zeer goed web-site

zeer in gemakkelijk om te bestellen.

Super service

Snelle levering, reactie uitleg,

Snel en goed geleverd.

Snel en goed geleverd

s'avonds besteld volgende werkdag binnen en precies zoals besteld en geen extra rompslomp

Juiste veer snel kunnen vinden op de web site

Goed . Zoek functie werkt goed. Bestellen erg makkelijk en je wordt op de hoogte gehouden van het proces

Prima artikel en zeer snel geleverd

Kan het aan iedereen aanbevelen.

Prima en duidelijke service

n.v.t.

Duidelijke site met helder bestelproces en snelle levering.

Snel gevonden wat ik zocht. Gemakkelijk te bestellen en snel een goed product geleverd.

tevreden

ben tevreden als ik weer iets moet hebben kijk ik bij hen wel

Slechte bezorgservice

Alles was oke totdat pakket bezorgd werd De bezorgen van DPD blijkt gewoon mijn pakket niet bij mij af gegeven te hebben maar paar huizen ( schepen ) ervoor op nummer 8 de waren ook niet thuis Pakket is gewoon achterlaten op een bank in de regen deze mensen hadden geen briefje gehad dat pakket van mij bij hun bezorgd was ook ik geen briefje gehad Ik mijn telefoon las ik dat mijn pakket in Veenendaal afgeleverd was Ik heb DPD gebeld en hun zeiden nee hoor op inundatiekanaal kanaal nummer 8 Gelukkig reed ik niet naar Veenendaal toe Ik daar gezocht buiten en daar vond ik het door geregende pakket De doos was helemaal nat en kapot Dit vind ik een slechte zaak en als ik jullie was zou ik jullie bezorger hierop aanspreken

Mijn bestelling is snel en goed afgehandeld.

Mijn bestelling is snel en goed afgehandeld. Het product voldoet prima.

Uiterst tevreden

Prima product en snelle levering

Snelle levering netjes verpakt

Prima service reageren snel op mail, Zondag besteld, maandag om 10 uur mail dat het pakket aangemeld is, Dinsdag in huis. Vlotte service voor zo’n specifiek product.

zeer goed

Ik had gasveren besteld die te sterk waren, mijn fout. Heb retouretiket gekregen, en de gasveren zijn mij terug gestuurd met een lagere vulling. Binnen de week en zonder extra kosten. Top!

Top website

Snel besteld en geleverd prima tevreden

Beter dan het origineel

Besteld via internet en de volgende dag al in huis. Paste perfect in mijn keukenkastjes en werkt beter dan de oude van een ander merk.

directe reactie op vraag naar zoekgeraakte specificaties.

Uitstekende service, prompte reactie op mail van maandag, vervangend artikel reeds dinsdag in huis. Top

uitstekend

duidelijke hulp bij het selecteren van de juiste gasveer. Snelle en correcte afhandeling tav facturatie en levering

Goede berekening snelle service

Snel geholpen met goede service en berekening

Gasveren voldoen niet aan mijn wensen

De gasveren gemonteerd , maar werkten niet optimaal. Wellicht het gewicht van de klep niet goed kunnen inschatten. Voor de rest snelle levering werd 3 dagen , door vervoerder.

prima,!

zoals afgesproken geleverd

Gewoon goed!

Snel, correct, duidelijk!

perfect

product is beter dan ik had vanwege de bredere voetjes, snel geleverd kortom zoals het h

Fantastisch product.

Goede tekst en uitleg op een duidelijke site.

Eenvoudige website, waarmee de specificaties van de gasveer kunnen worden gevonden. Snelle levering, goed verpakt

Stationsweg 41

3331 LR Zwijndrecht