Uitstekend!

Goede calculatietool en snelle correcte levering.

Zeergoed en de goederen maat in een keer

Hij werk goed

Perfecte service en kwaliteit

Zeer professionele telefonische ondersteuning ten einde de juiste gasveer te kunnen uitkiezen en levering de volgende dag. Eenvoudige montage en goede kwaliteit/prijs verhouding maken deze leverancier aanbevelingswaardig.

Als de kwaliteit te kort schiet lost de uitstekende service het op.

Ik had een paar gasveren besteld die telkens stuk gingen. Met wat hulp en een andere keuze is het voortreffelijk opgelost.

Zeer goede service.

Bedrijf geeft erg goede service en uitleg. Supersnelle levering.

Netjes en snel geregeld

Goed geregeld

Snelle levering, duidelijk communicatie.

Snelle levering, duidelijk communicatie. Goed duidelijk wanneer wat beschikbaar is.

Super site en snelle levering

De site is zeer goed ingedeeld, gemakkelijk alles te combineren en te bestellen. Snelle levering.

prima uitleg

Goede uitleg en handige tool om het op te meten. De juiste veer binnen gekregen en het klopte precies.

onderdelen passen niet

ook deze onderdelen passen niet. ook deze stuur ik terug. mogelijk zichtbaar gebruik van gereedschap.

Snelle levering conform bestelling

Erg gedetailleerde site met voorbeeldanimaties. Snelle levering en scherpe prijs. Klasse!

Topservice

Rekentool komt perfect overeen met de realiteit. Beugeltjes bleken iets te zwak voor de kracht van gasveren. En plooiden hierdoor wat. Dit even gemeld en in minder dan een dag had ik nieuwe stevigere beugels ontvangen. Top !

Snelle levering en goede service

top

snelle levering en duidelijke bestelmogelijkheden

Perfect.

Snel en vlug.

Makkelijk bestelproces en snel geleverd

Snel en goed geholpen

Toen wij een gasveer nodig hadden zijn wij (telefonisch) goed geïnformeerd over het juiste type. De gasveer werd binnen 1 dag bezorgd!

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Fijne hulp bij het invullen om de juiste gasveer te bestellen.

Vlotte reactie op mijn vragen over het bepalen van de juiste gasveren. Met het aanbod om de berekening nog een keer na te kijken. Daar heb ik gebruik van gemaakt en een passend advies gekregen.

Goed en snel geholpen

Levering, ondersteuning telefonisch =》OK

Goed geholpen maar bepaald niet goedkoop.

Retour order netjes afgehandeld.

een heel goede website die heel duidelijk -uitgebreid en snel een overzicht geeft welke producten er

bestellen .

Stationsweg 41