Snel, kundig en efficient

PROBLEEM MET VROEGTIJDIG OVERLEDEN GASVEREN BESPROKEN, NAAR OPLOSSING GEKEKEN, BESTELD EN BINNEN EEN DAG BEZORGD

Snelle levering en topservice

Wij hadden een gasveer voor een speelkist besteld. We zijn ontzettend goed geholpen toen we er nog niet helemaal uitkwamen met de montage. Echt een zeer vriendelijke service! Alle producten worden snel en zorgvuldig geleverd.

Super snel geleverd goed product

Gasdrukveer geconfigureerd, besteld en de volgende dag meteen al in huis. Super!

goede tool op de website en de gasveren werken inderdaad goed

de tool op de website zorgt er voor dat iemand zonder verstand er van te hebben toch de goede gasveer kan bestellen. TOP! Daarnaast wordt er ook aangegeven hoe die gemonteerd kan worden. TIP: doe deze montagetekening ook bij de levering erbij, nu moest ik steeds de berekening opzoeken, maar werkt alsnog prima!

helemaal goed en snel

goeie site, makkelijk bestellen, snelle levering

Niet helemaal eerlijk

Ik bestel volgens de foto en mijn nummer op de gasveer 6856350 Daar dit het enige is wat ik heb de originele Gasveer Ze sturen mij de gasveer op met volgende specificaties 563444 wat helemaal niet past, ik neem contact op met deze firma waar ze mij vriendelijk verzoeken om de gasveer terug te sturen en de goede te bestellen wat ik dus de eerste keer al heb gedaan. De prijs 10,50 euro moet ik zelf betalen om deze terug te sturen alwaar het niet mijn fout is, daar ik alles vergeleken heb met mijn originele Gasveer.

Prima service en levering.

Vlotte levering.

De juiste gasveer uitzoeken was eenvoudig.

Als je de juiste gasveer hebt is monteren een eitje.

Zie boven

Snel gevonden wat ik zocht

zeer goede service

na zelf verkeerde ingevoerde gegevens te hebben bestelde ik de verkeerde gasveren. Vervolgens telefonisch goed geholpen, geadviseerd en de juiste daags erna ontvangen. top service.

Snelle levering, ruim assortiment

Zocht vervanging voor gasveren keukenklep. Makkelijk te vinden, en te bestellen

Zeer goede uitleg op de webshop

Via de webshop heb ik de juiste gasveer kunnen berekenen die ik nodig had. En het resultaat in de praktijk was perfect.

Deftig materiaal

Topproduct makkelijk installeren

Snel gevonden waar we op zoek naar waren, snelle levering

Duidelijke bestelsite. Duidelijk overzicht van welk artikel heb ik nodig. Zeer vlotte levering.

Prima, goed tevreden. Geen snelle levering .....

Voor de levering. Geweldige site. Top De levering zelf , dat duurt te lang. Donderdag bestellen en Maandag in de middag laat binnen komen is niet meer van deze tijd. Product is goed.

fantastich en zeer snel geleverd

fantastich en zeer snel geleverd

Top producten

Kwaliteit ten top

Snel levering, alleen de configurator was even een uitdaging. Voor de rest mooie webshop en eenvoudig besteld en geleverd.

Zéér klantvriendelijk!

Ik had wat vragen over gasveren en werd telefonisch heel vriendelijk te woord gestaan. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen! Ook een zeer snelle levering!

Klasse

Uitstekend geholpen door producent en snel goed geleverd

Snelle levering en top gasveren

Zeer goede voorlichting over vervangende gasveren. Keuze was dus snel gemaakt. Perfect.

vandaag besteld morgen in huis

Super snelle levering, goed product

Handige rekentool met daarbij montagetekening. Kan niet makkelijker!

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht