alles goed geregeld

als ik weer gasveren nodig heb zal ik ze daar zeker weer bestllen

Snel antwoord op mijn vraag en geweldige tool om zelf de juiste veer te berekenen

Super snel

Mooie producten en een goede service!

Mooie producten en een goede service! Ook het retoursturen van gasveren werd goed opgepakt.

geweldig!

Hele fijne service echt een aanrader

Bedrijf dat voldoet aan alle verwachtingen

Vrijdagnamiddag info opgevraagd en binnen de 5min respons. Dezelfde dag, omstreeks 16.30h besteld en maandagvoormiddag reeds geleverd op het thuisadres in België Dit is mijn tweede bestelling en telkens volledig naar wens! Gasveerwinkel,proficiat! Werk zo verder..

Makkelijk bestellen via overzichtelijke webpagina, ook wat betalen betreft en een super vlotte leve

Prima webwinkel.

Duidelijke site met goede hulp en vervolgens een houding te bestellen met goede service

Goede service en snelle bezorging!

Goede service en snelle bezorging!

Goed product,snelle levering.

Afmeting perfect,4 m.m in doorsnede kleiner maar dat is geen probleem.

Boven verwachting

de configurator gebruikt om 2 gasveren voor een klep te berekenen, en het resultaat klopt precies. Super handig dus! Ook erg snel geleverd. Bedankt!

Snelle levering mooi product

Prima mooie gasdrukveren gebruikt om een deur open te houden bij wind werkt goed

heel goede ervaring

s,morgens besteld en de andere dag geleverd keurig verpakt

Mooi rekenprogramma en snelle levering van het product

Makkelijke site om je gasveren uit te rekenen en heb het gelijk doorgegeven aan mijn collega's

Zeer snell service

Makkelijke keuzemogelijkheden in de gasveerconfigurator. Zeer snelle levering

uitstekende service

Snelle verzending - uitstekende service

Gekregen wat ik wilde. Makkelijk zoeken met de tools op de website.

een vraag

Mijn bestelling is niet gearriveerd en heb geen track en trace code.

snel en goed

zeer goed

prima levering

prima levering

snel, makkelijk zoeken, goede afhandeling

Overzichtelijke website met goede zoekmachine, snelle levering, uitstekend verpakt.

100% op alle scores behalve prijs

Alles is duidelijk omschreven op de website, de prijzen zijn duidelijk aangegeven, verpakking en verzending was helemaal in orde, tracering werkte zoals het moet, het samenstellen op de website gaat vlot en zeer duidelijk,... Alleen de prijs is aan de hoge kant. Een concurrent biedt dezelfde gasveren aan de helft van de prijs aan maar ontbrak informatie waardoor ik toch voor "gasveerwinkel.nl" gekozen heb. Helaas voor de NPS, toch een sterretje eraf voor de prijs maar anders was 't een 10/10 voor deze eerste aankoop. Diezelfde prijs zal mij volgende keer wel weer doen twijfelen en lokaal doen zoeken.

Als je de omschrijving goed volgt, werkt het vanzelf

Ik heb alles ingevuld zoals er in de omschrijving gevraagd is en heb daar de goede gasveren door gekregen

Prima rekentool, vlotte levering

De tool om de juiste gasdempers te bepalen werkt duidelijk en effectief Daarnaast is een simulatie van de bewegingen handig om vooraf een indruk te krijgen van de werking Op basis van de uitkomst wordt een besteladvies gegenereerd inclusief een montagetekening Al met al een aanrader voor wie nog nooit dit soort toepassing heeft uitgeknobbeld (zoals ik :-) )

prima gasveer, makkelijk bestellen, snelle levering (volgende ochtend)

De gezochte gasveer t.b.v. bed-ophanging in mijn camper zat niet in het assortiment, de bestelde gasveer werd ca. 1cm langer en kon ook gemonteerd worden

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht