Snel geleverd .

Onderdeel paste perfect en werd snel en netjes verpakt, geleverd.

Goed berekend in hun tool en snel geleverd

Calculator werkt prima. Tot nu toe fijne ervaring.

Door de calculator de stap genomen om een Kate lange erfenis op te lossen. Nu bij installatie super tevreden.

Zeer goede site, heldere uitleg, telefonisch goed geholpen

Zeer bruikbare professionele berekeningstool

Goed berekeningstool, vlotte levering

Heel tevreden, snel geleverd

Overzichtelijke en handige site, en een héél snelle levering!

Service zoals het zou moeten zijn!

goede kwaliteit voor een eerlijke prijs

Rekentool bij gasveer is super handig....

goed advies na eerdere niet goede zending door mijn onjuiste inscatting

de persoonlijke en deskundige reactie van de heer Reinier, zowel telefonisch als via de mail, deed heel prettig aan en bleek ook juist te zijn voor de klep van mijn schuur

Supersnelle levering en gemakkelijk te juiste veer! Top

Prettig en goed

Op een of andere manier ging er iets mis met de berekening van de gasveer. Zonder problemen kreeg ik beide gasveren vervangen. Ik ben erg tevreden over hun service

jullie zijn vooral heel snel!

We hadden een gasveer nodig - de dag erop was ie er!

uitstekende vervangende gasveren

4 jaar lang hebben wij tegen open keukenkastjes moeten aankijken, omdat de gasveren kapot waren. Wel zeker 4 professionals (keukeninstallateurs, interieurbouwer) hebben ernaar gekeken, maar niemand wist waar wij vervangende veren konden krijgen. Eindelijk hebben we ze gevonden via Google en zijn onze keukenkastjes weer compleet en functioneel gesloten. Wij zijn zó blij. De veren passen perfect en zijn van uitstekende kwaliteit.

goed , gemakkelijk , en snel

Goede producten en ook een gemakkelijke site en ook snel geleverd .

Snelle correcte levering

zeer goede service

Ik ben prima geholpen , en heb een prima product ontvangen reeds 1 dag na mijn bestelling ! nogmaals dank Pierre

perfecte service

goede rekentool op tijd geleverd perfecte service

Uiterst behulpzaam en proffecioneel

Er wordt bij vragen zeer kort op de bal gespeeld met correcte informatie.

alles goed geregeld

als ik weer gasveren nodig heb zal ik ze daar zeker weer bestllen

Snel antwoord op mijn vraag en geweldige tool om zelf de juiste veer te berekenen

Super snel

Mooie producten en een goede service!

Mooie producten en een goede service! Ook het retoursturen van gasveren werd goed opgepakt.

geweldig!

Hele fijne service echt een aanrader

Bedrijf dat voldoet aan alle verwachtingen

Vrijdagnamiddag info opgevraagd en binnen de 5min respons. Dezelfde dag, omstreeks 16.30h besteld en maandagvoormiddag reeds geleverd op het thuisadres in België Dit is mijn tweede bestelling en telkens volledig naar wens! Gasveerwinkel,proficiat! Werk zo verder..

Makkelijk bestellen via overzichtelijke webpagina, ook wat betalen betreft en een super vlotte leve

Prima webwinkel.

Duidelijke site met goede hulp en vervolgens een houding te bestellen met goede service

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht