgens prima berekening van benodigde veren. Uitstekende website met volledige informatie en nuttige uitleg.

prima snelle en nette levering

Goed product en snel geleverd.

Goed product en snel geleverd.

Enkel de verkeerde aansluiting werd erbij geleverd m8 ipv m5, maar gelukkig konden we deze uitwisselen met de oude gasveer

snel geleverd

Duidelijke website

De website is duidelijk zelfs voor een leek.

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht